| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
neseli ceni'nin günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri neseli ceni'nin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsana hata yaptıranın yoğun endişe ve kaygı olduğunu düşünüyorum. Bu duygudan tamamı ile kurtulmak istiyorum.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İnsana hata yaptıranın yoğun endişe ve kaygı olduğunu düşünüyorum. Bu duygudan tamamı ile kurtulmak istiyorum.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 261
46 Mesajinıza toplam 161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() bu fikrine tamamen katiliyorum, kesinlikle endise ve kaygi basariyi, yasama kalitemizi dusuruyor.
__________________ forum sitelerine bayiliyorum... |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
![]() | ![]() Şekerler olsa içince hemen mutlu eden. Bizi rahat bırakan. Özgür bırakan. Zararsız. Bağlanmayan. Hiç bi ilaç içmesek de sadece Şeker uğruna maddeci olsak. Olmaz mıydı? Olmalıydı. Olabilir. Okutulan pirinçler gibi hani üniversite sınavına gircek çocuğuna verir ya anneler. Okutulan şekerler olsa. Fena olmazdı değil mi? |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
![]() | ![]() Mutlululuğu nasıl sahipleniyoruz üzüntüyü de sahiplenmeliyiz. Kirlenmemiş olursak herşeyin altından kalkabiliriz pekala. Vicdan rahatlığıyla, ferahlığıyla. (Arasıra ben de hatırlayayım bu yazdığımı...) |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
![]() | ![]() A ben bişeyler daha yazmıştım buraya gönderememişim. Uçuştuğumu söylemiştim sevgili günlük. Uçuşuyorum. Bir ordayım bir burda. Hareketsizlik Günü ilan ediyorum bugünü. Düşüncelere özgürlük. |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
![]() | ![]() Ben sorumsuz biriyim. Vizelerime giremedim bu hafta ve rapor almadım. Ailemin sorularını geçiştirdim. Oysa hiç böyle değildi planlarım. Bu dönem derslerimin hepsini vericem diyordum. Hepsinden kaldım. Aferin Ceni.Sorumsuzsun Ceni, sorumsuzsun. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Guest
| ![]() Ey Türk genci titre ve kendine gel ve ailenin sorularını geçiştirmek yerine , doğruyu söyle daha rahatlarsın . Bir an evvel kendini toplaman dileğiyle... |
![]() |
![]() | #50 (permalink) |
![]() | ![]() 'Kendi hakkında daha fazla düşünmeyeceksin ve ilerlemeni durduracak hiçbir soruna izin vermeyeceksin.' bu cümle ego güçlendiricide geçiyor. Ben telkin olayını tamamen farklı algılamışım sanırım. Çünkü ben dinledim, dinledikçe kendime odaklandım, vücudumu dinledim, ruhumu dinledim. Uyandığımda ilk nasıl hissediyorum diye kendimi kontrol ettiğimi biliyorum. Tekrar dinlediğim telkinlerin içeriğine baktım. Hiç bu kadar önemle okumamıştım hiçbirini. Ne kadar farklı geldi anlamları bugün. An itibariyle geçmişi bırakıyorum ve geleceğe bakıyorum. Özellikle Atakan Bey olmak üzere sitede paylaşımlarından yararlandığım onlarca insana teşekkür ediyorum... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri neseli ceni'nin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsana hata yaptıranın yoğun endişe ve kaygı olduğunu düşünüyorum. Bu duygudan tamamı ile kurtulmak istiyorum....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi