Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   neseli ceni'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616125-neseli-ceninin-gunlugu.html)

neseli ceni 25-11-2010 08:38 PM

Cevap: neseli ceni'nin günlüğü

İnsana hata yaptıranın yoğun endişe ve kaygı olduğunu düşünüyorum. Bu duygudan tamamı ile kurtulmak istiyorum.

pztf_life 25-11-2010 08:49 PM

Alıntı:

neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780179)
İnsana hata yaptıranın yoğun endişe ve kaygı olduğunu düşünüyorum. Bu duygudan tamamı ile kurtulmak istiyorum.

25889sana kesinlikle katılıyorum tamamen yok edilebilen duygular mı bilmiyorum ama bizim üzerimizde ki etki süresini en aza indirmek mümkün olabilir diye düşünüyorum...

neseli ceni 25-11-2010 08:55 PM

Alıntı:

pztf_life Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780181)
25889sana kesinlikle katılıyorum tamamen yok edilebilen duygular mı bilmiyorum ama bizim üzerimizde ki etki süresini en aza indirmek mümkün olabilir diye düşünüyorum...

Ya da en azından en aza indirebilmek.

matri 25-11-2010 09:37 PM

Alıntı:

neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780179)

bu fikrine tamamen katiliyorum, kesinlikle endise ve kaygi basariyi, yasama kalitemizi dusuruyor.

neseli ceni 27-11-2010 07:38 PM

Şekerler olsa içince hemen mutlu eden. Bizi rahat bırakan. Özgür bırakan. Zararsız. Bağlanmayan. Hiç bi ilaç içmesek de sadece Şeker uğruna maddeci olsak. Olmaz mıydı? Olmalıydı. Olabilir.
Okutulan pirinçler gibi hani üniversite sınavına gircek çocuğuna verir ya anneler. Okutulan şekerler olsa.
Fena olmazdı değil mi?

neseli ceni 27-11-2010 07:50 PM

Mutlululuğu nasıl sahipleniyoruz üzüntüyü de sahiplenmeliyiz. Kirlenmemiş olursak herşeyin altından kalkabiliriz pekala. Vicdan rahatlığıyla, ferahlığıyla. (Arasıra ben de hatırlayayım bu yazdığımı...)

neseli ceni 28-11-2010 05:30 PM

A ben bişeyler daha yazmıştım buraya gönderememişim. Uçuştuğumu söylemiştim sevgili günlük. Uçuşuyorum. Bir ordayım bir burda.
Hareketsizlik Günü ilan ediyorum bugünü. Düşüncelere özgürlük.

neseli ceni 01-12-2010 09:37 PM

Ben sorumsuz biriyim. Vizelerime giremedim bu hafta ve rapor almadım. Ailemin sorularını geçiştirdim. Oysa hiç böyle değildi planlarım. Bu dönem derslerimin hepsini vericem diyordum. Hepsinden kaldım. Aferin Ceni.Sorumsuzsun Ceni, sorumsuzsun. sad456

bigokyanus 02-12-2010 10:37 AM

Ey Türk genci titre ve kendine gel ve ailenin sorularını geçiştirmek yerine , doğruyu söyle daha rahatlarsın .
Bir an evvel kendini toplaman dileğiyle...

neseli ceni 06-12-2010 01:19 AM

'Kendi hakkında daha fazla düşünmeyeceksin ve ilerlemeni durduracak hiçbir soruna izin vermeyeceksin.' bu cümle ego güçlendiricide geçiyor. Ben telkin olayını tamamen farklı algılamışım sanırım. Çünkü ben dinledim, dinledikçe kendime odaklandım, vücudumu dinledim, ruhumu dinledim. Uyandığımda ilk nasıl hissediyorum diye kendimi kontrol ettiğimi biliyorum. Tekrar dinlediğim telkinlerin içeriğine baktım. Hiç bu kadar önemle okumamıştım hiçbirini. Ne kadar farklı geldi anlamları bugün. An itibariyle geçmişi bırakıyorum ve geleceğe bakıyorum. Özellikle Atakan Bey olmak üzere sitede paylaşımlarından yararlandığım onlarca insana teşekkür ediyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 PM.