![]() |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Alıntı:
|
|
|
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... git geller devam etmekte.düşünceler denizinde yüzüyordum şimdi ise sadece düşünceler gelip geçiyor.derinlemesine dalmıyorum düşüncelere.hayrlısı,kısmet demeye başladım :) ne diyelim hayrlısı olsun herşeyin :) |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Nick in çok tatlı delitayy789 Özellikle seninle ilgili ne düşündüğünü çok önemsediğin 2-3 kişiye karşı affetme çalışmaları yap mesela hopponopo gibi. Çok kolay bir yöntem. Heryerde her an yapabilirsin. Bu çalışmadan sonra o 2-3kişiyle olumlu gelişmler yaşadıkça zaten kendine yönelik olumlu inançların artacak ve bu durum genele yayılacak.. Bir de BENCE, dikkatini sürekli kendine verme, acaba telkinler işe yarıyor mu, değiştim mi, iyi miyim, kötü müyüm diye.. Çalışıyorsan işine, öğrenciysen derslerine odaklan.. Zaten olumlu gelişmeler sen kendini sürekli kontrol etmesen de, ortaya atar gösterir kendini.. Sevgiyle kal, iyi ki varsın |
|
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... sabırla devam etmen cok cok guzellll tebrık edıyorum senıııı ...ii haberlerını almak dılegıyle |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Hâlâ bir gelişme yok.ne yaptığını bilmeyen dengesiz biri oldum.ileri değil, geri gidiyorum.1 aya yaklaştım ve hiç gelişme kat edemedim.ne su sesi, ne klasik müzik hiç birini duymak istemiyorum.kendimi filmlerdeki akıl hastaları gibi hissediyorum...bir çaresi var mı? |
bende şuan bu sitedeki 2.günüm kafamda ağrılar oluştu klasik müzik dinlemekten kendimi kafayı yemiş su sesi damla sesiyle düzelmeye calişan hastalar gibi hissetmeye başladım :)) Bence bu telkinlerin yanı sıra bir psikoloğa gidip real terapi almanı tavsiye ederim yani oturup konuşup sorunlarını ona anlatmanı öneririm onlarda bütün soruların cevaplarını bulacaksın sonuçta onların mesleği bu. Dediğim gibi bey Deli-tay abi rahat ol mutlu olduğun yerlere git. Mutsuz olduğun yerlerden ayrıl |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Kesintisiz sırt üstü yatıyorum.ve rüya görmeye başladım...özellikle sırt üstü yatma olayı çok güzel oldu ama başka değişiklik yok.sırt üstü yatma olayı için bir yorumunuz var mı?böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 PM. |