24-09-2010, 11:03 PM
|
#5 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Evet göreceğiz bire birer... Bu siteye üye olduğuma gün geçtikçe dha çok sevinmeye başladım günlük..
Eskidende biliyordum aslında böyle bir site olduğunu ama o zamanlar inançsızdım sanırım hazır değildim...
Şimdiyse hazırım... Ve inanıyorumm... Bana olacak güzel değişimleri bekliyorum... Bunlar öyle bir anda olacak şeyler değil tabiki; bende hemen olsun demiyorum zaten; bekleyebilirim...
Ve bekliyorum... Biliyorum hiçbir emek karşılıksız kalmaz... İnsan gerçekten çok istediği şeylere er ya da geç ulaşır biliyorum...
İsteklerimin çokluğunu da biliyorum.. Hangi birisi gerçek olacak ki?.. Hangi birisi gerçek oldu?.. İsityorum ki bundan sonra hayatımda istediğim şeyler dha çok gerçekleşsin, hayallerim gerçek olsun; şu çekim yasası dedikleri şeyi yaşamak isityorum.. :D
Ama asıl istediğim hepsinden dha fazlası: Kendi içimde huzurlu olmak sitiyorum günlüğüm... O kadar çok sorun varken bu pek mümkün değil biliyorum, ama bir zaman gelecek herşey dha iyi olacak buna inanıyorum...
Evet ben düşlerimde güzel bir yarın yaşatıyorum... Sadece bana ait olan... Niye geçekleşmesin ki?..
Fakat ilgilendiğim tabiki bugün; dün veya geçmiş değil... Artık zamanda yaşamanın önemini dha iyi kavradım; biliyorum...
Bugünü yaşayacağım; şu an da yaptığım gibi...
Mutsuzlukla da karşılaşacağım elbet mutluluk la karşılaştığım kadar; sonuçta o da hayatın bir gerçeği değl mi?.. Ama dha çok mutluluğu seçeceğim... Bundan böyle benim istediğim mutlu bir hayat tarzı... Tabi bu ne kadar mümkün?.. Özellikle benim gibi mutsuz birisi için?.. Bu da zamanla olacak birşey.. Zorlamaya gerek duymuyorum... Şu an tek ihtiyacım olan kendimi sevmek; başka birşey değl.. Evet kendimi seviyorum zaten de dha çok sevmem gerek.. Nasıl desem; kendi huzurumu, mutluluğumu yaratabilmem gerek...
Bunun için dha çok yolum var biliyorum ama kimin umrunda?..
Dedim ya düşlerimde güzel bir yarın yaşatıyorum ben, sadece bana ait olan... İçinde tabiki sevdiklerim var ama bu hikayeyi oluşturan benim kısacası bu hayat benim...
Eğer bu hayatımın iyisiyle kötüsüyle sorumluluğunu alırsam; işte o zmaan özgürüm dmektir...
Şu an özgür değilim biliyorum; tam anlamıyla özgür değilim...
Ve böyle duygularımı kabullenmiş kendimle dost olmadığım sürece de özgür olmayacağımı biliyorum.. Ama özgürlüğün kolay olduğunu kim söylemiş ki?.. Elbette onun içinde biraz zaman gerekecek...
Evet herşey için bir miktar zamanım var... Benim acelem yok günlük...Hayatın aslında bir koşuşturmaca olmadığını çok iyi biliyorum... Ve ben geçekten yaşamayı seçiyorum...
Bu arada bir olumlu haber; artık iş arama konusunda dha ümitliyim.. :)) Ama mağaza sektöründe değil tabiki; nedense mağzacılar beni beğenmiyor başka branşlarda şansımı deneyeceğimmm... Görüşmek üzere günlük; sana yazmak gerçekten güzelmiş...
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
| |