sineff'in gunluguHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sineff'in gunlugu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam,
Gunlugumdeyiz, hosgeldiniz.
Aslinda acmakta biraz geciktim. Cunku bazen bir hafta 10 gun hic bir sey icin vaktim olmazken bazen de gunlerce bos kalabiliyorum. Neyse, hazir o bos donemlerden birindeyken acayim bari bir gunluk kendime dedim.
Bu gune kadar neler ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
|
15-08-2010, 10:23 PM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 233
25 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sineff'in gunlugu Selam,
Gunlugumdeyiz, hosgeldiniz.
Aslinda acmakta biraz geciktim. Cunku bazen bir hafta 10 gun hic bir sey icin vaktim olmazken bazen de gunlerce bos kalabiliyorum. Neyse, hazir o bos donemlerden birindeyken acayim bari bir gunluk kendime dedim.
Bu gune kadar neler oldu, cok sey aslinda. en son lisedeyken tutuyordum gunluk. Uzerinden 13 sene gecmis. Gecenlerde baktigimda o gunluge -zaten biliyordum da- kapkara oldugunu gordum icinin. Hayatimda olan biten ne kadar kotu hadise varsa yazmis, hic iyi bisey olunca anlatmamisim. Bu oyle bir gunluk olmayacak nasipse. Guzellikler olacak cokca anlatilmaya degen :)
Bir ayi geckin bir sure once geldim buraya ben gunluk. Bu siteyi bulmami saglayan tesaduflere minnettarim. Cok uzun sureli bir depresyonun, cok yogunlastigi donemlerdi. Ve bir ay oncesinde psikologa gitmis, fakat hic elektrik alamamis, hic guvenememis ve devam etmemistim. Daha sonra baska bir psikologtan randevu aldim ancak bir bilsen gunluk o kadar yogunlar ki iyi bir psikologun sana verebilecegi en erken tarih 15 gun sonraya falan tekabul ediyor. Neyse kabul dedim aldim randevu ama 15 gun kim ole kim kala, nitekim benim isim ciktigi icin arayip erteleme yada geriye cekme imkani olup olmayacagini sordum geri alamiyacagini ertelerse 10 gun ilerisini verebilecegini soyleyince tesekkur ettim cunku isim geregi 10 gun sonrasini bilemiyordum. Duzenli olarak bi dolu para verip psikologa gitmeye raziydim ama gidemiyordum, o derece caresizdim yani.. Neyse zannederim ayni gunun gecesiydi gezinirken cikiverdi karsima. Hemen inceledim ve dusundum ki bu site ve telkinler bana yardimci olabilir. Hemen basladim dinlemeye depresyon, ego ve sucluluk... Baslarda bir iyi bir kotu dalgalanma hissi cok yogun iken sabredince gecti. Sonrasinda bi dinginlik, sakinlik basladi. 2 haftami doldurmustum ben de bu arada ve depresyonu cikarttim (dalgalanmanin buyuk oranda nedeni oymus meger) sonra mutluluk ve sosyallik arttiriciyi ekledim. Ve bir kac gun dinledikten sonra kendimi cok daha iyi hissetmeye basladim yillardir ilk defa belki ani yasamanin tadina vardim. Ramazan oncesi ciktigim son haftaki turumda herseyin o derece tadini cikarabildim ki, grupta en cok denize giren de bendim, butun aktivitelerde en cok eglenen de
Ben rehberim gunluk biliyorsun, isim geregi hep yeni insanlarla seyahatler ediyorum. Her sezon tr'nin en guzel denizlerinde teknelerle turlar yapmama ragmen denize girmeden sezon gecirdigim cok olmustur. Hatta o psikologa gitmeye karar kilmamda en etkili olan sey su olmustu. Dogu Karadeniz, Kackarlar ve bilimum yoredeki guzel yaylalar, selaleler, normal bi insani mest edecek hatta ciglik attiracak kadar etkilecek guzellikleri ben bu sene 3 yil aradan sonra gordugumde hic bir sey hissetmedim. Tv ekranina bakmak gibiydi. Ya onlar gercek degildi, ya ben orda degildim, iste sorunumun cok buyudugunu o seyahat esnasinda anlamistim. Ve doner donmez o guvenemedigim psikologa gitmistim.
Simdi 3 gun once yine yeni telkinler ekledim. Bu defa biraz fazla ekleme yaptigim icin zannediyorum yine bir dalgalanma donemindeyim. Bu kez huzursuzluk unutkanlik, sersemlik ve sikinti seklinde etkileri oldu. Hatta yuzumde kocaman iki sivilce cikti. Ancak biliyorum ve, yeni ve yuklu telkin eklemelerine, egomun ve yillardir onu besleyen, gercek benligimi baskilayan dusunce sistemimin isine gelmeyen bu yeni duruma ve telkinlerin beni yonlendirdigi beni yuceltecek onu kucultecek dusunme sistemine tepki vererek beni sikintiya sokmasi olarak bakiyorum. Sabredersem bu da gececektir diye dusunuyorum.
Siteden telkinler haricinde de cok faydalaniyorum canim. Ama sunu soyleyeyim ki mistik, 6. his, metafizik, psisik, fal, tele, hipnoz, sprituel vs... bu tarz kelimelerden asla haz almamis, duydugum yerden uzaklasmayi secmis, gozumle gordugumden gayri bisey tanimam demis bir insan; ben, belki debu katiligin biraz da beni getirdigi depresif halimle buraya dustukten sonra bu tarz konulara da ilgim arttigini soyleyim. meditasyon yapiyorum ufak tefek. gozlerimi sikica kapatip duru goru yetenegi olabilir mi bende umut var mi gibi denemeler bile yapiyorum..
Gecen sene bir tur esnasinda tanistigim bir kadin bana R.Sanal'dan bahsetmis ve okumam icin resmen yalvarmisti. Yaklasik iki ay sonra aldim ilk kitabini tanismamizdan. Yav canina iyiymis baya diye dusunup sonra devam ettim hayat kosusturmacasina. Sonra bi gun bu 2. psikologun bana 15 gun sonraya gunvermesinden hemen sonra gittigim bi kitapcida ne kadar R.Sanal kitabi varsa aldim geldim, bu arada o gunler benim sigarayi da yeni biraktigim gunlerdi, ve beni en cok avutan sey okumakti o gunlerde ve o hizla ve gazla hepsini okudum. bu siteyi bulmadan bir hafta oncesinden beri kuantum kodlama kitabindan olumlamalar da yapiyorum.
Olcak olcak gunluk, hersey cok guzel olucak. Hatta oldu bile, hayatim git gide iyiye dogru gidiyor. Ben her gecen gun daha iyi oluyorum, zaten daha iyi olmaktan baska bisey de olamam. Dunyaya gelis amacim bu ve benim ve herkesin amaci ayni. Yuzumde kocaman sivilcelerim, basimda bi sersemlik hissi, uykusuzluk var ise de, icten ice dinginim ben, panik yok, en cok ona seviniyorum. cunku cok paniklemistim ben bu siteyi bulmadan once. Nereye saldirsam kimden yardim istesem, nasil kendimi duzeltsem bilemiyordum. Simdi bi harita var kafamda bi patika yol iyiye goturen... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-08-2010, 11:34 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
25 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sineff'in gunlugu Tesekkur ederim Ezeli Nur, iyi ki varsin.
Bu gun, dalgalanma devam ediyor, dun gece uyumaya direnc devam etti, ogle saatlerinde daha bi iyi ruh hali icerisindeydim. Su andaysa sersemlik hissi ve basagrisi var.
Dun gece Yeshappy'nin paylastigi ve daha sonra Melinda tarafindan cok guzel bir bicimde seslendirilmis olan meditasyonu yaptim ilk defa. Boyle guzel bir meditasyonu kazandirdiklari icin ikisine de burdan tesekkur ediyorum. Gercekten metin cok guzel ve Melinda cok basarili. Kendimi cok iyi hissetmemi saglayan bu meditasyondan sonra ne yazik ki butun gece yatakta olmama ragmen ezana kadar uyuyamadim.
Sabah (oglene dogru) uyandigimdaysa bir baska meditasyonu Shamanic'in haziradigi affetme meditasyonunu yaptim. Ise yaradigini soyleyebilirim. Daha pek cok kez yapmam gereken bu meditasyon icin Shamanic'e cook tesekkur ediyorum. Sadece cok uzun surmekte. Ama iyice temizlenebilmesi icin icimizdeki kirikliklarin sanirim bu gerekmekte.
Bu sitede bi yerlerde (yuksek ihtimalle cekim yasasi ve kuantum bolumunde) okumustum kendinize vip muamelesi yapin gibi bisey. Bundan da esinlenerek bugun kendime bir hediye vermegi dusunmustum dun gece uyuyamazken. Ogleden sonra Cemberlitas Hamamina gittim, Mimar Sinan'in yaptigi bu hamamin kubbesinden suzulen isiklar altinda duslere dalmak kendime verebilecegim odullerin en iyisiydi istanbul sartlarinda. Keselenmek de cok iyi geldi :)
Sonra gunlukcum, dinledigim telkinler dunyaya bakis seklimi somut anlamda da baya bir degistiriyor bunu anladim bugun. Her zaman gidip geldigim yollar, bindigim tasitlar, asla umrumda olmayan zorunlu yol arkadaslarim, bu gun focus altindaydilar. muthis bir dikkatle ve ama asla zorlama degil herseyle ilgiliydim. Tramvayda giderken gectigimiz dukkanlarin vitrinlerindeki urunler dahil olmak uzere hic bisey dikkatimden kacmadigi gibi, yorucu bir deneyim de olmadi benim icin. Sanki daha keskin goruyor ve daha cok duyuyordum ki aslinda duydugum sesler cok rahatsiz edici geldi. Bunda dinledigim fotografik hafiza telkininin payi oldugunu saniyorum. Bir diger telkinim durusunuzu duzeltinin de ise yaradigini anladigim bugun, yuruyus esnasinda butun vitrinlerden kendi dik sirtimin yansimasini izlemek zevkti
Bir ayrinti daha geldi aklima vapura bindigimde normalde ilk gozume kestirdigim ve rahat olacak yere otururum, bugun vapuru bastan sona alt kat ust kat dahil olmak uzere 2 kere gezdim. Oturacak en iyi yeri bulmaya calisiyordum, aydinlik olacakti, serin olacakti ve gurultusuz olacakti. Su yeni vapurlardan biriydi bindigim, kitap okumak istiyordum ama iste ses vardi heryerde tv ler yuzunden. Ilk gozume kestirdim yere pasa pasa geri dondum bende... Biraz uzatiyorum galiba.. Olsun hayat ayrintida gizlidir. Hmm yoksa, seytanmiydi o?? | Offline
| |
18-08-2010, 10:14 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: sineff'in gunlugu Bir gun arayla merhaba,
Cok degisken bir ruh halim var. Eskiden olumsuzdum genelde fazla inisler cikislar olmazdi. Ama su ara dalga dalga hersey :) Yine de sikayetci degilim, en azindan ara sira da olsa gulme yetim geri geldi, yahutta yoktan oyle bir yetenek kazandim. Gun icerisinde kendi kendime tabi bazi uyaranlar karsisinda guldugum anlar oluyor. Bunu eskiden yasamazdim pek. Cok zor gulen bir insandim. Cogunlukla espriler cok bayat gelirdi. Ve hani ota boka gulen insanlar vardir ya cok kizardim onlara, atiyorum hep birlikte oturuyoruz, derken birisi cok komik bisey oldugunu soyluyor anlatiyor ve herkes basliyor yarilarak gulmeye dakikalarca hep bir agizdan ama yok nesi komik bunun cok bayat, cok ucuz igghh vb.. hayir gulmesen cok ayip, gulsen bi yere kadar nasil surdurucen... Boyle durumlar cok yasamisligim olurdur. Iyi, bana hitap edebilicek bir espriyi 40 yilda bir yakalarsam icten bi sekilde yarilarak gulerim ancak. O da soyledigim gibi nadir olan biseydi benim icin.
Neyse gunluk su gulme durumuna boylece bi aciklik getirdikten sonra bunlari yazarken bi yandan da ne anlatsam sana acaba baska diye geciriyorum icimden ancak pek bisey yok bugunluk.
Dun iyiydim Beyazit a ramazan senliklerine iftara gittim ailemle. Guzeldi eglenceler falan, ani yasayabildim sanirim sikilmadim, hadi donsek gayri demedim icimden ki ben boyle bi durumda yola cikarken ahh bitsede eve donsem diye geciren biri haline gelmistim son yillarda, yine yol benim icin gorsel bir sovdu ozellikle vapur kismi. Eskiden galata tarafina bakarken Galata Kulesi ve Ingiliz Hastanesinin kulesinden gayrisini gormezken butun binalar detaylandi gozumun onunde. Cok sasiriyorum buna gercekten iki seferdir, cok somut bi etki odugu icin saniyorum. Dik durma isi cok iyi gidiyor. Ayna ya da cam vitrinler de son bi kac gundur hic kendimi kambur dururken gormedim. Ve gercek anlamda havami degistiriyor. Cok daha guzel gorundugumu dusunuyorum.
Dun gece eski, gereksiz, kullanilmayan ya da bize ait olmayip bizde duran esyalarin yarattigi olumsuz etkiler uzerine bir yazi okudum sitede. Ve anladim ki erteleme telkini ise yariyor..beni daha gergin bir insan haline getiriyor diye dusunuyorsamda birakmayi dusunmuyorum simdilik en azindan bir iki hafta idare edicem cunku ise yaradigini goruyorum. Inanirmisin bilmiyoum okudugum o yaziyi bitiremeden kalkip aralarda ugrasmak suretiyle iki adet cekmece temizledim dun, iki torba atilacak cikardim icinden. Bu gun bir cekmece ve bir kutu temizligi takip etti dun basladigim isi. Sonra az once yasadigim sey, kahve yapmistim makinede. O makineyi asla kahvemi fincana doldurup icmeden temizledigim olmamistir. Hatta bazen olur uzerinden haftalar gecer ve kuflenir telve icinde, yine kahve yapmak istedigimde gorurum ben onu ve bi saat evire cevire deterjanla temizlemeye calisirim. Bu kez (ilk kezz) kahveyi koydum, makineye kabi geri koyacakken koyamadim ve diger aparatlari da cikarip goturdum mutfaga sudan gecirdim. Taze oldugu icin suyla temizleniyor hemen ve deterjan da istemiyor :)) sonra dondum oturdum ve kahvemi iciyorum gonul rahatligiyla.
Bu gece 3 torba ivir zivir eksik uyuyacagim odamda. Zannediyorum daha iyi bir kalitesi olacaktir uykumun. Gecen ay buyuk bir gardirop temizligi yapmistim, hala 10-12 yil once aldigim kiyafetler falan duruyordu :S onlarin buyuk kismini verdim 10 buyuk cop torbasi cikarttim :( eski erkek arkadasimin yirtik tshirt u bile degerli, hatirasi var diye duruyordu bende.
Kendime inanamiyorum. Nelere deger verip neleri saklamisim. Simdi onumuzdeki gunlerde tekrar ustunden gecmek istiyorum gardrobumun daha kurtulmam gereken seyler varmis gibi hissediyorum.
Uzun sozun kisasi boyle gunluk. Bu gun biraz tuhafim, bi iyi uc kotu oluyorum sanki. Cok olumsuz dusunceler yakaliyorum kafamdan gecen ve hatta bazen yuksek sesle dillendirmeye bile firsatim oluyor. Hemen basiyorum iptal dugmesine. Hayir diyorum oyle demek istemedim iptal iptal iptal....
Ben sadece onu bilir soylerim ki; her sey yolunda oldugu bir yol var, ben o yola girdim gunden gune herseyin bir oncekinden daha iyi oldugunu hissediyor, goruyor ve yasiyorum. Ve sukurediyorum hergun defalarca hersey icin. | Offline
| |
22-08-2010, 12:46 AM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: sineff'in gunlugu Selam,
2 gun aradan sonra yine yaziyorum.
Telkinleri geceleri dinlemeye devam ediyor, ve uyumakta zorlaniyorum.
Ozellikle ertesi sabah turumun oldugu bir gece niyeyse muthis bir tedirginlik hissiyle sabaha kadar uyuyamadim. Uyumadan calistim o gun ve eve gelince iftardan once bi 10dk uyuyup kendiligimden uyandim ki 40 saat kadar uykusuzluktan sonra kendiligimden uyanabilmek sasirticiydi 10 dklik uykumdan. Ayni gece yattim 2 saat sonra tekrar uyandim. Derin uykuya gecemiyorum demek istedigim. Uyumakta direnc var neden boyle oldu anlayamiyorum...
Durus duzeltme cok basarili, cok gergin ve dik duruyorum. Bu biraz yorgunluk veriyor elbet kaslar, kemikler alisik degil bu gergin pozisyona ancak, istesemde rahata gecemiyorum artik, sanki yatakta bile dik bir yatma pozisyonunayim. Bu telkinin bu kadar farkedilir bir sonucunun gozle gorulmesi cok guzel. Insana umut veriyor. Cok iyi..
Eskisi kadar ince dusunceli bir insan olamiyorum nedense, cok dikkat ettigim seyler gozumden kaciyor, mesela bir masa varsa biz oraya 5 kisi oturacaksak ve bir pozisyon digerlerine gore daha kotuyse ben hep orayi secmisimdir senelerdir. Ama artik bu aklima gelmiyor, bugun yemegin sonunda nedense aa ben niye oraya oturmadim ki diye dusunup cok ta sucluluk hissetmeden kapattim konuyu kendi kendimle. Bunu saglayan suclulukla birlikte calisan, ego telkini midir acaba, baskalarinin dusuncesini onemsememe de olabilir. Yalniz onu dusunuyorum ki ben o en kotu yeri secip sevdigim insanlara daha guzel yerler sunarken hic rahatsiz hissetmedim kendimi yillarca, eger bas koseye gecersem olurdum ben rahatsiz. Bi degisiklik var ama bilincli degil, kendiligimden gidip oturdugum yerin farkina dedigim gibi yemek biterken vardim.
Baska onun disinda sakin bir gun gecirdim, dingin ve rahat bir ruh hali icindeydim. Dun ve onceki gunler bas agrisi ve sersemlik oluyordu, bu gun bas agrisini yasamadim. Sanirim son ekledigim telkinlerin dalgalanma donemini de atlatiyorum. Uykum da duzene girerse, rahat, huzurlu bir donem gelecek diye dusunuyorum. 42 gun oldu telkin dinlemeye baslayali. Cok iyilesme var ve daha iyi olacak insallah. | Offline
| |
21-09-2010, 01:08 AM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: sineff'in gunlugu selam....... inanamiyorum ne kadar zaman gecmis uzerinden 1 ayy olmus kocaman bir ayy. bu bir aylik surede hic yeni telkin eklemedim. aynilariyla devam ediyorum. dalgalanmalar biteli cok oldu yani en son 15 gun kadar once bi huzursuz donem yasadim o zamandan beridir iyiyim, sabahlari bilgisayarimdan gelen su sesini farkedince gulumsuyorum. bu da gune gulumseyerek basliyorum demek ki, cok cok keyifli birsey.
uyku bozuklugu daha iyicene, uyuyabiliyorum ama erken kalkmakta gucluk cekiyorum. sahi ben erken uyanma telkini dinlemiyorum listemde yok daha. onu eklersem ilerleyen gunlerde bu problemimi yenebilirim.
genel olarak durumum cok olumlu. hayatta ne istedigim konusunda dusunebiliyorum. yeni fikirler secenekler gelebiliyor aklima. isteyip istemediklerimin daha bi farkindayim artik. bitirdiklerimin ve yitirdiklerimin ardindan kuru kuruya uzulmuyorum, bana deger katmayan herseyden uzaklasiyorum. hayatimda olmamalarinin getirdigi hayirlari goruyorum. kendimi kabul edip seviyorum, kendimden keyif aliyorum, guluyorum, gulumsuyorum, siritiyorum hatta kahkahalar atiyorum. bazen o kadar durup dururken icim sevincle doluyor ki sanki kafayi bulmusum gibi hissediyorum
ingilizce telkinleri cok uzun olduklari icin evde oldugum zamanlar gunduz gunde 1 defa dinliyorum, ingilizce alt yazili filmler ve diziler izliyorum, kitap okuyorum. anlamamda cok buyuk gelisme var, ingilizce cdsi icinde calismak icin motivasyon ve beceri ve 2500 civarinda kelime iceren telkinler var. bunlari gece dinlemiyorum cunku geceleri benim icin daha acil olan kisisel problemlerim ve gelisimimle ilgili telkinleri dinlemem gerektigini dusunuyorum.
fotografik hafiza telkini cok basarili, meslegim geregi bazen cok hizli bir sekilde birseyleri ogrenmem gerektiginde cok daha kisa zamanda ve guvenle, sikinti yasamadan istedigim bilgiyi kafama alabiliyorum. tarihler ve sayilar net kaliyor aklimda.
dik durma problemsiz devam ediyor.
ve gogus buyutme telkini almistim ben, yararini gorene kadar yazmadim ama artik arada fark oldugunu gorebiliyorum. soyle soyliyim goguslerim oyle cok buyumus degil, kucuk goguslu bir insanken, buyuk goguslu bir insan olmadim. ama mevcut kilifin icinin doldugunu gorebiliyorum. sanirim devam edecektir.
kafamizdan gecenlerle gelecegimizi yarattigimizin cok dogru olduguna ben de inaniyorum.
my desktop therapist i yukledim. oraya cok guzel olumlamalar yerlestirdim. guzel resimler koydum. her an bilinc altima guzel-olumlu mesajlar gidiyor ekrandan.
bir suredir o kadar cok ve uzun yatili misafirimiz oldu ki, yalniz kalmak ihtiyaci hissediyordum ve yalniz kalip evden hic cikmadan ingilizce filmler izleyip pijamalarla tum gunu gecirmek, evet bunu yapma olanagim oldu gectigimiz 5-6 gun kadar, sonrasinda kendi arzum disinda gelismeye basladi olaylar. oyle anladim ki dunya donuyor ve benim sabit durmama izin vermiyecek. once cok sevdigim bi arkadasim aradi ve serindere kanyonuna trakinge davet etti, uzun zamandir gormedigim ve cok sevdigim, traking turun olursa bana muhakkak haber ver dedigim bir arkadas.. dun sabah 7 de kalkip gittim onlarla tum gun yesillikler arasinda bir derenin icinde kanyon yuruyusu yaptik. ayrica son 48 saat icerisinde 4 tatil teklifi aldim :) bozcaada, kalkan ve marmaris e hayir dedikten sonra ayder yaylasi teklifine hayir diyecek iradem kalmamisti. ustelik maddi acidan da hic zorlamayacak bir teklifti, su ara vaktim boldu, ucuza ucak bileti de bulunca cazibesine kapildim gitti. aydere gidiyorum yarin . aslinda gun gun yazmak istemistim bu gunluge ama olmadi, dedigim gibi cok misafirli ve kosusturmacali bir donemdi. sanirim dunya dondugu ve benimde yerimde durmami hic istemedigi icin her gun yazmam yine mumkun olamiyacak ama hergun yapmayi asla ihmal etmiyecegim sey telkinlerimi dinlemek. oyle guzel bir ic huzuru sukunet var ki icimde tesekkur ediyorum tekrar tekrar emegi gecen herkese.. | Offline
| | |