19-05-2014, 12:10 AM
|
#75 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Teşekkürler. Çoğu zaman içimde bir huzursuzluk oluyor. Geçmesini istemediğim ama sanki hiç bir şeyin de iyi gelmediğini bildiğim bir huzursuzluk. Sanırım sorulardan. Bazen sorular öyle ağır ki. Cevapları yok, beynimin içinde sis bulutu gibi geziniyolar. Sabahları pencereden işe giden insanların koşturmacasını izliyorum. Neden bu koşuşturma? yemek için mi?, ihtiyacı nedir?, kim için, ne için? Hayat gaileleri nedir?
Ya ben ? neden sabahları o pencerenin önündeyim.? Benim hayat amacım nedir.? Ben neden evdeyim onlar neden çalışmak zorunda? Onlardan benim ne farkım var?
Kendimi bulmaya çalışıyorum, bazen çok yorgun hissediyorum kendimi. Yılmıyorum ama hep şunu yapmalıyım bunu da denemeliyim diyerek ve şükür ki çoğunu da yaparak geçiriyorum. Neden ? Bu sefer benim onlardan farkım ne?
Benimkiyle onların ilizyonu nerde başlayıp, nerde bitiyor?
Ya sonra ? Kendimi bulabilecek miyim? Bulduktan sonra sırada ne gelecek. Hayata dair isteklerim bitmiyor ki? Geçici amaçlar ile asıl amacım karışıyor bazen. Asıl amacım neydi, kendimi bulmak mı? İyi bir yaşam mı? Mutlu olmak mı? Kendi ilizyonum içinde sorularıma cevap bulmak mı?
Doğduk ve ölüyoruz. Bu iki kapı arasındaki yaşananlar içinde en önemli soru nedir?
Neden doğduğumuz mu? ne zaman, nasıl öleceğimiz mi? ya da nasıl yaşadığımız mı? Hangi sorudan başlamalı?
Bütün sorulardan vazgeçerek, her sabah işe giden insanlar gibi olmayı mı seçmeliyim? Yoksa hayatta, hep sorulara cevap aramak mı gerekir? Ortası yok bende..
Törpülendim. Farkındalıklarım var artık. Bu da soruları getiriyor. Ya cevaplarını?
Kendi dünyamızda her şey bir mucize. Kim yaşamak istemezki hayat mucizelerini. Şükürler olsun ki ben gördüm. Bu mucizeleri görmek için daha çok çalışmalı mıyım?............................................ ......
Aynalıklarıma teşekkürler, onlar benim en büyük mucizelerim.
Hayat armağanlarıma teşekkürler, onlar benim mutluluk sebebim.
Farkındalıklarıma teşekkürler, onlar benim ilizyonumu görme sebebim.
Aklımdan geçen tüm bu sorularıma teşekkürler, onlar benim hayata bakış sebebim.
Dönüşüme ve değişime teşekkürler, onlar benim diğer yarımı görme sebebim.
Hatalarıma teşekkürler, doğru olanı bulma sebebim.
Kendime teşekkürler, Bazen içinden çıkamayacak olsam da Beni BEN yapmamı sağladığı için.
Yüce yaratıcıma teşekkürler, o benim var olma ve yok olma sebebim.
Bu iki kapı arasındaki bana verilen hayata ve bu hayattaki tüm mucizelerime, hediyelerime teşekkürler, Ne olduğumu, kim olduğumu bulma yada istediğim gibi yaşama sebebim.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
__________________ Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN... Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz.. |
| |