Hayatımda çektiğim ilk mucizeden bahsetmek istiyorum;
İlk üniversiteye başladığım sene hazırlık sınıfıyla karşılaştım,benim için çok zorlu yıllardı bu yıllar,yeditepe üniversitesinde hazırlık çok zordur,zaten tek hazırlığının zorluğuyla meşhur üniversite burasıdır,iflahını sökerler adamın.Neyse,ben bu okula başladığımda çok zor zamanlar geçirdim,peş peşe kaldım sınıfta derslerim çok kötüydü hiç birşey anlamıyordum,sıkıntı üzerine sıkıntı artık saçlarım beyazlamıştı,depresyonlara giriyordum,okulu bırakmayı bile düşündüm.Tabii bu sırada çekim yasasıyla ilgili bilgimde vardı fakat hiç konsantre olamıyordum,çekim yasasını bir türlü harekete geçiremiyordum,etrafıma baktığımda kendinden emin hayatı kolaylayan ama derslere neredeyse hiç çalışmayan arkadaşlarımın sınavlarda iyi not alıp sınıfı geçmeleri ve benim çok çalışıp ama sıkıntı içinde herşeyi olumsuz düşünerek çalışıp kalmam sinirlerimi bozuyodu va dahada kötülüyordum ama gerçektende kafamdaki olumsuz düşünceleri bir türlü atamıyordum,bu arada bu okulda benim gibi öğrenciler çok ilk başladığımda 20 kişilik sınıfta sadece 1 kişi geçti.Neyse gözlemlerim sonucu,kendi içinde sıkıntı yapan bu yüzden hergünü cehennem gibi geçen herkez sınıfta kalıyordu aynı benim gibi,fakat gayet rahat geçeceğine kendini emin hisseden,hayatı tiye alan arkadaşlarım ise sınıflarını çok rahat geçiyorlardı,bende onlar gibi düşünmeye,kendimi rahatlatmaya çalışsamda bir türlü bunu başaramıyordum,çünkü kendimi o kadar çok olumsuzluk içine almıştımki bir türlü kurtulamıyordum bu düşüncelerden,belki okula ilk başladığım sene pozitif olsaydım herşey daha farklı olabilirdi.Kısacası 3 akademik dönem olan yaz okulunu 6 dönemde bitirdim tabi iki yaz üst üste yaz okuluna kalarak.Benim içim içler acısı birşey.
Her neyse,hazırlığı er geç bitirdim ve üstümdem kocaman bir yük attım,hayat benim için mükemmeldi çok rahatlamıştım çok mutluydum huzurluydum.
Çekim yasasının mucizeleri burada başlıyor.
Çok şükür fakülteye başladım,heycanlıydım tabii ki ,ama çok pozitiftim,herşeye olumlu bakıyordum.Derslere girdik derslerim hiç olmadığı kadar başarılı geçmeye başladı sınavlarımdan 90 - 100 alıyordum,bu benim için gerçek bir mucize tabi sınavlarımız tamemen ingilizce,hazırlıkta ingilizceden çektiğim onca sıkıntıyı burada attım,sınavlarda sorulan bir soruya iki sayfa dolu dolu yazmak gerekiyordu hazırlıkta zar zor yazabildiğim ingilizceyi inanılmaz bir şekilde rahatça yazabiliyordum,arkadaşlarım benim bu halime hiç bir anlam veremediler hepsi çok şaşırdı,bana sorulan ilk soru serkan sen kopyamı çektin oluyordu,bende gönül rahatlığıyla çekmediğimi söylüyordum tabi bazılarını inandıramadım,
Vize sonuçları açılandı bide ne göriyim ortalamam 4 üzerinden 3,83 tabi bu sonuca çok mutlu oldum arkadaşlarımla ortalamamı karşılaştırdım bölüm birincisiyim,havalara uçtum,hocalarım beni odalarına çağırdılar ve dedikleri ilk şey serken mükemmel bir not ortalaman var sen Hukuk bölümünden çift anadal yap,tabi burslu olarak ,herneyse hukuk okumayı ben istemiyorum hiç benlik bir bölüm değil daha çok psikoloji yada mimarlık okumak istiyorum dedim (bu arada ben sözel bölüm öğrencisiyim ve reklamcılık okuyorum fakat yönetmeliğe göre çift anadal okumak isteyen öğrenciler EA dan yada FEN'den bölüm seçme hakkına sahipler okulun senatosunun kararı ile).Daha sonra final sınavları oldu şimdi ağustosun sonlarına doğru çift anadal seçimi yapıcam ayrıca okul derecemide ozaman öğrenicem,vize sınavlarında ortalamada birinciydim şimdi finaller oldu bakalım yine birincimiyim eğer birinciysem kendi okuduğum bölümüde burslu okucam.
Hayatımda herşey yolunda herşey tam istediğim gibi evren bana tüm istediklerimi veriyor,bundan çok mutluyum...Teşekkürler çekim yasası
Olağan mucizelerimi yazmaya devam edicem. Sevgilerle...