19-05-2010, 01:20 PM
|
#13 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: cici günlük :P Buluşunca söyle. Kendini anlat. Yaşadıklarını anlat. Buluşunca bize anlattıklarını ona da anlat. Seni olduğun gibi kabulllenirse ne âlâ. Bil ki o zaman hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Sana garanti veriyorum. Haa diyelim ki olmaz dedi yapamam dedi, o zaman aklını zorlayacak bazı şeyler olur; ne gibii. . Misal, her hareketinde kusur ararsın. Ulan naptım da bunu hakettim?? Acaba neden böyle yaptı? Yanlış mı davrandım vb. ama bil ki bende yaşayan biri olarak söylüyorum,, heppsi kuruntu. Ben kurtuldummu? Hayır, az da olas geliyorlar :P Ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :) Ama o da olacak. Herneyse, dediğim gibi seni olduğun gibi kabul ederse dediğim gibi, hiçbi şey eskisi gibi olmaz =) Ama etmezse de üzülmeni gerektiren bir hâl olmaz, zira seni olduğun gibi kabul etmeyen birisiyle mutlu olamazsın. Olsan da kısa süreli olur, uzun vadede seni üzmekten başka bi halta yaramaz. Haksız mıyımm?? |
| |