12-01-2011, 01:27 AM
|
#56 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Merhaba Neseli Ceni'nin günlüğü,
takdir edersin ki ben neseli ceni, hahahah :)
Son zamanlarda sana istediğim şeylerden bahsedeyim, geniş omuzlar, beş kilo daha, bir Fotoğraf Makinesi, biraz para (baya çok para,i aslında baya çok değil 7000 liradan bahsediyoruz, hepsi bu, çok net.) daha saysam neler neler...
Ama ne oluyor olduramıyorum. Zorlanıyor muyum evet. Zorluyor muyum ona da evet :)
Yahu çok istiyorum ondan. Herşeyimiz erteleyip duruyoruz. En güzel yaşlarımın olduğunu farkettim istediğim insan olabilmem için.
Okuduğum bir kitap diyor ki 'sanki istediğiniz şeylere sahipmişçesine ' yaşayın.
Okul bittikten sonra da yurt dışına gitmek istiyorum :)
Ha unutmadan Fransızca öğrenmeye karar verdim :) biliyosun dile karşı yeteneğim var. Evet aslında olay ne biliyor musun? Kendini keşfedip ortaya koyabilmen. Sevdiğin bütün yönlerinle yaşayabileceğin bir hayat kurabilmen.
İşte bu durumlar beni an'dan alıyor götürüyor. İlişkilerim kötü çünkü hayatımın temellerini atmaya çalışıyorum ben. Desem ki insanlara ben yeniden yapılanıyorum... Olmaz! Ah ne güzel şevk kırarlar insanlar..
En iyisi mi düşün, karar ver, uygula.
Ama işin pratik kısmında maddiyata takılıyoruz :) Öğrenciyim.
Ben bu vizelerime giremediğim dönemde ne yaptım, ingilizcemi geliştirdim. Kitaplar filmler falan. Aslında durum tam olarak şöyle meydana geldi.. Ben kafayı takmış bir derecede ingilizce filmleri ALTYAZISIZ izlemeye çalıştığım günlerde... Birine sinirlenmiş abuk subuk otururken açık olan yine altyazısız How İ Met Your Mother dizisine :) sırf kendimi meşgul etmek için bakarken diyalogları anladığımı mucize bir şekilde farkettim. Tabi ki anlarsın telafuzları çok düzgün diye kendi keyfimi kaçırdım. Mr. Brooks, Guardian, No Country For Old Men, bilimum yabancı dizileri ( Mad Men, One Tree Hill gibi...) izleyerek bu yeteneğimi onayladım. |
| |