02-09-2010, 11:30 AM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: planner'in Günlüğü Merhaba günlük...
Dünden beri içimi kemiren bir durum var. Abim web sitesi için banner yapmamı istedi. Şimdiye kadar hiç banner yapmadım. Ölçülerini aldım, işim de yoğun değil şu an. O yüzden üzerinde çalışmak için hiçbir engelim yok. Bir sürü örnek inceledim, bir sürü hazır şablon buldum ama ben hazır bir şeyin üzerinden değil kendi tasarımım olan bir şey çıkarayım istiyorum. Eğer abimin beğeneceği bir banner çıkarabilirsem bu benim için çok büyük bir adım olacak. Ama farkettim ki korkuyorum. Düşünüyorum, ortam hazır, kaynak var, program bilgim de işimi görecek kadar. Ama bu işi hakkıyla yapabilmekten korkuyorum. Özel bir iş çünkü. Normal yapmam gereken şeyleri çok güzel beceriyorum, onlar benim için zorunluluk. Yapmazsam işimden olabilirim, çevremde "kötü grafiker" olarak görülebilirim ama abimin isteğini yapamazsam en fazla diyeceği laf "bir şeyi de beceremedin ya" olacak. Bu laf bana hiç koymaz. Abim bir yerlerden işini görebilir, arkadaşlarına yaptırabilir ama benden rica etti. Evet bu işi yapabilmekten korkuyorum. Ön hazırlık yapmak zevkli ama işin kendisini yapmak için bir türlü harekete geçemiyorum.
Umarım bu işin üstünden gelirim.
Sevgiler. |
| |