İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili karavan;
Bu aralar hayatında köklü değişim isteyen herkes evren tarafından test sürüşüne tabi tutuluyor
Lütfen bir anda öfkeye kapıldığınızda bunu hatırlayın ve test ediliyorum deyin.
Evren önce istediklerimizi veriyor ardı ardına ve sonra bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
04-08-2010, 09:58 PM
|
#91 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: fgceker Nickli Üyeden Alıntı
| Sevgili fgceker merhaba, Bana göre çok uzun bir aradan sonra sizlerle olmak çok güzel. Sanıyorum evrende de araç satışları düştü herkesi test sürüşüne davet ediyorlar. Olsun bakalım geri adım atacak olan yok.Dilediği kadar test edebilir. Ben kafam koydum bir kere biraz zor olacak yolum uzun olacak ama "U" dönüşü yapmıyacağım. Yoldaki engellere biraz çarpıp hasar alıcam tangur tungur olucam ama arabayı devirmek ve "U" dönüşü yapmak asla yok.Kural bu. Cesaret verici sözleriniz için teşekkür ediyorum. İyiki sizi tanıdım. İyiki sizde benim hayatımdasınız. Teşekkür ederim.Teşekkür ederim.teşekkür ederim. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | Offline
| |
04-08-2010, 10:18 PM
|
#92 (permalink)
| Üsteğmen
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Eveeeeeeeeet sevgili günlüğüm, Seni biraz ihmal ettim aslında ihmal etmedim de biliyorsun kafam karışınca yazacaklarımı toparlıyamıyorum.Neyse yine seninleyim. Bu boşlukta kendimi dinleme imkanımı da buldum.Şöyle bir aylık geçmişimi gözden geçirdim. Kendimdeki olumlu değişmelerin daha bir farkına vardım. Artık olumsuz düşünmediğimin farkına vardım. Çevremdeki insanların ne kadar çok olumsuz düşündüklerinin sürekli birşeylerden şikayet ettiklerinin farkına vardım. Eskiden bende onlar gibi düşündüğüm için bana çok sıradan gelirdi konuşmaları. Ama artık öyle olmadığının farkına vardım. Bu tür konuşmalardan rahatsızlık bile duyduğumun bir an önce o ortamdan uzaklaşmak istediğimin farkına vardım. Özellikle onları görünce kendimi farklı bir yerde hissettim.Daha özel ve ayrıcalıklı olduğumun farkına vardım.(Asla küçümsemek anlamında düşünme) Kendimle tam anlamıyla olmasada en azından barışmaya başladığımın farkına vardım. Kendimi sevmeye başladığımın farkına vardım. Önceleri sofra hazırlarken bu kadar özen göstermezken tek başıma yesem de örtüde en ufak bir leke de olsa hemen değiştirmek istediğimin,koyduğum tabakları artık beğenmediğimin (biraz masraflı olacağımın) ekmeği keserken bile daha düzgün kesmek istediğimin.....min ....min....min....ve bu konu ile ilgili daha pek çok verebileceğim örneklerin olduğunun farkına vardım. Eskiden sürekli anahtar kaybederken bir aydır anahtarımı kaybetmediğimin farkına vardım. İnsanların bana eskiden olduğu gibi (Banka,kargo,PTT,Telekom vs... görevlilerinin) soğuk değil daha sıcak davrandıklarını farkettim.Çünkü artık onlara negatif değil pozitif enerji yaydığımın farkındayım.Asık yüzle değil gülerek baktığımın farkındayım. İnanılmaz ama bunları tam bir ay gibi kısa bir sürede başardığımın farkındayım. Bunlar da açıkçası hoşuma gitmeye başladı. İçimde sürekli bir sevinç var. Yalnııııııııııııız !!!! Akşam olup evde kendimle başbaşa kalınca çocuklarımı annemi babamı,ailemi düşündüğüm zaman bu sevincim bitmese de oldukça azalıyor.Sanıyorum bu da normal ve zamanla düzelecek.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | Offline
| |
04-08-2010, 10:43 PM
|
#93 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Merhabalar karavan,
Anlattıklarınız harika gelişmeler..
Hayatınızın her anında olumlu düşünmeye başlamak çok güzel bir artı..Ve bütün bu yaşadıklarınızın farkında olmak..Tek başınıza bir sofradayken bile özen gösterebilmek..Bu sevinçlerinizin katlanarak daha da artmasını diliyorum..Sadece bir ayda bunları yaşayabiliyorsanız, ilerleyen zamanlarda daha hoş anlar sizi bekliyor..Evinizde tek kaldığınız anlarda bile..
Mutluluklarınızın daim olması dileklerimle.. | Offline
| |
05-08-2010, 06:13 AM
|
#94 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar karavan,
Anlattıklarınız harika gelişmeler..
Hayatınızın her anında olumlu düşünmeye başlamak çok güzel bir artı..Ve bütün bu yaşadıklarınızın farkında olmak..Tek başınıza bir sofradayken bile özen gösterebilmek..Bu sevinçlerinizin katlanarak daha da artmasını diliyorum..Sadece bir ayda bunları yaşayabiliyorsanız, ilerleyen zamanlarda daha hoş anlar sizi bekliyor..Evinizde tek kaldığınız anlarda bile..
Mutluluklarınızın daim olması dileklerimle.. | Sevgili yenibirhayat, Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bir ay öncesini de hatırlıyorum ve hiç unutmıyacağım ama bende sadece güzel bir başlangıca adım atışımın güzel bir anısı olarak saklıyacağım o günü. Hepinizin etrafımı nasıl sardığınızı bana nasıl destek olduğunuzu tökezlediğim zaman elimden nasıl tuttuğunuzu da hiç unutmıyacağım.Eğer bugün bunları yaşıyorsam bunu kısacık bir cümle yorumuyla bile bana güç veren siz arkadaşlarıma, gerçek dostlarıma, güzel insanlara ve bizleri bir araya getiren bu siteye borçluyum. Teşekkür ediyorum.
| |
05-08-2010, 04:27 PM
|
#95 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. selam karavan,
harika bir yol almissin tebrik ederim. ilgiyle takip ediyorum.... bol sans.
__________________ forum sitelerine bayiliyorum... | Offline
| |
05-08-2010, 06:50 PM
|
#96 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
selam karavan,
harika bir yol almissin tebrik ederim. ilgiyle takip ediyorum.... bol sans. | Matri bende inanamıyorum ama gerçekten öyle oldu. İlgine ve her zamanki gibi desteğine teşekkür ediyorum. Sağol arkadaşım.
| |
06-08-2010, 12:14 PM
|
#97 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Dün bir taraftan da "Zero limit" i okumaya başladım.Kitap çok ilgimi çekti.Yazarım akıcı bir anlatımı var.Bir anda altmış sayfayı okuyup bitirmişim.Bugün tekrar baştan başladım ve hatırlıyamadığım yerleri farkettim. Şu ana kadar siteden ve kitaplardan okuduklarımdan anladığım şu ki bilinç altımız müthiş birşet biz kendimizi yönetmiyoruz demek yönetiliyormuşuz. Beni eskiden yaşadığım ve sürekli rahatsız eden pek çok hatıra var zihnimde veya bilinçaltında bunları hatırlamak istemesemde bir şekilde önüme geliyor.Örneğin on sene kadar önce tapusunu almadan ödeme yaptığım için kaybettiğim iki dairenin olduğu apartmanın önünden hergün geçmez zorundayım çünkü oturduğum yere başka yol yok.Ben bunu kaybettim artık üstüne de bir bardak su içtim bitti gitti ama hala hatırlamak beni rahatsız ediyor.Bunu tamamen unutmayı denememe rağmen beceremiyorum.Unutmak değil de belki affetmeyi diyelim.Bununla nasıl başa çıkabileceğimi öğrenmem gerek.Bu ve buna benzer şeyler var hatıralarımda.Bunlar da beni rahatsız ediyor.Bunlardan bir şekilde kurtulmam lazım. Biraz daha kitap, sayfa karıştırmam gerekiyor.
| |
06-08-2010, 12:25 PM
|
#98 (permalink)
| Guest | Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Öğrendiğinizde bana da öğretir misiniz? Çünkü ben de affedip hafiflemek istiyorum. Bunu kendim ve çocuğum için yapmalıyım.
Dün okuduğum kitapta kimse içki içmek ve kötü biri olmak istemez. Herkes iyi olmak , iyi davranmak ve hayattan zevk almak ister. Bunu yapamıyorsa hastadır ve hasta , tedavi olması gerekir diye bakılması gerekir diyordu. Beni bu laf biraz rahatlattı belki size de etkisi olur , ne dersiniz ? |
| |
07-08-2010, 08:12 AM
|
#99 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Öğrendiğinizde bana da öğretir misiniz? Çünkü ben de affedip hafiflemek istiyorum. Bunu kendim ve çocuğum için yapmalıyım.
Dün okuduğum kitapta kimse içki içmek ve kötü biri olmak istemez. Herkes iyi olmak , iyi davranmak ve hayattan zevk almak ister. Bunu yapamıyorsa hastadır ve hasta , tedavi olması gerekir diye bakılması gerekir diyordu. Beni bu laf biraz rahatlattı belki size de etkisi olur , ne dersiniz ? | Sevgili bigokyanus günaydın, Elbette ki bildiğim öğrendiğim herşeyi sizlerle paylaşmayı tercih ederim.Ben sizlerden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.bundan zevk duyar mutlu olurum. Diğer konuya gelince: Açıkça söylemem gerekirse artık hasta hastalık hastahane ....vb kelimeler beni rahatsız etmeye başladı. Daha önceleri böyle hissetmezdim. Sanırım bu bana değişim sürecimin bir getirisi oldu. O sebeple ben hasta olduğumu kabul etmiyorum. İçimde yanlış olan birşeyler düşünceler var sadece bunları düzeltmem gerektiğini düşünüyorum bu konuda. O yüzden o cümle beni rahatlatmadı.Üzgünüm... Lütfen beni yanlış anlamayınız burada herşeyimizi açık açık konuşmak durumundayız.Birbirimize şirin görünmek burada oluş amacımıza ters düşer diye düşünüyorum. Sevgiyle kalın.
| |
07-08-2010, 08:29 AM
|
#100 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Herkese günaydın, Sanada günaydın sevgili günlüğüm, Gelişme sürecimde bugün güzel birşey yaşadım bunu sizlerle paylaşmak istedim. Beni çok mutlu etti şevkim azmim arttı. Motorsikletim birinci viteste takılı kalmış daha önce birkaç kez saatlerce uğraşıp denememe rağmen onaramamıştım. Bu yüzden de aylardır yatıyordu. Sabah yine erkenden kalktım. Bilgisayarımın başına geçtim. Düşüncenin gücü ile ilgili önceden kaydettiğim bir makaleyi okuyordum. Aklıma motorum geldi.Onu onarmayı düşündüm. Bağıra bağıra defalarca seni bugün tamir edeceğim dedim ve kendimi onunla gezerken imgeledim. O hızla okumayı orda kesip bahçeye çıkıp takımlarımı aldım ve motorumun yanına geldim. Garibimin tozlar içinde kalmış örtüsünü açtım. "Koçum seni ihmal ettiğim için üzgünüm beni affet ama şimdi seni iyileştirip birlikte gezeceğiz" dedim. Vallahi aynen böyle dedim. Sonra başlatım onarıma. En fazla on dakika geçti geçmedi gerekli demontajları yaptıktan sonra vitese vurdum taaa taaaa taaaa taaaaaaammmmmm vites aynen boşa çıktı. Hemen söktüklerimi monte ettim ama çalıştırmadım çünkü saat erkendi komşularım henüz kalkmamıştı. Birazdan onu da deniycem ama şu an iş tamam..... Şimdi daha bir şevkle çalışmalarıma devam edicem. Hepinize ama hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu anımı bana sizlerin yardımları destekleri yaşattı. Hepinizi çok seviyorummmmmmmmm.......
| | | |