Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bir Dirilişin Öyküsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615232-bir-dirilisin-oykusu.html)

Jdarc 03-09-2010 11:12 AM

Bir Dirilişin Öyküsü

Herkese güzel mi güzel enerjiler dileyerek bugün itibariyle günceme yazmaya başlıyorum.

Dün sabah ego güçlendirici müzikler dinlememin ardından 1,5 gün içerisinde yaşadığım değişimleri ego güçlendirici kategorisi altında paylaşmıştım. Buradan da yaşadığım değişimleri anlatmaya devam edeyim.

Fakat öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Belki de bir insanın 1,5 gün içerisinde bu kadar çabuk etki görmesi nadirdir. Ancak bunu ben yaşamıştım; ve bunun neden kaynaklanmış olabildiğine dair soru " bilinçaltımın esnek olması" ile yanıtlanmıştı. Bir bakıma doğruydu; ancak -
Daha ziyade, sevgili dostlar, değişime hazır olmanız ve hayatınızı bir süre için değişime odaklamanız gerekmektedir. Eğer hazır değilseniz bilinçaltınız duvarlar örecektir; şayet bilinç ve bilinçaltı arasında bağlı bir mekanizma olduğunu varsayarsak.
" Bu da lazım olur belki" diyerek dinlediğimiz telkinler belki hiç işe yaramayabilir; çünkü bana göre dinlemeden önce söylenmesi gereken " Bu bana lazım" dır.
Tüm bu hazırlıklardan sonra kolayla etkilenmem söz konusu oldu.

Olağan kavgalar canımı pek sıkmıyor doğrusu. Kendime saygı duymaya başladım. Keyfim gayet yerinde. Bilgisayar başında oturmak artık rahatsız eddici bir durum olmakla birlikte durmaksızın hareket etme isteği duyuyorum. Sigarayı bıraksam mı acaba? diye düşündüğüm bile oldu. Rüyalarımda herhangi bir değişim söz konusu olmadı. Bugünlük bu kadar. Kayda değer durumlarda tekrar yazacağım.

Dyarlı site yöneticilerine ve burada bulunan destekçi, kalbi büyük, sevgi dostlarına selam ediyorum.

Mucizeleriniz bol olsun...

Parlayan 03-09-2010 12:47 PM

Cevap: Bir Dirilişin Öyküsü

Kısa sürede faydalar görmen harika..Değişime hızla devam edeceğine eminim..Sevgiler...
http://img142.imageshack.us/img142/3965/smile89nj3.gif

Jdarc 06-09-2010 11:00 AM

KORKU.

Eskisine nazaran kendime daha güvendiğim ve insanların düşüncelerini daha az umursadığım bir gerçek. Ben durmaksızın düşünce üretmeyi ve onları paylaşmayı seven bir insanım.
Ve olası bir şekilde, bu düşünceler daha çok eleştirisel bir tarzda. Ancak bugün fark ettim ki; paylaştığım bir düşünce sonrası biraz olsun "çekindim ve korktum"
Dışlanmaktan, reddedilmekten.
Birilerinin her düşünceyi kabul etmeyeceğini biliyorum ancak, garip ya da daha farklı bir adlandırma edineceğimden, yalnız kalmaktan korktum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.

bigokyanus 06-09-2010 11:17 AM

Düşüncelerini kabul etmeseler bile söyle özgürlüğünü kimse engelleyemez. Kendine güvenerek aşacağına inanıyorum , ayrıca paylaşmak zorunda da değilsin , bırak kim ne düşünürse düşünsün. Bol gelişimli günler diliyorum , huzurla gülekal...

Jdarc 06-09-2010 11:19 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767173)
Düşüncelerini kabul etmeseler bile söyle özgürlüğünü kimse engelleyemez. Kendine güvenerek aşacağına inanıyorum , ayrıca paylaşmak zorunda da değilsin , bırak kim ne düşünürse düşünsün. Bol gelişimli günler diliyorum , huzurla gülekal...

Varlığınıza teşekkürler efendim ancak söylemeliyim ki paylaşmak zorundayım. Başından beri münazaraları, felsefi tartışmaları sevdim. Sorun düşüncemi kabul etmeleri değil; düşüncemden dolayı bana tavır alınması.

Teşekkürler.

Jdarc 08-09-2010 09:37 AM

Müzikleri dinlemeye başladığım günden itibaren kaçta yatarsam yatayım en fazla altı saat içinde kalkmaya başladım. Uykumu düzene soktu sokmasına ancak, çok erken kalkıyorum bu sefer de :)

Hiç karşı gelemediğim bir arkadaşıma çıkıştım, gördüğüm yanlışını affetmeden yüzüne vurdum. Kendime olan güvenimin sinyalleri olsa gerek.
Kendimi güzel bulmaya başladım.

:)

Ancak bir sebepten ötürü şimdi depresyonsuz bir hayat için telkinlere başlamalıyım.

Jdarc 08-09-2010 09:52 AM

Not düşmem gereken başka bir şey daha var ki bu her şeyden daha önemli.

Kötü şartlanmalarım vardı, kötü, çirkin, başarısız vb. biri olduğuma dair. Kafamda çizdiğim profil(im)den kurtulamıyor, sonuç olarak başarısız oluyordum hep.
Bu müziklerin bende, özellikle etkisi, eski kişiliğimi tamamen unutmuş, şartlanmalarımdan kurtulmuş olmam.
Şuanda kendime dair bildiğim bir şey varsa; kendime güvendiğim ve kendime kaba davranmadığım. Hatta ölmek bile istemiyorum artık.
Eski Jdarc'ı hatırlamak gerçekten zor.
O kimdi, neden öyleydi, bilmiyorum. :) Ben şu an bir tek Jdarc biliyorum, o da bunları yazdı, keyifle. :)

Jdarc 13-09-2010 08:35 PM

Özellikle bu müzikleri dinlememin ardından korkularımla yüzleşme arzusu duyarak korkularımın içine girdim ve sonuç olarak beynim bütün pisliklerden arındı, kim olduğumu bulma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

zahiri 13-09-2010 09:34 PM

adimlarin saglam, gelisimin daim olsunn ::)

kirikkalp 14-09-2010 12:17 AM

gunlgn hayrlı olsn .sen bu gidisle kisa surede cok basarilir elde edecegne inaniyrm.belkide sigarayi bile birkrsn.guzel haberlerinin devamini bekliyrz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 PM.