Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Agresifin haberleri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gerçekten istersen bırakırsın bencede ben uzunca zaman içtim sigara oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım 6 yıldır hiç içmedim arada canımçekerseki bu son1-2 yıldır kahvenin yanına ayda yılda 1 keyif yapıyorum onunda sonu gelmiyor yarısında söndürüyorum ne mp3 dinledim ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Agresifin haberleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-04-2008, 04:06 PM   #21 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Agresifin haberleri

gerçekten istersen bırakırsın bencede ben uzunca zaman içtim sigara oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım 6 yıldır hiç içmedim arada canımçekerseki bu son1-2 yıldır kahvenin yanına ayda yılda 1 keyif yapıyorum onunda sonu gelmiyor yarısında söndürüyorum ne mp3 dinledim ne tedavi gördüm istemiyorum artık dedim belkide başlama nedeniniz önemli asıl bağımlı yapan odur sigaraya onu çözerseniz vazgeçmeniz daha kolay olur ben keyif için başlamıştım kolay oldu benim için umarım senin içinde kolay olur

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 25-04-2008, 10:15 AM   #22 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

Evet öfkeli ya da çok üzgün olduğum zamanlarda içiyorum genelde. Ve bıraktığımda da nekadar üzülsem de içmedim. Bir işe yaramayacaktı, üzüntüm geçmeyecekti, üzüldüğüm sorun çözülmeyecekti. Bu yüzden kolay oldu kurtulmak. Şimdi aynı fikri kafama sokmaya çalışıyorum.

Ama bugün zor bir gün, çok kötü kabuslar gördüm. Gerçi etkisi çabuk geçti. Aileme zarar verdiğimi gördüm rüyamda, kardeşimi öldürdüğümü. Böyle rüyalar görmeyeli kaç sene oldu acaba 5-8? Bilemiyorum, saat çalmadan uyandım. Kendimi çok utanmış hissediyordum. Şimdiyse daha huzurlu.
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2008, 05:20 PM   #23 (permalink)
Üsteğmen

48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Telkinleri dinlemeye başladığımda ilk yorumlarımdan sonra **shamanic** bana diğer bir başlıkta bu linki incelememi söylemişti.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

Arada burdaki yazıları okurken aklıma bir şey geldi. Dedim ya ben etkileri net göremiyorum. Ama aldığım teknik eğitim bana bu telkinlerin bilimsel açıdan da mantıklı olduğu fikrini veriyor. Duymasam da belli frekanstaki seslerin beyne ulaşabildiğini biliyorum. Bu yüzden de etkili olacağına inanıyorum. Ve işte bu nedenden dolayı da denemekte ısrarlıyım. Telkinleri duymamak benim bilinçli bir şekilde bu olumlamalara antitez üretmemi önlüyor. Buyüzden bu bir artı. Peki neden bunca şeyin bilincinde olmama rağmen halen bir etkisini göremiyorum.
Bunun 3 sebebi olabilir.

1- Son 4 yıl içinde rutin bir hayatım vardı, geçen yıl iş değiştirdim. Üstüne 5 ay kadar önce çok ağır bir travma atlattım. İlaçsız bu dönemi geçirmeye çalışıyorum.
2- Bu 4 yıldan önce ise 6 yıl kadar süregelen bir depresyon süreci için ilaç tedavisi görmüştüm. 6 ay düzenli ilaç kullanımı ve herşeyden elimi ayağımı çekip tamamen iyileşmek üzere harcanmış koca bir yılım var.
3- 9 yaşımı hiç hatırlamıyorum. Çok daha öncesine dair çok net anılarım var. Çok kesin detaylar. Ama evle ilgili sorunlar yaşanmış o yıl, ben de sanırım unutmayı seçmişim. Ve koca 1 yılı kafamdan silmişim.

Şimdi bu 3 nedeni düşününce kesinlikle daha sabırlı olmam gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilk baştan beri çok inanarak dinliyorum. Ne adam gibi baş ağrım oldu ne de kabuslar. Gerçi yıllar sonra tekrar rüyalarımı uyanınca hatırlamaya başladım ama bunun asıl nedeninin telkinleri dinlerken ses yüzünden REM uykusundan uyanmam olduğunu düşündüm. Sonuçta rüya görüyoruz hepimiz, herzaman. Ama gördüğümüz rüyaları uyanınca hatırlamıyoruz. Sabah kabuslarım dün daha yeni başladı. Bu telkinlerin etkisi mi onu da bilmiyorum.

Şimdi bu saydığım 3 madde gerçekten benim telkinlere direnç göstermeme neden olabilir mi? Yoksa kendimi şartlandırmış olabilir miyim? Aslında şartlandırdığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten inanarak başladım.

Atakan Bey bildiğim kadarıyla kişiye özel olarak da telkinler hazırlıyorsunuz ve kişilerle tecrübelerinizde böyle bir örnekle karşılaştınız mı merak ediyorum. İlaç tedavisi görenlerde ya da hafıza sorunları yaşayanlarda böyle bir direnç görülebilir diye? Çok istatiksel bir bilgi olmasa da en azından bunun rastlanılır bir durum olup olmadığını merak ediyorum.

MEVLANA

Alt 25-04-2008, 09:23 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen

Evet taze taze haberler,

Babamla sohbet etmeye başladım. Şaşırmayın sakın. Kötü bir ilişkimiz yok aslında sadece pek konuşmayız. Bizim babamla günlük konuşmalarımız bazen 5 cümleyi bulmaz. Ama bugün farkettim ki baya sohbet ediyoruz. Bir anda farkettim. Şu odamı da toplayıp günlük hayatımı bir düzene soksam, sigarayı da tekrar bıraksam süper olacak
MEVLANA

Alt 25-04-2008, 09:54 PM   #25 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>Telkinleri dinlemeye başladığımda ilk yorumlarımdan sonra **shamanic** bana diğer bir başlıkta bu linki incelememi söylemişti.

Arada burdaki yazıları okurken aklıma bir şey geldi. Dedim ya ben etkileri net göremiyorum. Ama aldığım teknik eğitim bana bu telkinlerin bilimsel açıdan da mantıklı olduğu fikrini veriyor. Duymasam da belli frekanstaki seslerin beyne ulaşabildiğini biliyorum. Bu yüzden de etkili olacağına inanıyorum. Ve işte bu nedenden dolayı da denemekte ısrarlıyım. Telkinleri duymamak benim bilinçli bir şekilde bu olumlamalara antitez üretmemi önlüyor. Buyüzden bu bir artı. Peki neden bunca şeyin bilincinde olmama rağmen halen bir etkisini göremiyorum.
Bunun 3 sebebi olabilir.

1- Son 4 yıl içinde rutin bir hayatım vardı, geçen yıl iş değiştirdim. Üstüne 5 ay kadar önce çok ağır bir travma atlattım. İlaçsız bu dönemi geçirmeye çalışıyorum.
2- Bu 4 yıldan önce ise 6 yıl kadar süregelen bir depresyon süreci için ilaç tedavisi görmüştüm. 6 ay düzenli ilaç kullanımı ve herşeyden elimi ayağımı çekip tamamen iyileşmek üzere harcanmış koca bir yılım var.
3- 9 yaşımı hiç hatırlamıyorum. Çok daha öncesine dair çok net anılarım var. Çok kesin detaylar. Ama evle ilgili sorunlar yaşanmış o yıl, ben de sanırım unutmayı seçmişim. Ve koca 1 yılı kafamdan silmişim.

Şimdi bu 3 nedeni düşününce kesinlikle daha sabırlı olmam gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilk baştan beri çok inanarak dinliyorum. Ne adam gibi baş ağrım oldu ne de kabuslar. Gerçi yıllar sonra tekrar rüyalarımı uyanınca hatırlamaya başladım ama bunun asıl nedeninin telkinleri dinlerken ses yüzünden REM uykusundan uyanmam olduğunu düşündüm. Sonuçta rüya görüyoruz hepimiz, herzaman. Ama gördüğümüz rüyaları uyanınca hatırlamıyoruz. Sabah kabuslarım dün daha yeni başladı. Bu telkinlerin etkisi mi onu da bilmiyorum.

Şimdi bu saydığım 3 madde gerçekten benim telkinlere direnç göstermeme neden olabilir mi? Yoksa kendimi şartlandırmış olabilir miyim? Aslında şartlandırdığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten inanarak başladım.

Atakan Bey bildiğim kadarıyla kişiye özel olarak da telkinler hazırlıyorsunuz ve kişilerle tecrübelerinizde böyle bir örnekle karşılaştınız mı merak ediyorum. İlaç tedavisi görenlerde ya da hafıza sorunları yaşayanlarda böyle bir direnç görülebilir diye? Çok istatiksel bir bilgi olmasa da en azından bunun rastlanılır bir durum olup olmadığını merak ediyorum.

sevgili agresif etki etmediğini nerden biliyorsun hiç aynanın karşısına geçip kendine baktın mı?
duruşuna gözlerinin içinin parlamasına v.s bu gibi durumlara ve tepkilerinin daha net olması kendini kolayca kötü hissetmemen gibi durumlara göre değerlendirmeni öneririrm..
bunun yanında telkin kiminde geç etki edebilir...o kişinin bilinçaltındaki negatifler daha fazladır vs.vs
bunun yanında başka kişisel gelişim yöntemleriyle kendini destekliyor musun?
birçok üye telkinleri dinlemenin yanında spor salonuna gidiyor..yoga,koşu v.s yapıyor
eft-sedona v.b yöntemlerle kendi gelişimlerine destek veriyorlar
bir başka neden sorunu çözmek istemiyor olabilir misin ?
bazen sorunların bize sağladığı ikincil gizli kazançlar vardır
o yüzden o sorunlara yapışmaya devam ederiz
eğer kendine bu açılardan bakmadıysan birde bu şekilde kendine bakabilirsin nacizane önerim
sevgilier
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2008, 11:32 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
<center></center>Telkinleri dinlemeye başladığımda ilk yorumlarımdan sonra **shamanic** bana diğer bir başlıkta bu linki incelememi söylemişti.

Bunun 3 sebebi olabilir.

sevgili agresif etki etmediğini nerden biliyorsun hiç aynanın karşısına geçip kendine baktın mı?
duruşuna gözlerinin içinin parlamasına v.s bu gibi durumlara ve tepkilerinin daha net olması kendini kolayca kötü hissetmemen gibi durumlara göre değerlendirmeni öneririrm..
bunun yanında telkin kiminde geç etki edebilir...o kişinin bilinçaltındaki negatifler daha fazladır vs.vs
bunun yanında başka kişisel gelişim yöntemleriyle kendini destekliyor musun?
birçok üye telkinleri dinlemenin yanında spor salonuna gidiyor..yoga,koşu v.s yapıyor
eft-sedona v.b yöntemlerle kendi gelişimlerine destek veriyorlar
bir başka neden sorunu çözmek istemiyor olabilir misin ?
bazen sorunların bize sağladığı ikincil gizli kazançlar vardır
o yüzden o sorunlara yapışmaya devam ederiz
eğer kendine bu açılardan bakmadıysan birde bu şekilde kendine bakabilirsin nacizane önerim
sevgilier
Çok teşekkür ederim önerilere. Bunlar inanın benim de kafamda dönüp duran sorular. Hem kendim hem sizin için cevaplıyım.

EFT ve diğer konuları inceliyorum ama açıkçası tek bir yönteme bağlı kalmak taraftarıyım biraz. Bioenerjiye inanıyorum meditasyoa da. Meditasyonu deniyorum hatta. Ama şu melek meditasyonları falan kendimi açıkçası bukadar da kaptırma taraftarı değilim bunlara. Herşeyde olduğu gibi sınırlar koymayınca bunda da bir tatminsizlik noktası olduğuna inanıyorum. Mutsuzluğuma çare ararken kaybolma taraftarı değilim bu kadar spiritüelliğin içinde. Olumlu düşünme üzerine kitaplar okuyorum. Spor konusuna gelince 3 yıl kadar profesyonel anlamda ilgilendim. Ama işe başlayınca çok sert bir şekilde bıraktım ve bu sağlığımı etkiledi bunun da bilincindeyim. En azından koşmaya başlamayı planlıyorum çünkü evde yaptığım egzersizler yeterli gelmiyor.

Sorunu çözmek istememenin ne demek olduğunu biliyorum, 6 yıl bu yüzden depresyonla boğuştum. O mantığa tekrar gömülmemek için elimden geleni yapyorum. Ama negatif bakmaya, herşeyin altında bir pislik aramaya meyilli bir yapım var ki bunu değiştirmeye uğraşıyorum asıl. Yani iki ihtimal varsa muhakkak en kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Ve hep de en kötüsü oluyor. Nasıl düşünürsen öyle olur çünkü. Ben kendimi haklı çıkarıyorum büyük ihtimalle. Bu yüzden daha olumlu bakmak için bu telkinleri dinlemekteyim. Aslında uğraştığım şey hayata bakışımı değiştirmek yani. E bu da belki en zor olanı ya da esas mesela. 30 yıl boyunca etinize kemiğinize bürünmüş bişey. Birden gözünüzün rengini değiştiremezsiniz. Sonuçta bazı huylarımız da genetik. Ben acele de etmiyorum. 5 gün oldu neden bişey yok demedim. Devam ettim dinlemeye. Ama haklısınız belki de bunu sadece telkinlerle başarmaya çalışmak işi yavaşlatmak olabilir. Ama okuduklarıma karşı daha dirençliyim. Kendimi kandırmak gibi geliyor bazı zamanlar bukadar olumlu pozitif bakmaya çalışmak. Bu yüzden bu işi bilinç altımla çözmek istiyorum. Bilincimin karşı koyduğu pis bir alışkanlık var çünkü. Kendini kötüye hazırlamak. Hayal kırıklığı yaşamamak adına bu belki de.

Ve şu ayna olayı. Ben daha az aynaya bakmaya başladığımı farkettim. Görünüşümü umursamıyorum belki artık. İçimdeki huzur benim dışarıyı nasıl gördüğüm daha önemli. Ama bu açıkçası vücudumda bulunan kitlelerden sonra oldu. Vücudumun nekadar sağlıklı olduğu saçımın renginden, yüzümdeki gözeneklerden daha önemli oldu bir anda. Herşeyin kıymetini kaybetmeden anlamayan bir varlığız, nekadar yazık.
MEVLANA

Alt 28-04-2008, 12:09 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

Sigarasız bir sabah, aman ne de güzel :) Kendimi kandırma çalışmaları

Bütün haftasonu kabuslarla uyandım, yeni bir liste yaptım biraz daha yüksek bir sesle dinliyorum, hala su sesi versiyonlarında ısrarlıyım ama. Hayal hanımın meditasyonlarına başladım, ama dün daha meditasyonun başında sızmışım, oysa uykum yoktu Bütün kıyafetlerimi ve odamı tütün kokusundan arındırıyorum, temizlik hissine kapılmalıyım. Tekrar işimi sevmeliyim, sabahları kalkmak istemiyorum yoksa. Ya da yeni bir işim olmalı, daha mutlu olacağım. Birşeylere karşı istek duymalıyım, bir amaç bir hayal. Bukadar da boşverilmez ki hayata
MEVLANA

Alt 28-04-2008, 05:26 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Koçum benim, hala içmedim :) En zoru ilk 24 saat dayan!
MEVLANA

Alt 28-04-2008, 07:25 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Koçum benim, hala içmedim :) En zoru ilk 24 saat dayan!

aklına sigara geldikçe su iç yada meyve ye ama düşünmemeye çalış hatta hiç içmediğini kendine telkin et babam beyin kanamasından önce günde 1 paket içiyordu by-pass olduktan 15 gün sonra sanırım ilk sigara yakan babamdır ama şimdi çok enterasan hatırlamıyor kesinlikle hiç içmedim diyor dr una sordum herşeyi net anımsayan babam neden sigara içtiğini red ediyor cevapsa çok ilginçti benim açımdan suçluluk duygusu ve bu nedenle anımsamıyor ohhh dedik tabiki

yani aslında herşey senin beyninde bitiyor mp3 ler mutlaka işe yarayacaktır sen sakin,sabırlı ve rahat ol
Alt 28-04-2008, 09:10 PM   #30 (permalink)
hayalayaz
Guest

arkadaşlar
dikkatinizden kaçan bir şey var..meditasyonu yaparken size gönderdiğim enerjiyi alıyorsunuz uykunuz gelirse şifa uykusudur uyuyun...zaten bilinçaltı gerekeni yapıyor..sadece mediye başlarken bu mediyi ne için yapıyorsanız ona niyet edin..yüksek sesle....meditasyon süresince, aldığım ve yükselttiğim enerjinin ..........akmasını istiyorum deyin.. gerisini bilinçaltı halleder..şifa uykusunu yazık etmeyin...

Bookmarks