05-07-2010, 11:21 AM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI merhaba,
ben 2008 yılında reiki ile yakındna ilgileniyordum seminerlere katılıyordum 3.yada 4.kademey gelmişdim.Ben reiki ile uğraşırken başıma öyle kötüşeyelr geldiki o anda reiki yaptım göya ama başıma gelenelr ne diye inancımı yitirmişdim. üstünden 1 buçuk sene geçti gool'dan pozitif düşünce ile ilgili araştırma yaparken burayı buldum.İnceledim yorumlara bakdım ve hemen uygulamaya geçtim 1 buçuk aydır telkinleri dinliyorum,şükürlerimi fazlalaştırdım ve düşünce şeklimi dğeiştirdim şimdi kendimi mutlu,huzurlu sevgi dolu hissediyorum.yani hayata bakış açım değişti diyebilirm bazen kendimi kötühisedebiliyorum ama geçici bi züre oluyo hemen kendimi pozitif düşüncelere bırakıp o adaki kötü hissi hemen kaldırabiliyorum.telkinlerin faydasını gördüm ve hala görüyorum her gün yeni bilgi ekliyorum kendime düşünceme pozitif bilgi küçük mucizeler yaşıyorum.geri dönüp baktığımda iyi ki kötü deneyim yaşamışım diyorum eğer yaşamasaydım hayata bu kadar güçlü duramazdım.kendime bu kadar güvenim olmazdı şimdi şükrediyorum ki çünkü ders alabildim.çok uzun bir yazı oldu ama bu sitenin bana büyük bi katsısı oldu olmaya devam ediyor.
Sevgiyle kalın.Mutluluk hep sizinel olsun :=)) |
| |