Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   DeLiTaY21'in Günlüğü... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/588370-delitay21in-gunlugu.html)

vandal 10-05-2010 09:42 PM

Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü...

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746322)
henüz tam anlamıyla bir değişiklik yok gibi ama artık daha hazır cevap birisi oldum.Birazda küstahlaştım gibi geliyor bana.önceden normal karşıladığım şeylere hiç beklemediğim şekilde tepki vermeye başladım.Bu akşama kadar iyiydim.Akşam görmemem gereken biriyle tesadüfen karşılaşınca ve düzgün bir şekilde olmayınca durumum kendimi yine kötü hissettim.anladım ki hala hassasım ve hala başkalarının düşüncelerini önemsiyorum.offf offf ne zaman işe yarayacak bu telkinler?

Eminim ki 1 ay icinde ise yarayacak. Sabirli olmalisin. Dilerim istedigin hayata kavusursun...

DeLiTaY21 10-05-2010 10:23 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746329)
Bence davranışında değişiklikler oluyor.Önceden böylemiydin ?

davranışımda değişiklik oluyor bunu kabul ediyorum ama olumlu bir değişiklik göremiyorum açıkcası.

DeLiTaY21 10-05-2010 10:34 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746335)
İniş çıkışlar olur suçluluk telkininden kaynaklıdır.

valla bende bu yüzden bu telkini çıkartmayı düşünüyorum açıkcası.birde 2 ay sonunda etki görürüm diye düşünüyordum zaten bende ama ağustosta askere gideceğim biran önce etki görmek istiyorum.çünkü askerde dinleme şansım zaten olmayacak.birde ayın 6 sından sonra almak istediğim ücretli telkinler var.bunda etki görmezsem onları almam ve çok heveslendim hevesim kırılsında istemiyorum açıkcası.bu arada her soruma cevap verip bana destek oluyorsunuz çok teşekkür ederim...

DeLiTaY21 13-05-2010 11:26 AM

git geller devam etmekte.düşünceler denizinde yüzüyordum şimdi ise sadece düşünceler gelip geçiyor.derinlemesine dalmıyorum düşüncelere.hayrlısı,kısmet demeye başladım :) ne diyelim hayrlısı olsun herşeyin :)

fatamorgana 15-05-2010 01:20 AM

Nick in çok tatlı delitayy789
Özellikle seninle ilgili ne düşündüğünü çok önemsediğin 2-3 kişiye karşı affetme çalışmaları yap mesela hopponopo gibi. Çok kolay bir yöntem. Heryerde her an yapabilirsin. Bu çalışmadan sonra o 2-3kişiyle olumlu gelişmler yaşadıkça zaten kendine yönelik olumlu inançların artacak ve bu durum genele yayılacak..
Bir de BENCE, dikkatini sürekli kendine verme, acaba telkinler işe yarıyor mu, değiştim mi, iyi miyim, kötü müyüm diye.. Çalışıyorsan işine, öğrenciysen derslerine odaklan.. Zaten olumlu gelişmeler sen kendini sürekli kontrol etmesen de, ortaya atar gösterir kendini..
Sevgiyle kal, iyi ki varsın

DeLiTaY21 15-05-2010 09:55 AM

Alıntı:

fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746964)
Nick in çok tatlı delitayy789
Özellikle seninle ilgili ne düşündüğünü çok önemsediğin 2-3 kişiye karşı affetme çalışmaları yap mesela hopponopo gibi. Çok kolay bir yöntem. Heryerde her an yapabilirsin. Bu çalışmadan sonra o 2-3kişiyle olumlu gelişmler yaşadıkça zaten kendine yönelik olumlu inançların artacak ve bu durum genele yayılacak..
Bir de BENCE, dikkatini sürekli kendine verme, acaba telkinler işe yarıyor mu, değiştim mi, iyi miyim, kötü müyüm diye.. Çalışıyorsan işine, öğrenciysen derslerine odaklan.. Zaten olumlu gelişmeler sen kendini sürekli kontrol etmesen de, ortaya atar gösterir kendini..
Sevgiyle kal, iyi ki varsın

çok teşekkür ederim msj için.artık dediğin gibi pek düşünmüyorum.en azından düşünmemeye çalışıyorum.şu anda 3 hafta oldu.2-3 hafta içinde gözle görülür değişikler göreceğime inanıyorum.bu arada o affetme çalışmaları vs. ile ilgili hiç bir bilgim yok malesef...:)

yelda_k 15-05-2010 03:30 PM

sabırla devam etmen cok cok guzellll tebrık edıyorum senıııı ...ii haberlerını almak dılegıyle

DeLiTaY21 17-05-2010 01:32 PM

Hâlâ bir gelişme yok.ne yaptığını bilmeyen dengesiz biri oldum.ileri değil, geri gidiyorum.1 aya yaklaştım ve hiç gelişme kat edemedim.ne su sesi, ne klasik müzik hiç birini duymak istemiyorum.kendimi filmlerdeki akıl hastaları gibi hissediyorum...bir çaresi var mı?

DiCaprio 17-05-2010 01:40 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747316)
Hâlâ bir gelişme yok.ne yaptığını bilmeyen dengesiz biri oldum.ileri değil, geri gidiyorum.1 aya yaklaştım ve hiç gelişme kat edemedim.ne su sesi, ne klasik müzik hiç birini duymak istemiyorum.kendimi filmlerdeki akıl hastaları gibi hissediyorum...bir çaresi var mı?

Bey abi güçlü olman gerek
bende şuan bu sitedeki 2.günüm kafamda ağrılar oluştu klasik müzik dinlemekten kendimi kafayı yemiş su sesi damla sesiyle düzelmeye calişan hastalar gibi hissetmeye başladım :))
Bence bu telkinlerin yanı sıra bir psikoloğa gidip real terapi almanı tavsiye ederim yani oturup konuşup sorunlarını ona anlatmanı öneririm onlarda bütün soruların cevaplarını bulacaksın sonuçta onların mesleği bu.
Dediğim gibi bey Deli-tay abi rahat ol mutlu olduğun yerlere git. Mutsuz olduğun yerlerden ayrıl

DeLiTaY21 20-05-2010 12:06 PM

Kesintisiz sırt üstü yatıyorum.ve rüya görmeye başladım...özellikle sırt üstü yatma olayı çok güzel oldu ama başka değişiklik yok.sırt üstü yatma olayı için bir yorumunuz var mı?böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 PM.