Merhaba Sevgili günlüğüm :))
Seni özlediiimm hemde çok.. :) sana yazmayalı nerdeyse 1,5 ay oluyor.. vay bee..
çok uzun zaman geçmiş.
amaaaa nedeniii; çünkü kendimi arındırmak ile meşkuldüüm..
En son yazdığım mesajdan sonra ben GMA
( Gümüş Mor Alev ) enerjisine inisiye oldum.. ilk kez bir enerjiye uyumlandım. harika bir enerji, bayıldım.. GMA nın özelliklerini oku oku bitmiyor. yapmaya başladığın anda işe yaradığını, içini bir huzurla dolduğunu hissediyorsun. Telkinlerle harika gitti valahaii..
GMA yı o günden sonra geçmiş karmalarımı temizlemisi, pozitife çevirmesi ve hayatıma bolluk ve bereket getirmesi için her akşam çağırdım.
çok güzel hisler yaşadım. Farkındalıklarımve huzurum arttı.
Gma yı geçmiş karmalarımın temizlenmesi için yapmaya başlıyalı bir şey farkettim. Ben çoook geçmişe takılıp kalmışım. hergün geçmiş ile yaşıyormuşum sanki. Önemde gelecek yok, hepğ yapmak istediklerim ama uzanamadıklarım varmış sanki ..
Arınmayı yaparken sol tarafın yanıyor sağ tarafım üşüyordu. Meğersem geçmişimin ile ilgili sorunlarımın olmasının belirtisiymiş sol tarafımdaki ısınma.. gerçektende ihtiyacım var mış böle bir şeye,
bir de o günden beri de sürekli geçmiş ve suçluluk telkinini dinliyorum.
2 ay boyunca her akşam uyguladım :)
hayatımda güzel bir enerji var artık. sabah yollarıma GMA enerjisi gönderiyorum. Bir yere girerken önce onu yolluyorum ortamı negatif enerjiden temizlesin diye , iş yerimde masamın üstüne kocaman yanan bir mor alev koyuyorum gün boyu bana enerji ve mutluluk getirsin diye..
Artık nedendir bilinmez ama masamın üstüne alevimi koyduğumdan beri patronum sürekli dışarda oluyor. bana ne iş çıkıyor nede dert
hahaha
bu enerjiye bayılıyorum..
Farkındalıklarım sanki daha çok artıyor. istediklerim daha çabuk gerçekleşmeye başlıyor. çünkü olacağını biliyorum. hep olmasını istediğim şeylere odaklanıyorum. ve onlarala ilgili düşlerim var :)
günlerim böyle geçiyor du derken ! .. :)
seneler önce hep Reiki öğrenmek istemiştim. Ama kısmet ilk önce GMA enerjisini uyumlanmakmış. sonra Reiki I. seviyeye uyumlandım. 04.01.2011 de.
sertifikamı da aldım. hocamıda çok seviyorum.
uyumlanmam harika bişi idi. GMA uyumlanmama benzemiyordu. sanki ondan kat kat daha yüksek , güçlü bir enerji beni sardı sarmaladı uçurdu...
kollarımdam ve bacaklarımdan biri tutuyordu ve alnıma bastırıyorlardı sanki.
bir kaç kez nefesim kesildi ciğerlerime hava gitmedi sanki derin derin nefesler aldım. çok güzeldi anlatamam.
bunu herkesin yaşaması gerek bence. Allahım ne güzel şeyler yaratmış evrende böyle güzel şeyler varmıydı ya, biz nerde yaşamışız 30 yıldır. İyiki buldum ve ona sahibim.
Şimdi Reikide 21 günlük arınma dönemim deyim. çakralarıma bol bol reiki veriyorum. allahım birinin çakraları bu kadar mı kapalı olur yarabbim.
enerjiyi yaptıktan sonra boğazım, alnım, kalp çakram, kök çakram hepsi cayır cayır yanıyor ve bu yanmaların geçmesi 1 saati buluyor.
Hatta hocamın dediğine göre enerji akışını hissettiğin tarafa doğru tut elini demişti.
artık çakra yerlerini bilmesem bile enerji benim ellerimi öyle bir güzel yönlendiriyor ki nereye akacağını çok iyi biliyor
.
mesela dünkü arınmamda kalp çakramda nasıl yandı anlatamam tüm ciğerlerime ve hatta sırtıma kadar geldi. sonrada mentollu bişiler yemişim gibi içim yandı :)) su içmek fayda etmiyor kesmiyor yani o derece..
ama göbek çakramın olduğu yer de soğuk enerji geliyor
neden olduğunu sormadım daha hocama normal bişi mi bilmiyorum.
yani bu aralar arınma dönemime girdim. ve her gün çakralarıma enerji veriyorum.
sanki solmuş, kurumuş bir çiçeğe bol bol su verirmiş gibi:)
Reikinin prensipleri var
hepsini bu arınma dönemimde yapmaya çalışıyorum
ama zor oluyor açıkcası, Sinirlenmemek elde değil, yada üzülmemek, insanız sonuçta :)) ( buda kendime bulduğum bir bahane.. )
Evreni tanımak ile ilgili farkındalıklarımınartmasına bayılıyorum. hergün yeni bir şeyler öğrenip kuantum sıçraması yapıyorum :))
Bu arada ben unutup neredeyse 2 aydır sadece suçluluk dinliyorum.
artık geçmişim ile nasılım bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi olduğum kesin :) ego telkinine geçebilirim.
Yavaş ve ağır adımlarla ilerlemek niyetim. öteki türlü koşturmacada hiç bişi anlamıyorum çünkü.
Günlerim bol bol reiki ile ilgili bişileri okumak ve aramakla geçiyor..
akşamda eve gelip arınmamı yapıyorum.
kitaplarım var okunacak. idrak edilecek ve farkına varılacak daha ... :)
hee, birde kendine bir blog açtım.
tüümm.. hoşuma giden şeyleri oraya yazıyorum. Ama günlüğüm burada onu burdan yazacağım.
evet şimdilik bu kadar bundan sonra bu kadar uzun bir ara vermemeye çalışacağım. :) arınma döneminde neler yaşadığımı yazmaya çalışırım..
şu sözün anlamını daha iyi anladım.
KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN REİKİ İLE TANIŞIN. öpttüüümmm ...