Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Herr_Mannelig'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Herr_Mannelig'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük.nasılsın? ...ben iyi değilim fazla.grip başlangıcı var bu arada,sabah çok güzeldi.kartopu savaşı yaptık özlemişim karı:) ne güzel mevsimler var çok şükür.. gelelim asıl konuya :) bugün 5 saat boy uzatma+ego güçlendirici dinledim :) görüşmek üzere...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Herr_Mannelig'in günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-12-2010, 07:06 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Herr_Mannelig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough
Standart Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü

merhaba günlük.nasılsın? ...ben iyi değilim fazla.grip başlangıcı var
bu arada,sabah çok güzeldi.kartopu savaşı yaptıközlemişim karı:) ne güzel mevsimler var çok şükür..
gelelim asıl konuya :)
bugün 5 saat boy uzatma+ego güçlendirici dinledim:)

görüşmek üzere

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 05:22 PM   #12 (permalink)
Teğmen

230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough

15 ARALIK 2010
4buçuk saat boy uzatma+ego dinledim:))
Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 05:59 PM   #13 (permalink)
Teğmen

bugün yalnızca 1buçuk saat boy uzatme+ego dinleyebildim :( zaten ego güçlendirici 20 dakika.yani boy uzatmayı sadece 3 kez dinlemiş oldum :(
bu gidişle ne olacak bilemiyorum...inşallah işe yarar telkinim
Alt 17-12-2010, 09:11 PM   #14 (permalink)
Teğmen

ay deli olcam ya yazıyorum yazıyorum hata çıkıyor yazdıklarımın hepsi boşa gidiyor
neyse :)
merhaba günlük..bugün dolmuşta yanıma oturan samimi olmadığım bir arkadaşa günaydın dedim..çok mutlu oldum nedense:) bu sıralar herkese merhaba demek istiyorum,selamlaşmak istiyorum..keşke şunu görsem de merhaba desem diyorum,o derece

dün gene telkin dinlemeyi unuttum..aslında yattığımda telkini açıyımm uyumadan falan diye düşünüyordum..ama gene uyumuşum.uyandığımda saat 4buçuk falandı.yani bugün sadece 2 saat boy uzatma+ego güçlendirci dinleyebildim

inşallah işe yarar.ego güçlendirci falan işe yarıyor,boy uzatma neden yaramayasın ki,değil mi?
hem uzamamam için bir neden yok,inanıyorum,uzuyorum..

neyse,yarın görüşmek üzere
Alt 18-12-2010, 10:50 PM   #15 (permalink)
Teğmen

merhaba günlüğüm; gece ne kadar telkin dinledim bilmiyorum.ama 3 saat falan da gündüz dinledim.
bu arada ,böyle yazmak iyi oluyor,daha düzenli dinlemeye başladım

işe yarıyordur inşallah telkinim ya aslında inanıyorum kesinlikle ama olumsuz yazılar okuduğumda da ister istemez şüpheye düşüyorum

aklıma ne geldi
2buçuk sene önce falan babamdan demir gibi birşey istemiştim asılmak sallanmak için.almamıştı.düşünsene bi,2 sene önce almış olsaydı da ben şimdiye esnemiştim iyicene,boyum uzamıştı.bir komşumuzun kızlarına babası almış lise çağlarındayken,onların da boyu uzamış.ah be baba,alsaydın nolurduki:( o zaman hem yaşım da daha küçüktü. ben kapılara falan asılmıştım ama onlar da sürekli olmuyor.bi kere de boruya asılmıştım da çıkmıştı,gerçi taaa ne zaman farkettiler de ben yaptım dememiştim :D
neyse ya geçmişte kaldı almadıysa almadı keşke demenin bir alemi yok :D öyle aklıma geldi yazıyım dedim yoksa yakıncak değilim:D

hoplama da faydalı biliyorum,bisürü de hopladım zaten ama hadi 1 hf yaptık diyelim,sürekli sürekli olmuyor.hem okul zamanlarında da insan çok yorgun oluyor.
bi yaz da her sabah esneme haraketleri yapıyordum grow taller diye bir program vardı internetten bulduğum,ama ne biçim uyguluyordum yahu,hevesle.ama o da okul açılınca filan bıraktım mecbur.

ibrahim saraçoğlunun kürünü de denemiştim değil mi? işe yarayacağına çok inanıyordum.hiç balık sevmememe rağmen aldırdım o kürü.haftada üç kez palamut ya da bi balıktı adı neydi unuttum.bisürü aldık balık,tabiyki yedim onu.hatta ilk yediğimde ay ne güzelmiş falan diye düşünyordum ama zor dayandım.yarım bırakmak zorunda kaldım.miğdem bulandı içim almadı ama napıyım ki? o çayları dolabıma nasıl da saklamıştım babam görmesin diye.o görmesin diye komşuda içiyorum zaten.şu anda hala var bisürü,ama nereye koyduğumu bile unuttum.sanırım geçenseneden önceki sene uygulamıştım,ya da geçen sene.o kadar para biriktirmiştim ama küre verdim :D pişmanmıyım,hayır.almasaydım da keşke deneseydim diyecektim.acaba birdaha denemeye başlasammı?nasılsa çaylar daha duruyor.ama o balıkları yemesi yokmu:(

bir de çemen denemiştik.geceleri omurgalarıma eklemlerime falan sürüyorduk.onu da az süre uygulayabildim.işe yaradı mı ama nafile

bir de o sıralar bu siteyi takip ediyorum.acaba dedim telkin mi alsam,kür mü?

inan günlük,bu telkine de acayip inanıyordum,hatta daha fazla inanıyorum.neyse,kürü aldım falan,aradan zaman geçti.geçen sene de buradaki imgelemeleri denemeye başladım.nefes egzersizlerini falan.hatta boy uzatma grubuna da yazıyordum.saat sabahın 5.55demi ne uyanıp imgeleme ve nefes egzersizleri yapıyordum.bacaklarım uyuşuyordu,titriyordu.neden peki değişiklik olmadı?belki de olmuştur da ben farketmemiştim bilemicem.ama gözle görülür bir değişiklik olmadı.ama onu da aksattım malesef.hergün hergün de olmuyor.okul zamanları yapıyordum da,tatilleri falan hiç olmuyordu.

sonra telkin aldım.ama aynı odada tek kalmadığım için dinleyemedim,gündüzleri az dinleyebildim.çok dinlemeyi denemedim mi sanıyorsun?gece çok kısık sesle açıyordum.hatta bi kere gece uyurken yorganımın içinden çıkmış telkin.e kuşlar da cikliyor.sonra uyndığımda farketmiştim ama hala gece.sonra abm bana dedi ki gece gece kuş ötüp duruyo bi türlü uyutmadı yaaa :D:D tabi bende çaktırmadım.telefonumu zar zor bulum yorganın arasından kapattım.hani kuş sesi yok sustu mu dedim hee sustu dedi gülmemek için kendimi zor tuttum..
sonraki günlerdeki denemelerimden birinde de sabah olmuş ama sesini çok mu açtım naptım bi uyandım yorganın dibine girmiş burada kuş ötüyo ne bu diyo :D ben de dedim telefonumda geliyor benim alarmın sesi o kapatmayı unutmuşum
şimdi işte,sana yazdığım günden beri düzenli,hergün dinliyorum ama zamanları az:

o kadar emek veriyorum,tevekkül ediyorum,inanıyorum.inşallah gerçek olcak hayallerim:)
Alt 18-12-2010, 11:06 PM   #16 (permalink)
Teğmen

geçen yaşıtım bi arkadaşı gördüm ama erkek o.sırık gibi olmuş ablalarını falan geçmiş adalet mi bu
Alt 18-12-2010, 11:12 PM   #17 (permalink)
Teğmen

ya günlük ben öyle o kadar uzun istemiyorum kendimi zaten bayanlara o kadar da uzun boyu yakıştıramıyorum ama şöyle bir 7 cm filan uzuyum bari.hadi bilemedin 6 olsun.
bazen aman ne gerek var gibi düşünüyorum,bazen de uzamalıyım diyorum.anlamadım gitti kendimi
tamam o zaman şöyle diyim.boyum gayet güzel,kendimi,vücudumu seviyorum,böyle de mutluyum ama 6-7 cm uzamayı seçiyorum yine de.evet
Alt 18-12-2010, 11:13 PM   #18 (permalink)
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold

Canım merhaba,

Karamsarlığa kapılma elbet senin de uzar boyun. 23-25 yaşlarına kadar boy uzaması mümkünmüş. Sen daha 20 bile değilsin ve çok zamanın var uzamak için. Telkinlerini düzenli dinlemeye çalış ve o yaptığın kürleri vs yarım bırakmadan yaparsan faydalı olabilir.
Günde yarım kase kabak çekirdeği yemek de boy uzatıyormuş bildiğim kadarıyla. Bir de balık yağı alırsan iyi gelir. Hap olanlardan. GNC'den bakabilirsin.
Şu anda boyun kaç tam olarak biliyor musun?
Alt 18-12-2010, 11:21 PM   #19 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım merhaba,

Karamsarlığa kapılma elbet senin de uzar boyun. 23-25 yaşlarına kadar boy uzaması mümkünmüş. Sen daha 20 bile değilsin ve çok zamanın var uzamak için. Telkinlerini düzenli dinlemeye çalış ve o yaptığın kürleri vs yarım bırakmadan yaparsan faydalı olabilir.
Günde yarım kase kabak çekirdeği yemek de boy uzatıyormuş bildiğim kadarıyla. Bir de balık yağı alırsan iyi gelir. Hap olanlardan. GNC'den bakabilirsin.
Şu anda boyun kaç tam olarak biliyor musun?

teşekkürederim onu da denedim denemez miyim 2 sene önce denemiştim o hapları.baya da içmiştim :)
kabak çekirdeğini de deneyim o zaman. severim zaten:)
boyum kaç biliyorum ama genel olarak. yani şu kadar cm şu kadar milim diye değil
imgeleme yaptığım sıralar boyumu ölçüyordum aralıklarla,ama moralim bozulmasın falan diye gerek duymadım bayadır ölçmüyorum o yüzden:)
Alt 19-12-2010, 10:26 PM   #20 (permalink)
Teğmen

merhaba günlük, bugün de dinledim telkinimi gerçi gece şarjım bitmiş kapanmış ,o yüzden ne kadar dinledim bilmiyorum ama gündüz de dinledim.oh iyi bayadır dinliyorum telkinimi aksatmadım çok şükür:)

görüşürüzz

Bookmarks