İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen ağlama hatta diğer gelişimlerini okuyarak gülümse çünkü takdire şayan bir gelişme gösterdi karavan abi ve tahmin edemeyeceğin bir seviyede şu an...
Ve sanırım huzurlu da...
Aynen dediğin gibiyim güzel bacım,
Çok güzel demişsin eline ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-08-2010, 05:55 AM
|
#121 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen ağlama hatta diğer gelişimlerini okuyarak gülümse çünkü takdire şayan bir gelişme gösterdi karavan abi ve tahmin edemeyeceğin bir seviyede şu an... Ve sanırım huzurlu da... | Aynen dediğin gibiyim güzel bacım, Çok güzel demişsin eline diline sağlık. Sizlerin sayesinde her geçen gün daha da iyiye gidiyorum. Herşeyden önce iç huzurum tam istediğim gibi olmasa da bişeyler oluşmaya başladı ama genel huzurum var artık. Teşekkür ederim. İyiki varsın. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | Offline
| |
18-08-2010, 09:21 AM
|
#122 (permalink)
| Guest | Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba kardeşim,
Bu günün erken saatlerine döndüm Dalamandan ama içim rahat arkadaşımı görüp geldim.İki buçuk saatlik mesafede olduğu için bir gün içinde gidip dönebildim.
O da çok memnun oldu eskilerden epey konuştuk bereket konuşmaya mani bir hali yoktu.
Bu siteden bahsettim yeni arkadaşlarımdan sözettim ama inan selamını yeni gördüğüm için bu aklıma gelmesede senden de bahsedip üzüntünü ilettim.Şaşırdı tabi bunlar alışık olmadığımız güzellikler.Ama söz bugün gün içinde konuştuğumda selamını da ileteceğim sana da bilgi vericem :) üzerimde kalmasın.
Güzel gönlün için sevincin için teşekküür ederim.Allah razı olsun.
İyiki varsın. | Çok güzel olmuş yaptığın , arkadaşın çok şanslı senin arkadaşlığına sahip olduğu için , iyi ki varsın. Gitmen müthiş moral olmuştur , yüzünde de bir gülücükle bırakmışsındır şimdi daha güçlü devam edecek uğraşmaya , savaşmaya.... Ve sen de içsel bir huzur ve rahatlama ile dönmüşsündür diye düşünüyorum , bu gibi olayların manevi hazzı çok büyük oluyor. Güzel haberlerini bekliyorum , güzel bir gün diliyorum, yüzünden gülümsemeyi eksik etme olur mu? |
| |
18-08-2010, 09:22 AM
|
#123 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili Karavan,
Öncelikle , kemik kanseri olan arkadaşınız için nette kolayca bulabileceğiniz "kantaron" otu ve yağı tedavisini şiddetle öneririm. Aynı zamanda reiki ve imgeleme tedavileri de çok iyi sonuç verecektir. Geleneksel tıpdan ayrı olarak lütfen yeni çağ bilgileri ışığında kanserin sebeplerini ve çarelerini okuyun. Arkadaşınız derhal günlük olarak maden suyu (beypazarını öneririm), elma ve yoğurt kürüne başlamalı ve gidebildiği kadar da kaplıca ve içmelere gitmelidir. Bu bilgiler "yukarıdan" verildiği için iyileşmesi muhakkaktır. Ayrıca Kuran-ı Kerim'den sure ve ayetler okunarak yapılan tedaviler ile deri yüzeyine kadar çıkıp açık yara halini almış olan kemik kanserlerinin şifalı otlarla tedavisi de var, ısırgan otu ile kantaron bunların başında gelir,bizzat ben birinci elden duydum. Alternatif tıp tedavilerinde en önemli mesele, kansere sebep olan düşünce ve duygu sistemini değiştirebilmektir, mevcut bilgiler bu konuda oldukça ileri düzeydedir. Hastalık , kafada iyileşince otomatik olarak bedende de iyileşmektedir.
İkinci meseleye, yani sizin konunuza gelince... Yine aynı kaynaklardan gelen bilgiler bize şunu söylüyorlar. Doğrusal düşünmeyi bırakmalıyız. Beyin hologram sistemle çalışır. Öyle olduğu için de 30-40 yıl önceki çocukluğumuzda vb zamanda olanları biz şu anda oluyormuş gibi kolayca "hissedebiliriz", bunun anlamı şudur, mental olarak o zamana gidip o durumu imgeleyerek değiştirebilirsiniz, yani o duyguları değiştirip silebilirsiniz. Bu oldukça uzun bir konu, o yüzden size bu konuda özellikle Ramtha (duygularımızla hayatımızı nasıl yarattığımızı anlatır) , Kryon ve Hathorlar' ı öneririm. Kitaplara ulaşmak konsunda zorluk çekerseniz - ki kolaydır-
internette bolca alıntı bulabilir hatta www.kosulsuz-sevgi.com'da dev bir külliyatı okuyabilir ve kendinize büyük iyilik etmiş olursunuz. Tavsiyem bunları araştırıp , "sistemin" nasıl çalıştığını anlamanızdır, o zaman değiştirebilir ve yeni bir hayat kurabilirsiniz. Aksi halde, "keşkeler" ve "gözyaşları" devam eder ve sizi teselli etmek de hiç bir işe yaramaz... | Offline
| |
18-08-2010, 09:34 AM
|
#124 (permalink)
| Guest
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. öncelikle karavan abi arkadaşın ve tüm kanser hastları için dua ettim en kısa zamanda şifasına kavuşur umarım, gelişimini takip etmeye çalışıyorum gerçekten takdire layıksın, dün geçti yarın olacağı belli değil, bugününün güzel geçmesi dileğiyle:) | Offline
| |
18-08-2010, 10:31 AM
|
#125 (permalink)
| Üsteğmen
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş yaptığın , arkadaşın çok şanslı senin arkadaşlığına sahip olduğu için , iyi ki varsın. Gitmen müthiş moral olmuştur , yüzünde de bir gülücükle bırakmışsındır şimdi daha güçlü devam edecek uğraşmaya , savaşmaya.... Ve sen de içsel bir huzur ve rahatlama ile dönmüşsündür diye düşünüyorum , bu gibi olayların manevi hazzı çok büyük oluyor. Güzel haberlerini bekliyorum , güzel bir gün diliyorum, yüzünden gülümsemeyi eksik etme olur mu? | Sevgili bacım, Sen de iyi ki varsın. Az önce telefonla aradım ve selamını ilettim.Her ne kadar tanımasam da sende çok selam söyle Allah razı olsun dedi. Ben insanların özellikle makam sahibi ise iyi günlerinde etrafları hep dolu olduğu için kendime pek yer bulamam ama böyle günlerde çok boş yer olduğunu bildiğim için bu zamanlarda arayıp sormayı tercih ederim.Hep böyle yapmışımdır. Elbette ki ona da iyi oldu bana da iyi oldu.Kendimi dagha iyi hissettim. Güzel dileklerin için sağol canım kardeşim. Haber aldığım gün baya yıkılmıştım ama şimdi gülebiliyorum artık. Çok şükür. İyiki varsım bacım. Teşekkür ederim.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | Offline
| |
18-08-2010, 10:44 AM
|
#126 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: masterphidias Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Karavan,
Öncelikle , kemik kanseri olan arkadaşınız için nette kolayca bulabileceğiniz "kantaron" otu ve yağı tedavisini şiddetle öneririm. Aynı zamanda reiki ve imgeleme tedavileri de çok iyi sonuç verecektir. Geleneksel tıpdan ayrı olarak lütfen yeni çağ bilgileri ışığında kanserin sebeplerini ve çarelerini okuyun. Arkadaşınız derhal günlük olarak maden suyu (beypazarını öneririm), elma ve yoğurt kürüne başlamalı ve gidebildiği kadar da kaplıca ve içmelere gitmelidir. Bu bilgiler "yukarıdan" verildiği için iyileşmesi muhakkaktır. Ayrıca Kuran-ı Kerim'den sure ve ayetler okunarak yapılan tedaviler ile deri yüzeyine kadar çıkıp açık yara halini almış olan kemik kanserlerinin şifalı otlarla tedavisi de var, ısırgan otu ile kantaron bunların başında gelir,bizzat ben birinci elden duydum. Alternatif tıp tedavilerinde en önemli mesele, kansere sebep olan düşünce ve duygu sistemini değiştirebilmektir, mevcut bilgiler bu konuda oldukça ileri düzeydedir. Hastalık , kafada iyileşince otomatik olarak bedende de iyileşmektedir.
İkinci meseleye, yani sizin konunuza gelince... Yine aynı kaynaklardan gelen bilgiler bize şunu söylüyorlar. Doğrusal düşünmeyi bırakmalıyız. Beyin hologram sistemle çalışır. Öyle olduğu için de 30-40 yıl önceki çocukluğumuzda vb zamanda olanları biz şu anda oluyormuş gibi kolayca "hissedebiliriz", bunun anlamı şudur, mental olarak o zamana gidip o durumu imgeleyerek değiştirebilirsiniz, yani o duyguları değiştirip silebilirsiniz. Bu oldukça uzun bir konu, o yüzden size bu konuda özellikle Ramtha (duygularımızla hayatımızı nasıl yarattığımızı anlatır) , Kryon ve Hathorlar' ı öneririm. Kitaplara ulaşmak konsunda zorluk çekerseniz - ki kolaydır-
internette bolca alıntı bulabilir hatta www.kosulsuz-sevgi.com'da dev bir külliyatı okuyabilir ve kendinize büyük iyilik etmiş olursunuz. Tavsiyem bunları araştırıp , "sistemin" nasıl çalıştığını anlamanızdır, o zaman değiştirebilir ve yeni bir hayat kurabilirsiniz. Aksi halde, "keşkeler" ve "gözyaşları" devam eder ve sizi teselli etmek de hiç bir işe yaramaz... | Sevgili masterphidias, Öncelikle yakın ilgin için sana minnettarım.Teşekkür ederim. Alternatif tıp ile ben de yakından ilgiliyim ve güzel babam da kendisini çevresindekileri otlarla tedavi eder.Ne yazık ki aramız olmadığı için ona sormadım elimdeki kitaplardan araştırdım. Ben burada böyle bir yardım alabileceğimi açıkçası hiç akıl edemediğim için detaylı bilgi vermedim. Şöyle sağ ayak bileğinde bir ağrı şikayeti ile doktora gitmiş tetkikler neticesi bu durum ortaya çıkmış ameliyata almışlar vücudun başka yerinden kemik alarak o temizledikleri yeri doldurmuşlar.Tahliller de temiz çıkmış.Durum buymuş. Şimdi kendisini arayıp dediklerinizi uyulaması konusunda bilgi vericem. Beni ile ilgili konuya gelince haklısınız bir şekilde bunu halletmem gerekiyor arka plana atmakla da olmuyor. Dediğiniz siteye öncelikle girip bilgi edinicem.Bu ara sadece enerji üzerine okuyorum.Bu bilgilere de sahip olmam gerekli buna inanıyorum. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. allah razı olsun. İyiki varsınız.
| |
18-08-2010, 10:46 AM
|
#127 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle karavan abi arkadaşın ve tüm kanser hastları için dua ettim en kısa zamanda şifasına kavuşur umarım, gelişimini takip etmeye çalışıyorum gerçekten takdire layıksın, dün geçti yarın olacağı belli değil, bugününün güzel geçmesi dileğiyle:) | Merhaba sevgili kardeşim, Allah senden razı dua edenlerin çok olsun. Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum. İyiki varsın kardeşim.
| |
18-08-2010, 01:59 PM
|
#128 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili günlüğüm bakıyorum bugün surat düşmüş. Haklısın arkadaşlarıma yazmaktan seninle ilgilenemedim.Seni seviyorum Özür dilerim.Lütfen beni affet teşekkür ederim. Unutma ki varlığını bu siteye ve arkadaşlarıma borçlusun. Özellikle de de seni başlatmama sebep olan Sevgili fgceker e. Bu arada fgcekerden uzun süredir ses seda yok.Umarım iyidir bir yaramazlık yoktur. Sen de onun eksikliğini aradabir gelip birşeyler yazmasını,sımsıcak dostluğunu ilgisini desteğini özledin biliyorum, hepimiz gibi. Onun yazılarını bıraktığı yerden okuyabilmek için dua ediyorum.Umarım en kısa sürede aramızda olur. Güzel insanların eksikliği hemen hissediliyor ve aranıyor özleniyor. Müsaade edersen biraz kendimden gidişatımdan bahsedeyim.:) Kendimi kuşbakışı olarak gözlemlediğimde genel durumum Allaha bin şükür iyi. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim yatağımı topladıktan sonra aynanın karşısına geçmek dişlerimi fırçalarken kendimi seyretmek ve ağzım meşgul olduğu için içimden "Seni seviyorum.Seni bağışlıyorum.Seni olduğun gibi kabul ediyor seviyor ve sevgiyle özgür bırakıyorum" demek oluyor sonra işim bitince bunu birde yüksek sesle yapıyorum. "Bugün mutluyum. Harcadığımdan çok param var. Her istediğimi alabiliyorum. Zenginliği bolluğu mutluluğu hak ediyorum" diyerek bilgisayarımın başına oturuyorum. Maillerimi kontrol edip okumam gereken gelişme yazılarımı okuyorum. Cevap vermem gereken mesajlarımı cevaplıyorum. Bu ara sıcakların da etkisi ile pek dışarı çıkmıyorum.Tüm gün boyunca evde oyalanacak birşeyler buluyorum hatta bir bakıyorum gecenin bir yarısı oluvermiş. Biraz asosyal bir yaşantı oluyor gibi ama kahve kültürüm hiç olmadı haricinde diğer hobilerimi paylaşabileceğim pek arkadaşım da yok. Olanların da muhabbeti malum parti,maç,oyun okey bunlar da bana göre konular değil. O yüzden evde olmak kitaplarımı okumak internette ilgi alanım dahilinde dolaşmak bana daha uygn geliyor o yüzden de biraz a sosyal yaşamı tercih ediyorum. Havalar serinleyince çıkar dolaşırım ama boş boş dolaş nereye kadar o da sıkıyor beni. Şöyle dağlara çıkacak denize açılıp balık tutacak kamp hayatından hoşlanan iki üç arkadaşım olsa daha rahat edicem. Çok şükkür çadırım botum deniz motorum ağlarım arabam herşeye sahibim.Ama yalnız olmuyor. İllaki kafa dengi birisi lazım bi kafaya bi duman misali ama dumansız tarafından olmalı. Hiç sigara ile tanışmadım. Geçenlerde sigarayı bırakmaya çalışanların yanına uğradım."Öff burası ne kadar havasız Allah yardımcınız olsun" dedim.Kimseden tık yok. Bozuldular heralde bana. Valla ben olsam bende bozulurdum. Sigara gibi bir meretle olup içmeyenlere bozulmayan yok gibi. Neyse Allah kurtarsın onları bu meretten. Başka keder de vermesin.Yeteri kadar kederleri var zaten. İşte böyle. Umarım seninle ilgilendiğim için gönlün olmuştur sevgili günlüğüm.
| |
18-08-2010, 09:54 PM
|
#129 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün gün boyunca enerji çalışması yaptım. Bundan birkaç yıl önce de başlamıştım ve avuçlarımı birbirinden 40-50 cm uzaklaştırmama rağmen hala o itme hissini ve karıncalanmayı hissederdim. Hergün çalışmaya devam ediyordum ancak bugün çok zaman ayırdım.Diyebilirim ki 6-7 saattir bu konuya odaklandım ve az önce avuçlarımı birbirine bakar vaziyette 70-80 cm açmama rağmen hala o itme kuvvetini ve bir avucum sabit diğerini sağa sola oynattığımda sabit olan avucumun içinde dokunma hissini fark ettim.Benim için bu kadar ilerleme inanılmaz oldu. Hiç bu kadar avuçlarımı uzaklaştıramamıştım.Harika bir duygu sanki avucunda büyük bir top var onula istediğin gibi oynuyorum. Çok değişik bir his. Öyle yorulma halsizlik filan hiçbirşey de olmadı. Bu gece sabaha kadar denerim artık. Çünkü epeydir yapıyordum fakat avuçlarımı fazla uzaklaştıramıyordum kesilmeler oluyordu.
| |
22-08-2010, 04:41 PM
|
#130 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili Karavan Abi..
Sayfanı baştan aşağıya okudum..Ne güzel deneyimler geçirmişsin..
Heleki 55 yılın geçmişiyle bu deneyimler ne güzel pekişmiştir..
Örnek aldım yazılarını ,şuan daha da heveslendim :))
Nice daha güzel yorumlar okumayı temenni ediyorum bu sayfada..
İç huzurun göndünden hiç eksik olmasın..
Sevgiyle kal... | Offline
| | | |