14-04-2008, 07:21 PM
|
#5 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı: tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
Hayatınızda bazı anlar dönüm noktaları vardır benimki de geçtiğimiz 18 şubat o güne dek sahip olduklarımla mutlu güzel bir hayat sürüyordum ailem işim canım oğluşum sevgili eşim tek sıkıntım ailemden uzak "eşimin işi gereği ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum" olmaktı ama sık seyahatlerle bu sorunuda çözüyordum babam her zaman hayatımda önemli oldu anneme olan sevgim tartışılmaz ama ne bileyim o benim bitanem koruyucu meleğim herşeyimdi ben gelemesemde o bana gelir torunuyla sadece hafta sonuda olsa beraber olmak için delirirdi uzatmayayım o gün babacım beyin kanaması geçirdi duyduğum da ne yol bitti ne saatler geçti gözünü 21 gün sonra açtı böylece haftalar geçti şimdi evde bende yanındayım oğlumu burda yuvaya verdim eşim saolsun en büyük destekçim ondan uzak olmakta üzüyor beni annemi yanlız bırakmamak için şimdilik burdayım her ne kadar bakımıyla ilgilenenler olsada ruhum çok yorgun bu durum beni çook sarstı sevdiklerimi kaybetme korkum beni strese sokuyor açıkçası nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama bu arada kilo versemde fena olmaz diyerek cd leri dinlemeye başladım bakalım sizlerinde önerilerini ve yardımlarını bekliyorum | genel sağlık kısmında felçli hasta bakımı başlığı altında yada özelden soracağın tüm sorulara yardım edebilirim annem ve annanemde felçli olarak yaşantılarını sürdürmüşlerdi bu konuda oldukça deneyimliyim hiç çekinme sakın herşeyi aklına geleni sor
babana tekrar geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |