Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Perfinya'nın Değişim Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615571-perfinyanin-degisim-gunlugu.html)

Perfinya 03-10-2010 08:02 AM

Cevap: Mervee' nin günlüğü...

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771339)
Bu benim tekrarladığım olumlamalarımdan..Sanada faydalı olacağına inanıyorum..

-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...

http://img214.imageshack.us/img214/6361/11oc0.gif

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. 2 gündür evde olmadığım için internete giremedim. Dün gece geldik eve.Dün gece itibariyle tekrarlamaya başladım.Bu sabah uyanınca da tekrarladım.Hemen olmaz ama çok küçük kıpırtılar hissettim. Zaten 3 gündür yavaş yavaş normal halime dönüyorum. Dün de ara sıra gittiğim Genç beyin dergisinin ücretsiz verdiği seminere gittim. Konu " İçinizdeki dehayı keşfedin"di. Seminer de beni biraz harekete geçirmeye yardımcı oldu.Çıkışta eksik genç beyin sayısıyla "Dahinin el kitabı" kitabımı aldım. Ayrıca yelkinleri dinlemeye devam ediyorum. Henüz günlük 1-2 saat dinleyebiliyorum. Suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini ağırlıklı olarak dinliyorum. Arada aparatif olarak erken uyanma, ertelemekten kurtulma, kilo verme dinliyorum. İnanıyorum olacak. 2 gündür akşamları tv seyretme isteğim kayboldu. Dizi saatinde kitap okuyorum. ( Aman maşallah maşallaaaaaah)Hayallerimin gerçek olacağına şimdi her zamankinden fazla inanıyorum.

Perfinya 03-10-2010 11:54 AM

Teşekkür ederim Ezeli_Nursapkal89

zamanı_geldi 03-10-2010 03:26 PM

merve güzel bi günlüğe başlamışsın başarılarının devamını okumamız dileğiyle...

Perfinya 10-10-2010 04:30 PM

Teşekkür ederim zamanı_geldi inşallah

Perfinya 10-10-2010 05:50 PM

Tekrar merhaba,
Şu sıralar pek evde duramıyorum. Yatılı misafirlikler falan oldu ya da yalnız kalıpta doya doya siteyi gezemedim. Neyseki bugün biraz rahatım. Girmediğim süre içerisindeki değişiklikleri anlatayım.
Telkinleri dinlememin bugün 17. günü. 24 Eylül 2010 Cuma günü dinlemeye başladım. 17 gündür suçluluk ve ego güçlendiricinin doğa ve new age versiyonlarını günde bazen 1-2 saat bazen 4-5 saat dinledim. Ara sıra hiç fırsat bulup da dinleyemediğim zamanlar da oldu. Bugün listeme kendine güven ve ertelemekten kurtul u da ekledim. Şu ana kadar bende olan değişiklikler tv izlemeyi ve müzik dinlemeyi bırakmak oldu. İlk zamanlar büyük bir sıkıntıyla, zorla dinlediğim telkinleri artık seviyorum.(Ama eşim çok rahatsız oluyor dinlememden.) Uygulamasam da sürekli yeni önemli kararlar veriyorum ve sonra vazgeçiyorum. İştahım çok açıldı. Bu çok kötü.Bazen dalgalanma hissi yaşıyorum. Gece dinleyemiyorum. İlla ki gece dinlemek gerekiyor mu? Telkin listeme acaba zinde uyanmayı da eklersem fazla mı olur? Bu da benim için önemli. Bilgi verebilecek olan var mı?

Perfinya 13-10-2010 08:51 PM

Kendimi harika hissediyorum. Bu site beni motive ediyor. Ama çok da zamanımı alıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Vakit buldukça paylaşılan yazıları okuyorum ve faydalanıyorum.
Telkinleri günde en az 4-5 saat dinliyorum. Gece dinleyemiyorum.
Bugün hedeflerimi düşündüm ama bir türlü kesin ve net bir şekle sokamıyorum. Benim 3 tane hedefim var ve aralarında tercih yapamıyorum.
Bazen vazgeçiyorum herşey boş geliyor. Bazen de şu an da olduğu gibi heyecanım tavan yapıyor.
2 tanesini sizinle de paylaşacağım.
1. Senarist ve yazar olmak istiyorum.
2. Kendi kreasyonumu üreteceğim moda evi.

Bunlarla alakalı net girişimler henüz yapamadım.
Şimdiki kişisel gelişim planım ise evimde benim enerjimi alan ve beni durağanlaştıran şeylerden kurtulacağım. (Ama siteyi bırakamıyorum bir türlü. Bıraksam hemen kalkacağım.) neseli56neseli56utananadamblissy

Sultan 14-10-2010 08:41 AM

canım günlüğün hayırlı olsun.
farkındalıkların artsın..
mutlu paylaşımlarını bekliyorum
sevgiyle mutlu kal y789

Perfinya 14-10-2010 11:33 AM

Teşekkür ederim bengusu cum.
Senin kadar olamasam da yavaş yavaş ilerliyorum emin adımlarla.. Paylaşımlarını okuyup hayran kalıyorum. İnş. ben de başarırım.
Sen de sevgiyle kal.

Perfinya 09-11-2010 02:21 PM

Evet farkındayım değişim günlüğümü de siteyi de çok ihmal ettim. Ama değişimde gevşeklik göstersem de pes etmedim. Şimdi hayatımı yenilemeye en baştan başlıyorum. Yeni planlarım var. Herşeye silbaştan başlayacağım ve mümkün olduğunca çok bu gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

Perfinya 10-11-2010 06:02 PM

Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü

Benim değiştirmek, dönüştürmek istediğim olumsuz davranışlarımın listesi biraz kabarık.
Mesela listede şunlar var:
  • Erteleme alışkanlığı
  • Erken uyanamama-Çok uyuma
  • Atalet - Mızmızlık
  • Sağlıklı beslenmeme
  • Spor yapmama
  • Plansız programsız yaşama
  • İnternet - 3'ü bir arada kahve - Tatlı bağımlılığı
  • Düzensizlik-dağınıklık
  • Topluluk karşısında konuşamama
  • .....................................
Vay be. Listeleyince farkettim işimin biraz zaman alacağını. Telkinleri 2-3 hafta dinlemiştim bıraktım. Şu an itibari ile telkinlere yeniden başladım. Daha önce telkin geçmişim olduğundan sadece suçluluk ve egoyu değil, bunlara ilave olarak kısa oldukları için erken uyanma-erteleme- kilo vermeyi de ekledim ve bu 5 telkini en az 2 hafta dinledikten sonra üzerine ilaveler ekleyeceğim. Cep telefonumu servise verdim geçen hafta. Mp3 üm de 1-2 aydır bozuk. O yüzden evde bilgisayarımdan başka dinleme alternatifim yok. Mp4 almaya eşimi razı ettim ama Kurbandan sonra alacakmış.

Bugün kendimi planlı hayata alıştırmaya başlıyorum.Sabah biraz organize ettim davamını da birazdan hallediyorum.
Bugün Abdullah Canıtez'in "Hedef101" çalışmasını uygulamaya başlıyorum.
3 farklı sebepten ötürü 3 farklı hedef101 günlüğü oluşturuyorum.

Güzel gelişmelerim de var:
* Hedefime karar verdim. Hedefim 3 dala ayrılıyor. Onları da biliyorum. O 3 dala dolayısıyla ana hedefe giden adımlarımı gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ne istediğimi biliyorum hayatta ve ne istemediğimi de biliyorum.
* TV izlemeyi yeteri kadar azalttım. Haftada 3 dizi izleyip kapatıyorum televizyonu. Sabahları evde olduğum halde açmıyorum.
* Her zaman kitap okumayı ve kendimi geliştirmeyi, öğrendiğim bilgileri uygulamayı sevmişimdir. Fakat kitap okumayı çok sevdiğim halde yarım bırakma alışkanlığım vardır. 1-2 haftadır elimden kitap düşmüyor.

Sevgiyle kalın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM.