| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel bir pazartesine uyandım... ama öncesinde misafirimden bahsetmek isterm gerçekten harika bir ağırlama oldu arkadaşım tekrar gelip şehrimiizi ziyaret etmek istiyor...gerçekten btün gün yapıcak birsürü şey bulabildik bnde şaşırdım işin aslı.. şimdi öğrendiğim şey ise herşeyi oluruna bırakmak..olucak olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok güzel bir pazartesine uyandım... ![]() ![]() ama öncesinde misafirimden bahsetmek isterm gerçekten harika bir ağırlama oldu ![]() ![]() arkadaşım tekrar gelip şehrimiizi ziyaret etmek istiyor...gerçekten btün gün yapıcak birsürü şey bulabildik bnde şaşırdım işin aslı.. ![]() şimdi öğrendiğim şey ise herşeyi oluruna bırakmak..olucak olan oluyor ve bizlr pozitf veya ngatif enerjimizle buna yön veriyoruz... ahaha ![]() ![]() demiştim ki bu günü atlatırsam yapamıyacağım başka bir iş kalmaz herşey çocuk oyuncağı gelr bana..bnm için gerçekten önmli bir misafir ve çetn bir sınavdı ![]() o kadar gün sıkıntı duydum belki içimde fakat yaşadıklarımdan sonra kendime güvenim geldi şuan gerçekten isteyipte başaramıyacağım bir şey göremiyorum çok teşkkürler arkadaşlar=))) dün kendi sesimle olumlama kaydettim sabah akşam okuyorum telkinleri dinliyorum öncelikli işlerimi tek tek planladım ve hepsini yapabiliyorum bunlar insana huzur veriyor çok rahat bir hafta başı olddduu darısı başınıza inş. ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() aaah aah isleri teker teker halledip huzura kavusmayi seciyorum bende artik :) adina cok sevindim! basarilarin daim olsun :)
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok sevindim gerçekten canım...o kadar günü heba ettin üzülerek...bende olumlu haberini bekliyorrdum...bundan sonra hep boyle olacak...korkunu yendin...artık yabancı mısafır mi ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) | ||
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
inşallah senide bu sahalarda görmek isteriz ![]() hepimizin başarıları daim olsun inş. ![]() ![]() Alıntı:
her işte bir hayır varmış sen misafrlerini istediğin şekilde ağırlayınca aynı şeyi hissetmişsindir yüzünde tocaman tocaman gülmseme ![]() hii- men giibi hissettim kendimi ahhaah ![]() ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() | ![]() eski dostlarımla mükemmel bir gün geçirdim ![]() ![]() ![]() bu arada onları inceledim vay canına ne kadarda farklı fıtratlara sahibiz... istediğim güvenle beklediğim herşey gerçekleşiyor çok şükür bakınız bir sitede değişik yerleri kopya ettim bunları okuyup faydalanmak harika .... ![]() Asla, "yapamam" demeyin. Bu korkudan kurtulmak için aşağıdakileri söyleyin: "Kendi bilinçaltımın gücüyle her şeyi yapabilirim." Olumsuz ve yıkıcı düşünürseniz, açığa çıkmayı bekleyen ve bir çıkış noktası arayan yıkıcı düşünceler yayıyorsunuz demektir. Sinirlendiğimizde, korktuğumuzda, kıskandığımızda ve intikam duygulan içinde olduğumuzda az mı yaralamışızdır kendimizi? Bunlar bilinçaltınıza soktuğunuz zehirlerdir. Sizler bu olumsuz duygularla doğmadınız. Bilinçaltınızı onlara can veren düşüncelerle besleyin ve orada yerleşmiş bulunan bütün olumsuz modelleri sökün atın. Bunu yapmayı sürdürdükçe bütün geçmiş silinecek ve asla hatırlanmayacaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi seçin. En büyük gücünüz seçme kapasitesine sahip olmanızdır. Siz bolluğu ve mutluluğu seçin. ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
![]() | ![]() sahuru bekliyorum patates attım fırına pişsede yiyiversem... akşam üzeri üstme br hal çöktü hala çözemedm ne olduğunu dzeltmek için her yolu denedm fakt yapıştı çıkmıyor bnde son çare olarak önemsememyi seçiyorum nasılsa yarın akşama kadar geçer gelip geçici bir hal olduğuna kesn kanaat getrdim aklımı uzklaştırıyorum işte film falan izlerim şimdi düşünmemeye çalışırım belki meditsyon yaparım gece sernliğnde ne zmndır yapamıyordm ... hayrolsun diyip şu fıırına bi göz atalım.. bu arada yarının çok süprizli bir gün olmasını seçiyorum yarın süpriz dolu olucak ve hedeflerme bir nebze daha yaklaşmış olarak günümü tammlıycam.. olumlamamızıda yapalımda tam olsun ;)
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) | |
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ben iftarda bşy yiyemememe( çok mu" me" oldu ne ![]() şimdi de aksam ne pişiriceğini düşün bakalım :)...Allah kabul etsn...
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() cidden bak sebebi o olabilir..şuan iyiyim çok şükür akşam ciğer yapacuk muş anacum=) geçmiş olsun midene bu arada ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
inferius sorması ayıp olmazsa nerelisin?çok candan oluşun birde yapacuk muş deyişin bana kendi memleketimi hatırlattı da ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() konyda oturdum afyondada bulundum çok güzl ege şivesde yaparım ayıptır sölemesi ![]() yurdum şivesine bayılırım ![]() sen nerelisin?
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel bir pazartesine uyandım... ama öncesinde misafirimden bahsetmek isterm gerçekten harika bir ağırlama oldu arkadaşım tekrar gelip şehrimiizi ziyaret etmek istiyor...gerçekten btün gün yapıcak birsürü şey bulabildik bnde şaşırdım işin aslı.. şimdi öğrendiğim şey ise herşeyi oluruna bırakmak..olucak olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi