Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bigünlük... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5915-bigunluk.html)

MuminOKAN 14-04-2008 06:15 PM

bigünlük...

bende artık burdan devam ediyim.
olmaz mı?

hayalayaz 14-04-2008 10:01 PM

Ynt: bigünlük...

mümin günlüğün hayırlı uğurlu olsun, sevinçli gelişimlerini duymak dileği ile... saygılı sevgiler

MuminOKAN 14-04-2008 10:12 PM

teşekkürler.
bugün ısrar etmedim kendime gerek te duymadım. çünkü istemedim sigara içmeyi.içmemek için çok mazeretim var. gün başlı başına güzeldi. kötü olabilecek herhanfgi birşey yoktu. ama bugün iyi birşey öğrendim :D hayalhanım ın reikisini çağırıyorum. hatta az evvel çağırdım. teşekkür etmek için kalkmıştım ama kendimi buradan bir türlü alamıyorum. bu alamamak pekte üzücü yada sıkıcı değil aksine çok hoş bir durum. seviyorum yani. mesela şuan yüzümde oluşturduğu gülücük... yaşanıyor :)
teşekkürler hayal hanım
teşekürler hayatimdegisti

gerçekten değişiyor.... derty 8977

cent 14-04-2008 11:45 PM

günlügün hayırlı olsun mümin.okan

sevgiyle kal sapkal89

shamanic 15-04-2008 03:21 PM

günlüğün hayırlı olsun mumin.okan... b456

http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/24.gif

dilreim her sayfan güzel haberlerinle dolar taşar...

sigara konusundaki başarılı adımların için tebrik ederim.. 25889
bu konudaki zaferini en kısa sürede kutlarız inşallah.. k8908

sevgiler.. hismiley

tatlıcadı 15-04-2008 06:10 PM

hayırlı olsun günlüğün :)

MuminOKAN 16-04-2008 10:05 AM

hepinize çok teşekkür ediyorum.
akşam erken yattım bayağı yorgundum. gece 2 3 civarı korkarak uyandım ama rüyam çok güzeldi. hatırlıyorum yatağımda uçuyordum galiba ama göğsüm daralmıştı, o acıya uyandım. akabinde meleklerle çalışmayı unuttuğum aklıma geldi ve yazıyı okuduktan sonra yastığımın altına koydum ve mışıl mışıl uyudum. sabah ilk etapta uyanmak zor geldi yataktan kalktım ve uykum açıldı. güne çok iyi başladım.
sabah otobüste iki bayan vardı yanımda idiler. bir muhabbete başladılar 45 dakika soluksuz. sinir oldum. kitap okumaya çalıştım, otobüste yada herhangi bir araçta gidiyorken okuyamıyorum. o na da da canım sıkıldı. ama buna rağmen çok iyi başladı günüm. taa ki az evvel kız arkadaşım arayana kadar. bu arada sanırım söylemeyi unuttum. ben yine sigara içiyorum. ve birazdan bir kahve sigarama eşlik edecek. şuan içim acıyor. görüşürüz...

shamanic 16-04-2008 02:44 PM

herşeye rağmen günün güzel başlamış olaması güzel.. 25889

dilerim mutlu haberler vereceğin bir gün yaşarsın.. blissy

sigarayı bırakma sürecinde bu tarz gelgitler yaşaman normal..

içinde sigaradan kurtulma isteğin oldukça mutlaka başaracaksın..

en azından çok içmemeye çalış..

kısa sürede başarılı olman dileklerimle ..

sevgiler.. thumbsanim

MuminOKAN 16-04-2008 06:10 PM

merhaba. günün bu çeyreğinde de canımım sıkıntısını belki bir nevi olsada hafifletmek için yine yazıyorum. sanırım çok ciddi sorunlarım var... ama düzelecek. hismiley

MuminOKAN 17-04-2008 06:43 PM

merhaba.
bugün can sıkıntımın biraz incelmiş vaziyette, site içerisinde çeşitli mevzuatlarda yazılmış olan yazıları okudum.
canım yine çok sıkılıyor ve ben her üzücü olayda neden r etmeyi düşünüyorum diye bir düşünce sardı. neden bu kadar bulanık biriyim y789 anlayamadım. bazen kendime gülüyorum yaptımış olduğun aptallıklarım için. dunk56 .
kendimden sıkıldığım zamanlarda çok oluyor.
bu son iki günüm üzücüydü. ve akşam normal şartlar altında çok özel bir durum olmadan yapmayacağım bişey yaptım. bikaç duble rakı içtim....
hayatımdaki tüm problemler bir gün aşılacak. inanıyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 AM.