| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yahu yazıların o mis koklu bahçeden geliyor gibi sanki çok güzel yazıyosun maşşallah egonu okşamış gbi olmıyım ama çok sağolasın baştan bilseydim böyle olacağını cidden daha sıkı sarılırıdm o zmn eğitimde vites atlıyorum bu kararı şimdi aldım ne kadar çabuk ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yahu yazıların o mis koklu bahçeden geliyor gibi sanki ![]() ![]() çok güzel yazıyosun maşşallah egonu okşamış gbi olmıyım ama ![]() çok sağolasın baştan bilseydim böyle olacağını cidden daha sıkı sarılırıdm o zmn eğitimde vites atlıyorum bu kararı şimdi aldım ![]() ne kadar çabuk öğrenir ve gliştrrsem o kadr iyi teşkkürler ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok güzl bir sabaha uyanndım ![]() ![]() evrene dikte vermekten vazgeçmiştim ....geliceğini güvenle beklediğim şeyler aynen gerçekleşti hatta daha iyisii ah bu ne hoş bi yöntem ![]() hem sinir sitrese girmiyorsun hem gelmekte olan şeyin keyfini sürüyorsun ![]() ![]() oldukça neşeli bir gün geçirdim...rabbim en kötü günümzü böyle yapsın inş... hayat seni seviyorum beahh ![]() bugn kendime olan gvenszliğimin farkına vardım çok basit gelebilir belki ama gerçekten br anda beynimde flaşlar patladı şükürler olsun sahip olduğum-olduğumuz bu binlerce nimete ![]() ![]() ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
![]() | ![]() birkaç gün sonra bir başka bir şehirden misafirim gelicek ve acyip heycanlıyımm.. fakat mutlu değilim sanki iistediğim kadar kaliteli bir misafirperverlik olmazsa diye ödüm ödüm ödüm patlıyor.... ![]() daha 3-4 gün var ama dünden beri stres içindeyim kafamı dağıtamıyorum bir trlü foruma bakıyorum bunun için gzl bir yöntem var mı die? artık eliden ne gelirse uygulamlaıyım Allahım içimdeki bu panik neden? neden sevinemiyorum ki? kendime güvenmem lazım başarabilirim çok güzl geçebilir!! buna inanamıyorum resmen endişeliyim.... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba; En güzell şey senin güleryüzün diye düşünüyorum. İnsanların aklında kalacak olan o güzelll enerjin. Diğerini halledeceğinden eminim ben. Panik yok tadını çıkar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
çok teşekkür ederm ... şuan koltukta oturuyor gib gözksemde diken üstnde gbyim ![]() söyledklern gerçkten içime su serpti.. baştan pes edersem aksi gerçekleşmez ama enerjimle o insanın enerjisinide etkileyebiliri değil mi? ahh gerçekten gerçekten sağolasın iyiki varsın ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) | |
Banned Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Sende mi bürütüs ![]() ![]() ![]() Tatlım bakıyorum etraftaki panik havasına sende hemen adapte oluverdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ihtiyacın olan o tekniği zaten biliyorsun canım,ve ihtiyacın olan o enerjide zaten içinde çoook hemde çoook fazla var ![]() ![]() ![]() Hemen kurduğun olumsuz cümlelere ben kocaman bir İPTAL diyorum ![]() Hadi bakayım ne oldu senin anı yaşama politikan,daha 3-4 gün sorna olacak bir şey için endişeleniyorsun ![]() ![]() ![]() Sen bugün yapabileceklerine bak,ve hazırlıklarını yavaştan yavaştan tamamlamaya başla ki misafirin geldiğinde hazır olabilesin.Hem hiç aklına gelmiyor mu bakayım senin.Sen iyi bir ev sahibisin ki insanlar gelip kalmak için senin evini tercih ediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
![]() | ![]() ahh ne kadar haklısın sağol fgcekr çok çok sağol ![]() böyle zmnlarda ne kadar htiyaç duyulur iki üç kelimeye bilirsin.... ![]() tamam bu gece zaten 5 e kadar uyumam bütün arınmaları gerçekleştiricem ![]() forumdaki teknikleri tek tek uyguluycam yakıcam ulan :P ![]() şimdiii dern dern nefes alıyorum ![]() ![]() sonuçta gelecek die birşey yoktur herşey anda yaşanır ve an bzim geleceğimizi oluşturur ohhh ![]() şimdi enerjim ne kadar yüksek olursa bu enerjideki olayları kendime çekerim... ![]() enerjim 3-4 gün çok yükek olucak ve fevkin alasında bir misafirperverlik yapıcam inş. hadi bakem görem seni inferius ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() nedenı sosyl fobimi? anlayamadım ama ... sen harıkasın ... bana soyledıklerınden snra,kendın basaramayacak degılsın ya ... senın kadar tatlı dilli bırının kotu bır agırlama yapması mumkun olamaz ki ... derin bir nefessss... bide makas al o tatlı yüzünden ...ohhh ![]() bende adam oldumda yorum yapıyorum walla ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() sosyal fobi değil çok şükür fakat ne konuşucam ne diycem ya sıkılırsa konu kıtlığı çekersem vıdı vıdı..işteh aslında sen bni şuan çok çok iyi anlıyorsundur ![]() ne yaptım biliyomusun bu şüpheler içime ilk düştüğünde koştum günlüğnü okudum bidaha aynı durumdaydım çnkü ![]() ![]() sana yorum yapan değerli arkadşlara sanki bana yorum yapmışlar gibi okudum ![]() oohhhh derin nefes hah şööne ![]() ![]() ![]() sen atlattın bnde atlatıcam inş. =)
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
inşallah....ben atlattıysam,o kadar güzel agırladıysam, sen bulutların üzerinde agırlarsın mısafırlerını.... bende bulutlu olursa hava seni hatırlıycam ... bilicemki o bulutların arasında sende mısafırlerınle eglenceli vakıt gecırıyorsun... cok akıllı bişisin sen... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yahu yazıların o mis koklu bahçeden geliyor gibi sanki çok güzel yazıyosun maşşallah egonu okşamış gbi olmıyım ama çok sağolasın baştan bilseydim böyle olacağını cidden daha sıkı sarılırıdm o zmn eğitimde vites atlıyorum bu kararı şimdi aldım ne kadar çabuk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi