14-07-2010, 10:29 AM
|
#59 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Herkese günaydın,
Saat on herkese güzel günler diliyorum.Bu sabah yine erken kalktım.Sitede biraz gezindim.EFT ile ilgili epey bir okuduktan sonra Biskletime atladığım gibi doğru spora tabii ki müziklerimi dinliyerek.
Dönüş yolunda kaldırımın kenarına oturmuş çok yaşlı bir amca gördüm.Durdum,geri yanına gittim.Eli yüzü nur içinde o kadar güzel bir yüzü vardı ki.Yanına oturdum.Amcam dedim iyimmisin?.Konuşmadı yada konuşamadı.Gülümsiyerek başını salladı iyiyim anlamında.Sonra sordum amcam dedim bir ihtiyacın varmı?Gözlerime baktı omuzlarını kaldırdı o güçsüz haliyle.Hani "İşte" der gibi.Çıkardım bişeyler verdim sıkılarak.Onu kırabileceğimi düşünerek.Aldı.Gözlerime öyle bir baktı ki.Konuşmasına gerek kalmadı anlattıkları için.Usulca kalktım sırtını okşadım.Allah senden razı olsun amcam dedim.Ve yola koyuldum.Sonrada eve gelinceye kadar ağladım.
Bana yaşattığı duygular için allah uzun mür versin allah onu hiç sıkmasın allah ondan razı olsun.İşte böyle bugünümü dolduran şu ana kadarki en güzel olay bu oldu.
Evde biraz ağırlık çalıştım sonrada keyifli bir duş ve şu an günlüğüme yazıyorum.
Artık her an Allah'ıma şükrediyorum.Bana verdiği her lokma için,sağlığım için,sahip olduğum güzel çocuklarım için,onların sağlığı için,onları bana sağlıyan eşim için,hayatımda sahip olduğum en ufak şeyler için dahi şükrediyorum.
Hepinize teşekkür ederim.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.
İyiki sizleri tanıdım.
Her geçen gün daha iyi şeyler yaşamama vesile oluyorsunuz. |
| |