Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Elçin'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Elçin'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!! yeni bir hayat başlıyor şimdi.. yeni bir iş yeni bir savaş yeni bir mücadele yeni planlar yeni olumlamalar yeni sürprizler yeni... yeni... yeni... bakalım sırada ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Elçin'in günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2010, 11:30 AM   #31 (permalink)
Üsteğmen

elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Cevap: Elçin'in günlüğü

evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-09-2010, 11:45 AM   #32 (permalink)
Moderator

KusadasiComputer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,447
274 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond repute

Hadi hayırlısı. Allah inşallah nasibini bol verir. 3.5 yılda anca 7 ay çalıştım. doğru düzgün bir iş bulamadım burada ama Allah'tan ümit kesilmez.

Alıntı:
elccy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...
KusadasiComputer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 11:56 AM   #33 (permalink)
Üsteğmen

287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Merhaba canım günlüğüm
hayatımda iki eksik oldu:
Birincisi işim ve ikincisi nenem vefat etti :((
Ama ben hala daha ümidimi yitirmiyorum ve yitirmeyeceğimde.. elbet her kapanan kapının ardından ,bir yenisi açılacdaktır,hem de daha bereketlisi.. ve her gidenin ardından derin bir boşluk olacaktır ,ama anıları ile yüreğimizi ısıtmaya devam edecektir. Huzur içinde yatsın neneciğim...
İş aramaya devam ediyorum,aslında arıyorken ,bir yandan da kendi işimi kurmak istiyorum artık.8 yıldır çalışıyorum ama, artık bir yerden başlayıp,kendi işimi kurmak istiyorum..mesleğim olmayacak ama bu iş,yani okuduğum branş.. kafamda başka başka planlar var.. ve araştırmaya başlayacağım.. kısmetse olacaktır diyorum...

Kafam karmakarışık,bin bir tilki dolaşıyor kafamda... bir düşünceler festivali var ki,cümbüş cümbüş... arada dalıyorum kara bulutlara,sonra eşim çekip çıkarıyor,silkeliyor beni şöyle bir de tekrara ışığa geri dönüyorum... Canım benim,iyi ki varsın ve hayatımdasın ,ben sensiz ne yaprdım hiç bilmiyorum...

Nyese canımcım,daha güzel bir yazı ve haberlerle tekrar görüşmek üzere....
Alt 13-09-2010, 02:15 PM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.
Alt 13-09-2010, 02:29 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2010, 12:25 PM   #36 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah rahmet eylesin.Herşey gönlünce olsun.
Saol arkadaşım.. Dostlar saolsun,sizler sağolun..
Alt 14-09-2010, 12:26 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
planner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.
Teşekkür ederim.. inşallah..
ve amin arkadaşım..
Alt 14-09-2010, 12:29 PM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.
Yattığı yer cennet olsun demekten yapacak başka bir şeyimiz yok zaten.. ama hani boşluğuda doldurulamaz be arkadaşım... teşekkür ederim ...sizler sağolun..

Doğru diyorsun arkadaşım.. hayat devam ediyor ve önümüze bakmalı ve yeniliklerden korkmak yerine onları kucaklamalıyız...
Alt 14-09-2010, 04:58 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

İmgeleme yapıyorum

Kendi iş yerimin içindeyim,bir bayram günü arifesi... mesai bitti ve çalışanlarımla bayramlaşıyoruz.Herkeste bir bayram havası,neşesi,herkes gülüyor ve mutlu.. Çünkü sevdikleri bir iş yerindeler,işlerini yaparken mutlular ,çünkü değer veriliyorlar ve yaptıkları iş önemseniyor,tıpkı kendilerini önemsedikleri gibi.. maaşlarını hak ettikleri seviyede alıyorlar,hakları var,vergileri ödeniyor,bayram ikramiyeleri,izinleri ve onları seven,onlara saygı duyan bir direktörleri ve müdürleri var...Daha ne olsun.. ve giderek yükselen ve kökleşen,kurumsallaşan bir şirketleri var...ve ben de bu sevgi ve güven yumağı içinde,ailem olmuş çalışanlarımla ,huzur içindeyim .. onlarla bayramlaşıyor ve onları bayram tataillerine uğurluyorum.. ee ne de olsa çok çalıştık ve daha da verimli olmamız için dinlenmemiz ,motive olmamaız gerekiyor hep beraber..

Herkese iyi bayramlar...
Alt 16-09-2010, 04:04 PM   #40 (permalink)
Üsteğmen

Hayat sürprizlerle olu derler.desinler bakalım...
Hayatın akışına bırak derler,en iyisini,iyi olanı o bilir derler...öyle diyor ve kendimi akışa bırakıyorum..Etrafa iş başvurularımı yaptım,uçan kuşa haber verdim.Şimdide endişeyi bıraktım,ne iyi olacaksa o olsun diyorum...

Hayatın akışına bırakıyorum kendimi.Benim için,sevdiklerim ve ailem için hayırlısı ne ise onu almaya hazırım...Bolluk içinde,mutlu,huzurlu ve sağlıklıyım.Sevdiiklerimle bir arada ve mutluyum...
O halde iyi ki varım,iyi ki varsınız,iyi ki varız...

Bookmarks