İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
mu@z Nickli Üyeden Alıntı
Keşke aileler,şimdiki gibi çocuklarına karşı bizim zamanımızdada hassas olsalardı...
Sevgili mu@z,
Ne yazıkk ki dediğiniz gibi olmadığı için bugün bu problemlerle hala boğuşum içindeyiz.
Onların kavgalarından o kadar etkileniyordum ki bir gün "Baba niçin bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
07-07-2010, 01:41 PM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: mu@z Nickli Üyeden Alıntı
Keşke aileler,şimdiki gibi çocuklarına karşı bizim zamanımızdada hassas olsalardı... | Sevgili mu@z,
Ne yazıkk ki dediğiniz gibi olmadığı için bugün bu problemlerle hala boğuşum içindeyiz.
Onların kavgalarından o kadar etkileniyordum ki bir gün "Baba niçin bu kadar çok kavga ediyorsunuz ben ders çalışamıyorum " dediğimde babamın verdiği cevabı hala unutamıyorum."Sana ne bizim kavgalarımızdan"
Başka söze gerek var mı? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
07-07-2010, 05:32 PM
|
#32 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Onların kavgalarından o kadar etkileniyordum ki bir gün "Baba niçin bu kadar çok kavga ediyorsunuz ben ders çalışamıyorum " dediğimde babamın verdiği cevabı hala unutamıyorum."Sana ne bizim kavgalarımızdan"
Başka söze gerek var mı? | Aynı benim ailem. Sana ne değil de, her ailede olur böyle şeyler diyorlar. Benimö ailemde olsun istemiyorum. Ya benim ailem olmasın, ya da benim ailemde çok afedersiniz ama aptal aptal sebeplerden dolayı tartışmalar çıkmasın. Babam bana kaşlarını çatarak bakmasın. Attığım her adımda onlardan izin almak zorunda hissetmeyeyim kendimi. Attım kendimi lanet ankaradan lanet istanbula, orad da peşimi bırakmıyor. Gideceğim konferansı seçmeye aklktı. Sana ne ya?? Sana ne demek istiyorum. İstemiyorum kimseden hiçbişey. Offf,, çok bunaldım, çooookk. . | Offline
| |
07-07-2010, 10:14 PM
|
#33 (permalink)
| Üsteğmen
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
Aynı benim ailem. Sana ne değil de, her ailede olur böyle şeyler diyorlar. Benimö ailemde olsun istemiyorum. Ya benim ailem olmasın, ya da benim ailemde çok afedersiniz ama aptal aptal sebeplerden dolayı tartışmalar çıkmasın. Babam bana kaşlarını çatarak bakmasın. Attığım her adımda onlardan izin almak zorunda hissetmeyeyim kendimi. Attım kendimi lanet ankaradan lanet istanbula, orad da peşimi bırakmıyor. Gideceğim konferansı seçmeye aklktı. Sana ne ya?? Sana ne demek istiyorum. İstemiyorum kimseden hiçbişey. Offf,, çok bunaldım, çooookk. . | Sevgili maviinci,
Onların kavgalarından insan o kadar çok etkileniyor ki, İzmirden Ankaraya taşındım.Akaryakıt işinde çalışıyorum.Birgün annem aradı işyerindeydim.Yine olağan kavgalarından bahsetti ve o gün ben 11.000 litre yakıtı yanlış vana açarak dolu tanka yönlendirdim ve taşırdım.İşyerinden ihtar aldım.Sene 1983 tü.Beni bu kadar çok etkiliyordu.Şimdilerde uzak kaldığım için ne yaptıklarını bilmiyorum ama bu sefer de başka problemleri yakamı bırakmıyor.Sizi son derece anlıyorum.Sizin için ne yapabilirim bilemiyorum ama sanırım üzüntülerini paylaşmaktan başka yapabileceğim birşey yok.
İyiki varsınız. | Offline
| |
07-07-2010, 10:37 PM
|
#34 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Evet,, ikisi arasında kalmak özellikle canımı yakıyor. Annem de beni arayıp dert yanardı. Onunla daha rahat konuşuyorum, babamdan ziyade. Sonunda dayanamadım, resmen patladım. Bana ne kadar zarar verdiğinizin farkında mısınız dedim. Artık yoruldum dedim. Annem haklısın dedi ama sonradan pişman olduysam da iş işten geçmişti. Sonrasında babama da tepki gösterdim tartışma esnasında, şimdi biraz daha dikkatliler ama ufak bi kıvılcım bile beni hayattan bezdiriyor nerdeyse. O kadar yorulmuşum. Ayrıca düşünmeniz yeter, çok teşekkür ederim :) Siz de iyi ki varsınız | Offline
| |
08-07-2010, 08:15 AM
|
#35 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Her sabah olduğu gibi bu sabah da erkenden kalktım.(Saat 06.10)Önce gümlüğüme göz atıp ilk yazdıklarımı bir daha okudum.O ana kadar kendimde pek değişiklik olduğunu düşünmezken ilk yazdıklarımı okuduğum zaman ne kadar kötü hissettiğimi farkettim.Şu an o günkü halime göre daha iyi olduğumu fark ettim.Bunu farketmek bana çok iyi geldi.Moralim oldukça düzeldi.Demek ki burada olmanın,beni yalnız bırakmıyan siz güzel insanların,sürekli dinlediğim telkinlerin oldukça faydasını görmüşüm.Şimdi daha iyi hissediyorum.
Dün Sevgili "shamanic" in Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı adlı kitabından yazdıklarını okumaya başladım.İlk olarak sahip olduğum ve şükran duğum şeyleri yazmaya başladım ve inanın kendimden utandım.Şükran duyabileceğim bu kadar çok şey varken kendimi bu kadar kötü hissedebilmemin tek sebebinin olumsuz düşüncelerim olduğunun bir kere daha farkına vardım.Artık olumsuz düşünmemeye azmediyorum.Onyedi saniye (Ben daha uzun tutuyorum ama zararı olurmu bilemiyorum.Buradan sormuş olayım bu arada.Mesela 35-45 sn gibi) şükran duyduğum şeyleri düşünüyorum.
Artık beni bu noktaya getiren son olayların benim iyiliğime olduğunu düşünmeye de başladım.Eğer o olaylar olmasaydı ben şu ana bu sitede olmıyacak,sizleri tanımıyacak,telkinleri dinlemiyecek ve kendimi şu ana kadar olduğu gibi az da olsa geliştiremiyecektim.O an neden ben dediğim o olaylar için şimdi iyiki ben diyorum.Bunu diyebileceğimi asla düşünemezdim ve ben bunları beş altı gün gibi çok kısa bir sürede yaşıyabildim.Buna kendim bile inanamıyorum.
Siteye ve sürekli benim yanımda olan desteğini esirgemiyen sizlere ne kadar çok teşekkür etsem azdır.
Taa içten taaa yürekten "İyiki varsınız" demek istiyorum.
Hepinizi seviyorum. | Offline
| |
08-07-2010, 08:47 AM
|
#36 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sizin adınıza çok sevindim sevgili karavan.
Hiçbir şey tesadüf değildir ve gökten zembille inmez. Siz mutlu olmayı ve değişmeyi seçtiniz. Şimdi harikulade değişiminizin başlangıcındasınız.
Öneren oldu mu bilmiyorum tüm mesajlara bakmadım ama sevgili shamanic'in affetme meditasyonu da oldukça faydalıdır. Etkilerini gören biri olarak size de her gün bir sefer yapmanızı öneririm. Aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz.
Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html | Offline
| |
08-07-2010, 09:30 AM
|
#37 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
Sizin adınıza çok sevindim sevgili karavan. Hiçbir şey tesadüf değildir ve gökten zembille inmez. Siz mutlu olmayı ve değişmeyi seçtiniz. Şimdi harikulade değişiminizin başlangıcındasınız. Öneren oldu mu bilmiyorum tüm mesajlara bakmadım ama sevgili shamanic'in affetme meditasyonu da oldukça faydalıdır. Etkilerini gören biri olarak size de her gün bir sefer yapmanızı öneririm. Aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html | Sevgili WaMPiReLLa,
Dediğiniz gibi kendimdeki değişimin henüz başlangıcındayım bu bile daha iyi hissetmemi sağlıyabiliyor. "Öneren oldu mu bilmiyorum tüm mesajlara bakmadım ama sevgili shamanic'in affetme meditasyonu da oldukça faydalıdır"
Demişsiniz şu ana kadar kimse önermedi ama size yazmayı bitirir bitirmez bakacağım.Çok teşekkür ederim.
Sizlerin ilgisiyle,yardımlarıyla,destekleriyle bugün kendimi çok daha iyi hissedebiliyorum.
İyiki varsınız | Offline
| |
08-07-2010, 10:40 AM
|
#38 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 43
32 Mesajinıza toplam 156 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. hemen hepimiz çocukluğumuda olumsuz durumlarla karşılaşmışızdır...ben bu olumsuzlukları felaketleştiriyordum sadece ben yaşıyorum gibi hissediyordum ve kendime acımaya başladım ancak aynı sorunları yaşayan milyonlarca insan var...felaketleştirerek,çözümsüzleştirerek yaşanmıyor daha çok acıyorsun kendine ve daha çok uzaklaşıyorsun kendinden...yaşadıklarını bir avantaja dönüştürmek senin elinde aslında ah vah edip sızlanmayı da tercih eden biziz,olumsuzlukları kabul edip, kendini suçlamadan değiştirmekte senin elinde...
Bende çok kötü bir çocukluk geçirdim...sürekli itilip,kakılan...oyun oynadı diye dövülen bir çocuktum...anne babamın her yaptığının doru olduğunu düşünüyordum...beni dövüyorlarsa ben kötü bir çocuğum diyordum...onların da yanlış yapabileceği aklımın ucundan bile geçmiyordu...yaş kemale erdikten sonra anlayabildim...anne babamızın da doğru bildikleri yanlışlar var...bize kötü bir çocukluk yaşatmış olabilirler,suçluluk duygusu ile büyütüp kendimizi hırpalamamıza sebep olmuşlar ancak bu onların doğrusuydu yanlış olduğunu bilmiyorlardı belki onlarda böyle görmüşlerdi...suçlu aramak yerine çözüme odaklanırsak yaşadığımız tüm olmuzsuzlukları olumluya çevirebiliriz belki...
eskiden annem ve babamdan nefret ederdim...beni dövdükleri için,benden nefret ettikleri için,başkalarının anında beni küçük düşürüp aşağıladıkları için....artık geçti...vız geliyor ister kızsınlar,ister dövsünler,isterse öldürsünler umurumda değil bu benim değil onların hatası kendimi suçlamayı bıraktım...onlarda hatalı olabilirler...insanların yaptıkları hataların faturasını ben ödemeyecem...ailemi bütün olumsuzluklarıyla kabul ettim...şimdi bütün olumsuzlukları olumluya dönüştürmeye çalışıyorum.inş. başarırız...
__________________ | Offline
| |
08-07-2010, 01:12 PM
|
#39 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: gülsevgi Nickli Üyeden Alıntı
hemen hepimiz çocukluğumuda olumsuz durumlarla karşılaşmışızdır...ben bu olumsuzlukları felaketleştiriyordum sadece ben yaşıyorum gibi hissediyordum ve kendime acımaya başladım ancak aynı sorunları yaşayan milyonlarca insan var...felaketleştirerek,çözümsüzleştirerek yaşanmıyor daha çok acıyorsun kendine ve daha çok uzaklaşıyorsun kendinden...yaşadıklarını bir avantaja dönüştürmek senin elinde aslında ah vah edip sızlanmayı da tercih eden biziz,olumsuzlukları kabul edip, kendini suçlamadan değiştirmekte senin elinde...
Bende çok kötü bir çocukluk geçirdim...sürekli itilip,kakılan...oyun oynadı diye dövülen bir çocuktum...anne babamın her yaptığının doru olduğunu düşünüyordum...beni dövüyorlarsa ben kötü bir çocuğum diyordum...onların da yanlış yapabileceği aklımın ucundan bile geçmiyordu...yaş kemale erdikten sonra anlayabildim...anne babamızın da doğru bildikleri yanlışlar var...bize kötü bir çocukluk yaşatmış olabilirler,suçluluk duygusu ile büyütüp kendimizi hırpalamamıza sebep olmuşlar ancak bu onların doğrusuydu yanlış olduğunu bilmiyorlardı belki onlarda böyle görmüşlerdi...suçlu aramak yerine çözüme odaklanırsak yaşadığımız tüm olmuzsuzlukları olumluya çevirebiliriz belki...
eskiden annem ve babamdan nefret ederdim...beni dövdükleri için,benden nefret ettikleri için,başkalarının anında beni küçük düşürüp aşağıladıkları için....artık geçti...vız geliyor ister kızsınlar,ister dövsünler,isterse öldürsünler umurumda değil bu benim değil onların hatası kendimi suçlamayı bıraktım...onlarda hatalı olabilirler...insanların yaptıkları hataların faturasını ben ödemeyecem...ailemi bütün olumsuzluklarıyla kabul ettim...şimdi bütün olumsuzlukları olumluya dönüştürmeye çalışıyorum.inş. başarırız... | Sevgili gülsevgi,
Haklısınız bende sadece bu şekilde yetişen birtek ben'im sanırdım ama görüyorum ki çocukluğunu gerektiği şekilde yaşıyamamış kimler kimler var.Ne yapalım bu da bizim kaderimizmiş.Böyle bir çocukluk geçirmeyi kendimiz seçmedik anne babamızı da.Ben bu sabah Sevgili Wampirella'nın tavsiye ettiği Sevgili shamanic in yazdığı sayfaları okudum.Yine onun hazırladığı mp3 ü indirerek affetme meditasyonunu ilk defa denedim.Neticeyi size yazdıktan sonra burada açıklıyacağım.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sayfanın linkini veriyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html
Allah yolumuzu açık etsin.
Teşekkür ederim.
İyiki varsınız | Offline
| |
08-07-2010, 01:26 PM
|
#40 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
Sizin adınıza çok sevindim sevgili karavan. Hiçbir şey tesadüf değildir ve gökten zembille inmez. Siz mutlu olmayı ve değişmeyi seçtiniz. Şimdi harikulade değişiminizin başlangıcındasınız. Öneren oldu mu bilmiyorum tüm mesajlara bakmadım ama sevgili shamanic'in affetme meditasyonu da oldukça faydalıdır. Etkilerini gören biri olarak size de her gün bir sefer yapmanızı öneririm. Aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html | Sevgili WaMPiReLLa,
Linkini verdiğiiz Sevgili shamanic in hazırladığı sayfayı okudum ve meditasyon mp3 ünü tek dosya dan indirdim.Umarım tek bir mp3 vardı başka birşey kaçırmadım.Çünkü diğerlerinde hata verdi.
Sayfayı bir kere daha okuduktan sonra mp3 ü dinlemeye ve dediklerini uygulamaya başladım.
Nedense sayfayı okurken başlıyan ağlama halim meditasyon süresince de ara ara devam etti.Özellikle de affeceğinim kişi üzerine pembe ışıklar gönderirken onu pembe sularla yıkayıp pembe giysiler giydirirken ve hele ona sarılırken çok kötü ağladım.Şu an bile sebebini bilmediğim bir şekilde gözyaşlarım dökülüyor.Genelde böylemi olur sadece bendemi böyle oldu bilmiyorum.
Meditasyon bitmesine rağmen iki saate yakın yattığım yerden kalkamadım.(Uzanarak dinlemiştim)Daha sonra kalkabildim.İnanılmaz şekilde içimde bir huzur hissettim.Bu son zamanlarda istediğim tek şeydi.
Sevgili WaMPiReLLa sana vesile olduğun için,sevgili shamanic sana böyle bir yazıyı kaleme aldığın ve bu meditasyonu hazırlayıp bizlerin kullanımına sunduğun için sizlere minnettarım.
Allah sizlerden razı olsun.
Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
İyiki varsınız. | Offline
| | | |