neseli ceni'nin günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri neseli ceni'nin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutsuzken güldüğüm şeylere mutluyken gülememe ne demeli? :)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
08-11-2010, 05:50 PM
|
#11 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Mutsuzken güldüğüm şeylere mutluyken gülememe ne demeli? :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
08-11-2010, 06:25 PM
|
#12 (permalink)
| Üsteğmen
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Gündüz çok hırslıydım paradan dem vuruşum o yüzden. Şimdi kendime geldim :) daha iyiyim ve GİTTİKÇE DAHA İYİ OLUYORUM. | Offline
| |
09-11-2010, 02:56 PM
|
#13 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Evet mide bulantılarım an itibariyle başlamış bulunuyor. Kendimi çok iyi hissettiğim söylemenez. Birinden destek almak istiyorum ama konuşmaya başladığım an daha kötü bir hal alcak biliyorum. Bugün dışarı çıksam mı çıkmasam mı pek emin değilim. Yarın da bi arkadaşım gelecek başka şehirden çok kötü bir zamana denk geldi, nasıl ilgileneceğimi bilemiyorum. Aslında bu durumun uzun sürmesinden korkuyorum. Doktorlar belli bi süre sonra geçer diyorlar ama doktora gitmeden önce de aynı sorunları yaşayarak gitmiştim ilacı bıraktığımda yine aynı şeyler olunca başa mı dönüyorum diye düşünmekten kendimi alamadım... Ama bu düşünceye kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Bir de dün telkinlerime başkalarının düşüncelerini çok önemseme ve erken uyanma telkini ekledim dinleyerek uyudum. Acaba ondan mı ilacın etkisi mi bu? Ailemin yanına gidicem bi kaç gün sonra ilacı bıraktım onlara da sağlıklı görünmek istiyorum, onun da baskısı olabilir mi bilmiyorum... Onlar üzüldüğünde daha çok üzülüyorum çünkü. AH ŞU BULANTIM GEÇSE AH Bİ GEÇSE BAŞKA HİÇ BİŞEY UMRUMDA DEĞİL. FİZYOLOJİK RAHATSIZLIK DAHA KÖTÜ. Hele ki mide bulantısı. İnsanın tüm vücudunu sarsıyor.
Ne yapmalıyım sizce bu durumu atlatmak için? Mide bulantısını önleyecek haplardan kullanan işe yaradığını söyleyecek olan var mı? Öyleyse gidip alırım hemen eczaneden. Bu durumu atlatmam gerekiyor. Atlatırsam bişeyim kalmayacak. Telkinlere devam etmeliyim sizce bu durumda iyice bulantı yapmaz değil mi? Herşeyden korkar oldum. Dışarı da çıkamıyorum ben napıcam.. Ühü :'( | Offline
| |
09-11-2010, 03:39 PM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü ne diyim herkes mide bulantısı yaşadığını söylüyo bunun da telkinlerden dolayı olduğunu söylüyo.ben 1 haftadır bu işin içindeyim bende sadece kafa boşluğu yaptı boşluktayım sanki.
birde şunu söylemek istiyorum canımcım bende psikolojik tedaviler gördüm tekrar başa dönmezsin korkma bende hep oturur ağlardım yine mi oluyorum diye ama asla ilk sefer ki kadar kötü olmuyorsun.bıraktıysan ilacı boşver herşeyi akışına bırak özelliklede kendini.kendine mutlaka zaman tanı kötü müsün bugün evet kötüsün tamam kötü ol bugün.iyi misin tadını doyasıya çıkar.
birde bende ailem üzülüyor diye üzülenlerdendim.bu da yanlış benim için onlar üzülüyorsa bu aile olmaının gereği demekki sağlıklı bi ailen var.sen üzgünsen kötüysen bunu sonuna kadar yaşa kimseyi takmadan.sonra herşey yoluna girince zaten herkes herşeyi unutuyo onlarla paylaş ve bırak senle üzülsünler.
valla daha sana ne diyim bilmiyorum çok şey var söyleyeceğim ama bende iyileşme sürecinde olan insanlardanım .
aslına kendimle başbaşa kalınca diyorum ki haplar ilaçlar süreçleeri yumuşatmak için iş yine bizde.
kolaylıklar diliyorum.konuşmak istersen yine burdan yazışırız. | Offline
| |
09-11-2010, 04:08 PM
|
#15 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Alıntı: daktilo Nickli Üyeden Alıntı
ne diyim herkes mide bulantısı yaşadığını söylüyo bunun da telkinlerden dolayı olduğunu söylüyo.ben 1 haftadır bu işin içindeyim bende sadece kafa boşluğu yaptı boşluktayım sanki.
birde şunu söylemek istiyorum canımcım bende psikolojik tedaviler gördüm tekrar başa dönmezsin korkma bende hep oturur ağlardım yine mi oluyorum diye ama asla ilk sefer ki kadar kötü olmuyorsun.bıraktıysan ilacı boşver herşeyi akışına bırak özelliklede kendini.kendine mutlaka zaman tanı kötü müsün bugün evet kötüsün tamam kötü ol bugün.iyi misin tadını doyasıya çıkar.
birde bende ailem üzülüyor diye üzülenlerdendim.bu da yanlış benim için onlar üzülüyorsa bu aile olmaının gereği demekki sağlıklı bi ailen var.sen üzgünsen kötüysen bunu sonuna kadar yaşa kimseyi takmadan.sonra herşey yoluna girince zaten herkes herşeyi unutuyo onlarla paylaş ve bırak senle üzülsünler.
valla daha sana ne diyim bilmiyorum çok şey var söyleyeceğim ama bende iyileşme sürecinde olan insanlardanım .
aslına kendimle başbaşa kalınca diyorum ki haplar ilaçlar süreçleeri yumuşatmak için iş yine bizde.
kolaylıklar diliyorum.konuşmak istersen yine burdan yazışırız. | Telkinleri uzun bir süredir dinliyorum. Neden şimdi anlamadım. Zaten suçluluk ve ego dinlemeyi bıraktım ben. Onları iki hafta dinledim. İlacı bıraktığımda kilo verdiğim için Atakan Bey'e kilo alma telkinleri yaptırdım, sonsuz güç de bonusu geldi. Ona sordum nasıl dinlemem gerektiğini suçluluk ve ego'yu listenden çıkar, haftada bir ekleyebilirsin, yeni yaptığımız telkinleri dinle bolca dedi. Ben de onun dediği gibi yapıyorum. Dün iki telkin ekledim denemek için onlar mı yaptı acaba... Diğerlerini önemsememe ve erken uyanma mide bulantısı yapıyor mu?
Üstelik erken de uyanmıştım ne güzel :) şaşırmıştım erkenden uykumu aldım diye, hatta o kadar erken kalkmışım ki kendimi biraz daha uyutmaya çalıştım düşünün, çok geç uyuyorum çok geç kalkıyorum da ben, ama daha sonra mide bulantılarımı farkettim moralim bozuldu. Hatta kahvaltıda çok oturmadım, yemedim, sohbet edemedim kimseyle, çayımı alıp odama geçtim. Buraya yazdım. Bi arkadaşım nane çayı önerdi onu denedim şimdi biraz iyiyim. UMARIM BU DURUM BUGÜNÜME ÖZELDİR. Üstelik bi ara alkol aldım bi kaç gün önce, ilaç kullandığım için ne zamandır içmiyordum, midem bulandı kustum tabi :)
o zaman korktum 'eyvah kusmak ne demek hatırladım şimdi, yarın nasıl olcağımı çok merak ediyorum' diye.. İşin garibi hiç mide bulantım olmadı. İlaçları yeni bırakmış olmama, telkinleri dinlemeye başlamış olmama, alkol sonrası halime rağmen... Neden bugün? Enerjim de yok zaten. İçim telaş içinde. Panik atak mıyım diye bile düşündüm :) Kesinlikle sağlığı yakaladığım günler gelsin, kimse tutamayacak beni. | Offline
| |
09-11-2010, 04:15 PM
|
#16 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Merhaba Neşeli Ceni, Günlüğünü yeni gördüm, hayırlı uğurlu olsun. Gelişiminin hızla ilerlemesini diliyorum. Aslında bana mide bulantılarının sebebi, aşırı tedirginlik hali olabilirmiş gibi geldi. Sınav öncesi heyecanı gibi, ailenin yanına gitmeden ya da sosyal bir ortama karışmaktan heyecan duyuyor, henüz yaşamadan çeşitli negatif olasılıkları kafanda oluşturuyor ve daha oluşmadan gereğinden fazla büyütüyor olabilir misin? Dinlediğin telkinlerin dozunu biraz düşürmeyi denedin mi? Ben telkinleri dinlediğimde mide bulantısı hissetmedim ama evet sitede bu konuda yazanlar olduğunu görmüştüm. Bugün telkinlere ara ver, biraz meditasyon yap, bir de öyle dene istersen. İçinde bulunduğun durumları biraz daha paylaşırsan bizimle, sanırım sana daha fazla insanın yardımı dokunabilir. Telaşın arttığında biraz suyla yüzünü yıkaman seni biraz frenler, sonra daha sakin düşünmene alt yapı hazırlar. Bu bayram ailenle, huzur çinde, sakin ve mutlu bir tatil geçireceksin. Hep bunu düşün. Yatmadan önce kendi kendine telkinlerde bulun. Ailenin sıcacık evine gidiyorsun. Sıkıntıları geride bırak. Kendini gevşet. Gerginliği hissetmeye başladığın anda gevşeme egzersizleri yap. Bunlar geçici çözümler, altında ne olduğunu bilmiyorum ama güzel düşüncelerle yola çık. Yaşadığın her ne ise, çözümü mutlaka var, bulacaksın ve ilerlemene devam edeceksin. Meditasyon yapmak ve seni rahatlatan bir müzik dinlemek de gevşemeni kolaylaştıracaktır. Sitedeki bazı gevşeme egzersizleri ve meditasyon önerilerini okuyup evde uygulamanı öneririm. Sıkıntılarını paylaşmak istediğinde de bu sitede pek çok insan, ben de dahil olmak üzere seni seve seve dinleyecek ve elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Güzel ve huzurlu bir bayram geçirmeni diliyorum Ceni.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
09-11-2010, 04:47 PM
|
#17 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Teşekkürler Bluepebbles.
Normalde sosyal bi insanım. Ailemi üzmek istemiyorum çünkü mutluluğu hakediyorlar, en sevmediğim şey kendi derdimle yanımdaki insanın enerjisini düşürmektir. En çok bundan korkarım sanırım. Alışmışım pozitif enerji vermeye. Ben de normalde negatif insanlara tahammül edemiyorum zaten fikirlerini değiştirmek istiyorum bu şekilde konuşuyorum değişime direniyorlarsa uzaklaşıyorum, çünkü enerjimi aldıklarını hissediyorum ben. Şimdi düşünsenize onlardan biri looser olduğumu :)
Bu konuda fikrim böyle. Her zaman mutlu görünmeliyim, mutluolmadığım zaman kendi kendime durumumu düzeltmeliyim, sonra insanlara ışık saçmalıyım benim mantığım. Altında yatanı düşünmemi sağladığın için sağ ol.
Aslında hala arayış içindeyim ben. Mesela son zamanlarda aklıma şu takılıyor; her zaman her yerde insanlarlayım, çok paylaşımcıyım, bu iyi bir şey belki ama kendi özel hayatımı öldürüyorum yavaş yavaş mesela okumam gereken kitaplar DAĞ gibi, aldığım dergiler vs, izlemem gereken filmler, öğrenmem gereken akademik ingilizce, bunları yapacaksam da illa ki biriyle yapacağım, eskiden (1 yıl önce) ne iyiydim ne kendimden hayatımdan memnundum, hiç bu tür düşüncelerim yoktu. Genelde mutluyum fakat yapmam gereken kişisel işlerimin başına oturup dikkatimi veremediğim zaman ' Sana bişey olmuş kızım Ceni' diyorum. Mutluluğumda eksik bişey var ama ne, yaratıcılığım ölüyor sanki. Kİ DİĞERLERİNDEN TEK FARKLI YÖNÜM BUYDU. İnsanlar aa ne pozitif ne girişken ne tatlı bi kız desin ama karakteristik özelliklerim vardı gurur duyduğum nerde? Çok güzel ingilizce konuşurdum konuşamıyorum. Hayal gücüm çok geniş, kullanamıyorum. Müzik zevkim çok iyi, önüme geleni dinliyorum. Her türlü insanla rahatlıkla anlaşaniliyorum ama bu iyi bişey mi? Bu konu ebediyete kadar gidebilir. Bir de KENDİNDEN ÇOK YER KAPLAMAYAN İNSANDAN ÖĞÜT ALMA özlü sözünün bu konuyla çok ilgisi var, neyse :)
Aşırı tedirginlik halinin sebebi ne pekiy? Bilmiyorum ki. Dışarıdan beni görenin aklına gelmez bu durum. Böyle bişey var. Zaman zaman ben de hissediyorum.
Kabaca düşünürsek altından başarısızlık, kaybetme korkusu çıkabilir sanırım altından. Elimdekileri kaybetme.
Mide bulantım biraz hafifledi. | Offline
| |
09-11-2010, 05:15 PM
|
#18 (permalink)
| Guest | Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Sevgili ceni sadece kendini düşün şu an , ne istiyor ne hissediyorsun. başkalarının ne düşündüğü hiç demeyim ama çokta önemli değil , üzerine yapıştırılan damga da mühim değil . Sen insansın robot ya mekanik değilsin , insan olmanın gerekleri de elbette başına gelecektir. Bırak üzüntülü görsünler , bırak endişelerini bilsinler. Kimse seni dışlamayacak belki de bu başına gelen senin alman gereken bir ders.
Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum , akademik ingilizce konusunda da başarılar , bulursan bir yöntem benimle de paylaşır mısın? :) |
| |
09-11-2010, 05:37 PM
|
#19 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili ceni sadece kendini düşün şu an , ne istiyor ne hissediyorsun. başkalarının ne düşündüğü hiç demeyim ama çokta önemli değil , üzerine yapıştırılan damga da mühim değil . Sen insansın robot ya mekanik değilsin , insan olmanın gerekleri de elbette başına gelecektir. Bırak üzüntülü görsünler , bırak endişelerini bilsinler. Kimse seni dışlamayacak belki de bu başına gelen senin alman gereken bir ders.
Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum , akademik ingilizce konusunda da başarılar , bulursan bir yöntem benimle de paylaşır mısın? :) | Tabi ki paylaşırım :) | Offline
| |
10-11-2010, 02:10 AM
|
#20 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü | Offline
| | | |