10-11-2010, 04:55 PM
|
#52 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: planner'in Günlüğü Şu daha fazlası kısmını da çok merak ettim ama, işin o kısmını başka kulvarda kurcalarım olmadı :))) Benim geçen hafta ve haftasonu korkunç bir yoğunluğum vardı, çok şükür dün rahata kavuştum, bugün de iyice bir serdim diyebilirim. Şööyle bir alıp başımı gidesim var ama malum bayram, bekleyen çok, biraz gönül yapmak lazım bu sefer. Yoksa bizimkilerin dillerinden kurtulamayacağım. Şimdilik bir parmak bal çalayım sonra da bir ara kaçayım diye düşünüyorum. Bakacağız. Plansız programsız davranasım var zaten. Bıraktım akışına, kendi kendine de güzel gidiyormuş, illa hayatın yularına yapışmak gerekmiyormuş. Arada iki küçük müdahele lazım ama... Canım istemiyor şeker:) Böyle bir kavak yellerine karışasım var anlayacağın. Bu aralar fena halde imgeliyorum, paralel evrene geçip orada yaşamaya başlayacağım en sonunda. Huzur buldum wallahi:)) Ben arada uğruyorum ama senden hepten kayıpsın haberin olsun:)) Bakma şaka yapıyorum, allahtan arada seni görüyorum da nasıl olduğunu öğreniyorum. Bana da iyi geliyor. Çok öpüyorum canım seni. Ha bu arada, kendine günlük ya da haftalık bir plan çıkar, yukarıda yazdığın metodları sindire sindire daha kolay uygularsın. Aşağı yukarı uysan olur zaten. Kendine iyi bak canımcımmmmm:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |