Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hfz'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hfz'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Artık bir günlük açmanın iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce farklı yerlerde yazdıklarımı buraya kopyalayarak başlamak sanırım en doğrusu.:) 12 Nisan 2008 Dün indirdiğim Ego Güven Güçlendirici, Suçluluk ve Kendine Güven mp3lerinin 3'er versiyonlarını arka arka dinlemeye bugün başladım. (Ego 3 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hfz'nin Günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-04-2008, 08:59 PM   #1 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart hfz'nin Günlüğü

Artık bir günlük açmanın iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce farklı yerlerde yazdıklarımı buraya kopyalayarak başlamak sanırım en doğrusu.:)


12 Nisan 2008

Dün indirdiğim Ego Güven Güçlendirici, Suçluluk ve Kendine Güven mp3lerinin 3'er versiyonlarını arka arka dinlemeye bugün başladım. (Ego 3 versiyon, Suçluluk 3 versiyon, Kendine Güven 3 versiyon) Acele etmemek gerektiğini çok iyi biliyorum, başarının öncelikle aceleci olmamaktan ve ilk etapta yaşayabileceğimiz iniş-çıkışları farkında olarak ve sakin bir şekilde atlatabilmekten geçtiğini okuyabildiğim yazışmalardan anlıyorum. Özellikle ilk bir ay bu anlamda çok önemli.. En az bir ay dayanabilmeyi başardığımızda kendimiz için çok büyük bir adım atmayı da başarabilmiş olacağız. Çok güzel bir hevesle başladım ve umarım (çok istiyorum) uzun süre birlikte oluruz.

15 Nisan 2008

Benim 3. günüm bugün. İlk gün (5 saat kadar) dinlediğimde boğaz ve kalp çakram arasında çok fazla bir yoğunluk hissettim ve hala daha az da olsa devam ediyor bu yoğunluk. İlk gün sadece bu tepkiyi verdi vücudum.

2. gün 2 saat kadar dinlememe rağmen iştahımda çok fazla açılma ve yemek yeme duygusunu yaşadım, aynı zamanda bağırsaklarım da iştahım kadar çok çalıştı. Uykum şaştı, sabaha karşı 5.30 civarında yatabildim.:( Bugün 14.30 civarı kalktım. Kendimi çok boşlukta hissediyorum, sanırım bugün 8 saattir dinliyorum telkinleri. Sanki içsel olarak kendimle ve tüm dünya ile savaşır bir haldeyim. İşe yaradığını gösteriyor bence, umutluyum..

Bu arada ilk gün 3 er versiyonla dinlemeye başladığım mp3 leri akşamına değiştirdim. Şu an an ego 2, suçluluk 2, kilo verme 2, kendine güven 2 versiyon olmak üzere devam ediyorum dinlemeye.. Müzikleri dinleyemediğim zamanlar da hepsinin doğa versiyonlarını açıyorum. Umarım doğru yapıyorum...:)

18 Nisan 2008

İnanılmaz yemek yiyorum.:((( Zaten kilo sorunum var.:(( Bugün suçluluk dinlemeyeceğim!

Güzel gelişmeler de var aslında beni sevindiren. Kaçta yatarsam yatayım daha az uyku ile yetinir oldum. :) Müzikleri dinlemeye başlamadan önce sabahları uyandığımda içimde bir sıkıntı ve çok fazla bir ağırlık ile uyanırdım ''Bugün ne yapacağım? Boşver biraz daha uyu'' diyerek zamanı uyku ile geçirmeye çalışırdım. Kaltığımda da saatlerce sersem gibi dolaşır, kendime gelebilmek için 5-6 kupa nescafe içerdim.

Hemen 3. günde beliren bir şekilde sabahları aklım ve vücudum daha hafif uyanıyorum ve yatakta yatamıyorum. Uyandığımda olan olumsuz düşüncelerim kendiliğinden gitti.:) Hiç bir şey düşünmeden kalkıyorum ve hiç eskisi gibi ağırlık hissetmiyorum. Artık 2 taneden fazla nescafe de içemiyorum. Canım istemiyor.:))

Bu arada Çarşamba dahil üç gündür sabah kalktığımda en az iki üç kez üstüste Koruma Kalkanı dinliyorum. Daha sonra diğer müziklere geçiyorum.

Fazla yazdım galiba günlüğümü açsam iyi olacak.:)

19 Nisan 2008

Saat şu an 01.55... 15 dakika önce tavada peynirli yumurtayı sömürdükten sonra omuzlarım düşmüş bir şekilde oturdum yine bilgisayarın başına.. Yardımcı güç olarak İdeal Kilo Meditasyonu’nu indirmeye çalışıyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2008, 09:17 PM   #2 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

Cumartesi günü İdeal Kilo Meditasyonunu başardım. Meditasyon sırasında resmen belimin ve karnımın içe doğru çekildiğini ve inceldiğimi hissettim. Kendimi çok iyi hissettim incecik ve çok güzel.. :)) Telkinleri çok dinleyemedim.:((

Pazar günü ne telkin dinledim ne de meditasyon yaptım.:((

Pazartesi günü sadece telkinleri toplam 3 saat kadar dinledim. Akşam üzeri İdeal Kilo meditasyonunu yaptım. 3 gündür aksayan programımda ortaya çıkan sindirim sistemimdeki sorun aynı akşam ortadan kalktı.:) Ama bu aksaklıktan olduğunu düşündüğüm eski halim yine tekrar etti. Evden dışarı çıkmak istememe, yataktan kalkmak istememe, sürekli olumsuz düşünceler, sürekli sıkkın..

Bugün 22 Nisan Salı, tüm telkinlerimi dinliyorum. İdeal Kilo Meditasyonumu yaptım. Gerçi arkasından koca bir tabak makarna yedim ama ''bilinçaltım sayesinde vücudum tüm yediklerimi enerjiye dönüştürüyor''.. Biliyorum..

Aksaklıklarla birlikte daha uzun bir zamana yayılacak gibi görünüyor iyileşme savaşım. Ama olsun, vazgeçmek yok!
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2008, 08:44 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 518
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

hoşgeldin hfz
ya ne güzel yazmışın yaşamış olduğun etkileri bir solukta okudum günlüğünü.heyecanla bekliyorum olumlu gelişmelerini yola devam
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2008, 11:53 PM   #4 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

25 Nisan 2008

Hoşbuldum sevgili Özlem, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.:) Umarım hepimiz ısrarlı, inançlı ve başarılı oluruz..

Dün yaşadığım değişimleri yazmam için önceki alışkanlıklarımı anlatmam gerek. Daha öncesinden sebze yemeklerini çok severdim. Sanırım 2 yıldır hemen hemen hiç sebze yememeye başladım. Daha çok et, makarna, pilav ve hamur işleri ağırlıklı beslenmeyi canım çeker olmuştu. Meyveyi ise çocukluğumdan pek sevmezdim. Hiç aklıma gelmez meyve alıp yemek.

Sürekli pazarlara gittiğim halde genelde pazardan çiçek alır dönerdim. Dün ilk kez canım sebze, hatta tüm sebzelerden çekti. Bir sürü yeşillik aldım.:)) Hatta biraz abartmışım.. Ve dün akşam ilk kez canım portakal istedi. Bir portakal ve iki dilim elma yedim. Bu sabah da üzerine biraz limon sıkarak bir tutam maydanoz.. Ki hiç çiğ maydanoz sevmem.. O bile gayet lezzetliydi..

İştahım ilk günlerdeki gibi çok açık değil. Hoş, bugün yaptığım kabak çiçeği dolmasını biraz fazla kaçırdım ama zeytinyağlı, hem de içindeki yeşillikler pirinçten daha fazla idi.. Zararı olmaz.:))) Ayrıca metabolizmam yediğim her şeyi enerjiye dönüştürüyor..

Bu arada tokluk hissim artık daha fazla sürüyor. Önceden yemek yedikten bir saat sonra hiç yememiş gibi acıkır ve tekrar yemek yerdim. Artık doygunluğumu çok daha uzun süre yaşıyorum. Yeme krizlerim yok oldu.

Bir de spor yapmaya veya yürüyüşlere başlayabilsem harika olacak.
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-04-2008, 07:18 PM   #5 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

26 Nisan 2008

Dün gece garip bir sıkıntı ile uyandım. Uzun süre uyuyamadım.. Bugün de epey geç kalktım yataktan. Yine sersem sersem dolaşıyorum. Özellikle solar pleksus ile alın çakramda bir yoğunluk var. Umarım iyi şeylere habercidir. Kendime çok güzel bir şeyler olacak diye telkinler veriyorum sürekli. Ama bugün iyi değilim.. Canım hiç bir şey istemiyor. İçimde bir umutsuzluk, yaşam sevinci yokluğu var. Sevgili Hayalayaz'ın Enerji yükseltme meditasyonuna baktım. İnşallah siteye yüklemeyi başarırsa faydasını göreceğime inanıyorum.

Yine de bazı güzel şeyler devam ediyor.:) Eskiden hırsımı yemekten alırdım, iştahım açılmadı. Bu harika..
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2008, 02:03 PM   #6 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

29 Nisan Salı

Hafta sonunu psikolojik çöküş tarzı bir duygu ile geçirirken sevgili Hayal Ayaz'ın ''Enerji Yükseltme'' Meditasyonunu indirmeyi başarıp, sanırım bu meditasyon sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Pazar günü bir kez dinledim, dinlerken bir ara uyumuşum. Dün akşam 2. kez yaptığımda uyumadım.

Kendimi çok daha iyi hissediyorum, sanırım enerji yükseltme meditasyonunun faydası çok daha fazla olacak bana.:) Kendini mutlu hissetmek kadar güzel bir şey yok.
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 09:55 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

merhabalar hfz cim..

inişli çıkışlı da olda güzel gelişmelerin ağırlıkta..

bu değişim yolculuğunda yaşadıklarını bizlerle paylaşmak için
açtığın günlüğünden dolayı tebrik ederim seni.. super

dalgalanmalarımızın olduğu bu dönemlerse telkinleri hafifte olsa azaltabilir kendimizi rahat bırakabiliriz
ama bu lütfen çok uzun sürmesin..
belirlediğimiz hedeflere doğru yürürken karşımıza bilinçaltımızın sunduğu engeller çıksada
onlara karşı zafer kazanmamız şart..

seni bu konuda gayet azimli olarak görüyorum ve
kısa süre içerisinde başarılı haberlerini kutlayacağımızı düşünüyorum...

bu arada kabak çiçeği dolmasını çok severim.. ne kadar hamaratsın tebrik ederim valla..
becemeyeceğimi düşündüğümden yapmayı hiç denemedim ama ustalık isteyen bir yemek çeşidi..

çanakkale de asosta her yıl gittiğimiz ufak bir butik otel var..
yılar önce ilk kez orada yemiştim..
hani şu kocaman servis kazanları olur ya çömlek şeklinde..
neredeyse onların yarısını yedim.. wave

beni görenler yaklaşık kendi hacmi kadar dolmayı yediğimi anlayacaklardır..
yine olsa yine yerim.. asla pişman değilim..

lakin o dolmaları yapmak için sabah tan vaktinde kalkarak açılan çiçeklerin toplanmasını duyduğum zaman
çok utanmıştım.. şaşkın

allahtan gide gele tanıdık oldukta az yiyen birisi olduğum içim yediğim dolmalar göze batmadı
(sanki parasıyla değil.. niyeyse bu çekinmem.. ) hatta öğlen yemek yemediysem akşama bana özel dolma yaparlardı..
mutluluktan uçardım.. keşke olsada yesek


istanbul daysan ben sana oturmaya geleyim bir gün.. bir sonraki dolma ziyafetin ne zaman olacaktı acaba..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2008, 01:29 AM   #8 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

Sevgili Shamanic, güzel övgüleriniz için çok teşekkür ederim. :)

Okurken inşallah İzmir'dedir diye düşünüyordum ama yazınızın sonunda İstanbul'da olduğunuzu gördüm.:( İzmir'de olsaydınız mutlaka sizin için de yapardım kabak çiçeği dolmasını. Kimler var İzmir'de bilemiyorum ama bir toplantı yapılacak olursa mutlaka katılırım. Çiçek bulma şansınız varsa tarif de edebilirim. Burada bazı pazarlarda çiçekleri içiçe koyarak kapanmamasını sağlıyorlar ve satışa sunuyorlar. Dolmanın diğerlerinden tek farkı pirinçlerin daha önceden sıcak suda bekletilmesi ve bol yeşillik konması, diğer sarma ve dolmalardan daha az bir zamanda ve çok kısık bir ateşte pişirilmesi. Tabii mutlaka zeytinyağlı olacak.. Hakikaten çok güzel ve farklı bir yemek..

Bu arada ben inanılmaz içsel gel-git' ler yaşıyorum. Kilo problemim olduğundan kilo verme konusunda araştırma yaparken karşımıza çıkmıştı sitemiz. Daha doğrusu kızkardeşim bulup bana da tavsiye etmişti. Ben rejim yapmam veya spor yapmam gerekirken daha da kötü bir hale geldim. Neredeyse her gün rejim kararı alıp (rejim de denmez aslında, dikkatli, doğru ve sağlıklı beslenmek) yine aynı gün kendimi pideler, pilavlar vb. şeyleri sömürürken buluyorum.:(((

Meditasyonları her gün yapamıyorum ama dün (Salı) günü Enerji Yükseltme Meditasyonu'nu yaptığımda kendimi çok huzursuz hissettim. Meditasyon boyunca dışarıdan gelen bazı sesleri halüsinasyona varan tehlikeli sesler olarak algıladım(kapının önünde asansör sesini hırsız olabilir mi? diye gibi), romatizma olan sol ayağım normal zamandan çok daha fazla ağrıdı, kasıldı.. Ve tüm meditasyon boyunca huzursuz bir şekilde yüreğim pır pır etti durdu. Yani meditasyonu bırakmam için sanki tüm organ ve duyularım birlikte hareket ettiler. Bunun neden enerji yükseltme meditasyonunda olduğunu da hiç anlamadım. Sanki enerjimin yükselmemesini istiyor içimde bir şey.:((

Kilo verdiğim zaman kendimi çok daha mutlu hissedeceğimi bildiğimden (daha önce başardım 2 yıldır kiloluyum) diğer telkinleri tamamen bırakıp sadece kilo verme ve kendine güven müziklerini dinlesem ve İdeal Kilo Meditasyonunu daha sık yapsam diye düşünüyorum. Biraz kilo verip kendimi daha iyi hissettiğimde yine başlasam diğerlerini dinlemeye? Ne dersiniz? Yoksa ısrarla devam mı edeyim? Ne kadar sürer bu durumum devam edersem? Pek çok soru oluştu aklımda..:( Yardım alabilirsem çok sevinirim..

İçten sevgilerimle..
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2008, 02:36 AM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

tühh izmirdeymişsin yardım etmem artık.. 44

her şey kabak çiçeği dolması içindi..

şaka bir yana canım.. mutlaka doğru beslenme alışkanlığını kazanman gerekiyor..
bu konuda içsel blokajlarının olduğunun sende farkındasın..

aşırı yeme istediğimizin altında mutlaka bastırdığımız suçluluk ve güven eksikliği gibi duygular yatar..
meditasyon yaparkende rahatsızlık hissetmen deiğişime engel olmaya çalışan negatif egondan kaynaklı..

henüz telkinleri yeni dinlemeye başladın sayılır ki çok da düzenli dinleyemedin..

dilersen yeni bir program yapalım..

suçluluk ego ve kendine güvenden oluşan 3 lü listene ertelemeyi bırak ve zinde uyan telkinlerini ekleyerek
özellikle gece yatarken dinlemeye başla ve uyku süresince mutlaka dinlemeye devam et..

haricinde eğer fazla gelmesse gün içindede 4 saat kadar dinlersin..

temiz bir defter al ve bu defter yatakta baş ucunda dursun..

sağlıklı bir şekilde ideal kilomda olmaya niyet ediyorum
sağlıklı bir şekilde zayıflamayı ve ideal vücut ölçülerime sahip olmayıseçiyorum.. (ör) en kısa zmanda en hayırlı şekilde 55 kg. olmayı seçiyrum..bu niyetimin gerçekleşmesi için gerekli olan tüm içsel ve dışsal koşullar kolaylıkla gerçekleşiyor..
teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim..

yukarıdaki olumlamayı sabah uynır uyanmaz oku ve yaz.. aynı şekilde gece yatarkende..
ve sabah akşam hayal ablanın ideal kilo meditasyonunu yap.. olduğu kadar ne kadrını gerçekleştirebiliyorsan o kdarını yap.. ama mutlaka uygula..

gece yatarken bir bardak ılık su iç.. istersen birazda limon sık içerisine aynı şekilde sabahları kaltığında da..

mutlaka egzersiz yap.. tembel bile olsan yattığın yerde durağan olma.. tv seyrederken bile aklına geldikçe esneme hareketleri yap..
bacaklarını yere değdirmeden pergel gibi aç kapa.. her bacağını ayrı ayrı yukarı aşağı hareket ettir..

buzdolabının üzerine ve görebileceğin bir kaç yere ideal kilonda olduğun resmleri yerleştir..

almazsan ve yapmazsan yemezsin.. dolabını sağlıklı besinlerle doldur..
yeşilliklerini yıka kurut ve saj-klama kabında dolaba koy.. atıştırmalık bir şeyler istediğinde
üşenmeden kolayca salata yapabilirsin..

ben muğlalıyım ve babamlar izmirde oturuyorlar bizden daha iyi kim bilir hafif zeytinyağlı yemekleri..
hele izmirin pazarları.. binbir çeşit güzel yeşillikler başka hiç bir pzarda rastlamadım..
lütfen avantajarını kullan canım..

evede diet bisküvilerden bulundur atıştırmalık olarak yoğurt ile birlikte harika olurlar..
dietleri benden daha iyi biliyorsundur mutlaka calsiyum ve müsli tüketimi seni tok tutacaktır..

günde bir tane haşlanmış patates ye ..

saat başı minik şeyler atıştırıp bol su tüketirsen mutlaka yararlı olacaktır..

gün içinde olumlamalarını içsel ve dışsal olarak tekrarla arada ayna çalışmalrı yap..

mutlaka yarım saat yürü ve bu yaptıklarını her gün bizlerle paylaş..
bizlerle paylaşınca zorunlu yapma isteği olacaktır..

mutlaka yaz her gün yaptıklarını..
bilki seni düşünen hedeflerine ulaşmanı isteyen yürekler var burada..

hatta sizin için uygun olursa izmirlide bu gün diyete başlıyor..
onunda hedefi var ve artık dönüşü yok çünkü nişanlısı ile buluşmasına az kaldı 10 kg vermesi gerekiyor...
birbiriniizn günlüğüne uğrayarak fikir alışverişi yapıp dstek olun..

gün içerisinde seni hedefine ulaşıtracak dergilere resimlere bak..
zayıflarsan nasıl bşr etek alırsın.. nasıl bir mayo alırsın..
web de bir çok yerde bu tarz magazinlere rastlayabilirsin..

hadi bakalım canım.. bir ay içinde izmire gelmek gibi bir düşüncem var..
seni fıstık gibi göreyim..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2008, 03:12 AM   #10 (permalink)
hfz
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

Offfff.... Ne kadar zor alışkanlıkları değiştirmek! Yazdıklarınızın her satırı bir tokat gibi patladı tek tek. Hepsi bildiğim şeyler.. Ama uygulamak o kadar zor ki.. Neredeyse tüm hayatım rejim ile ve zaman zaman da egzersizle destekleyerek geçti..

Blokajların farkındayım.. 2007 Ocak ayında babamı kanserden kaybettim.. Tabii 3 yıl bu hastalığı birlikte yaşadıktan sonra.. O kadar değişik olaylar ve algılamalar yaşıyor ki insan böyle bir durumda anlatamam. Tüm hayatınızı yargılıyorsunuz.. Bu kayıp pek çok şeyde düşüş yaşattı bana. Yeme alışkanlığım da psikolojimin bozuk olduğu zamanlarda hırs alır gibi olduğundan tam bir zemin oldu.. Yoksa mutlu hissettiğimde hiç yemek düşünmem..

Bu arada babamın rahatsızlığını ilk öğrendiğimizde araştırma yaparken Reiki ile tanıştığımı söylemem gerek. 2. derece inisiye edildim epey bir çalışma sonucunda. Ama Reiki'ye devam etmeyi de bıraktım tamamen... Yani vefat ile birlikte tam bir küskün teslimiyet yaptım pek çok şeyde..

Telkinleri gece dinlemem pek mümkün değil eşimden dolayı. Sadece gündüz dinleyebiliyorum. Mümkün olduğunca süreyi uzatmaya çalışırım.. Kaçmadan daha da çok ısrarla üzerine gitmem gerektiğini biliyorum ama nedense zor geliyor bunu atlatmak.. Yine de, tam ayyuka çıkmışken bırakmamam gerektiğini daha iyi anlıyorum yazdıklarınızla.. Ortalığı ayağa kaldırıp öylece bırakmak gibi.. Karmakarışık..

Program yapmaya çalışıyorum. Sığamadığım kıyafetlerim aslında önemli. :)) Hatta bir pantalonumu dışarı çıkarıp içine girmeyi dün hedefledim.. Adım adım... O pantalonun içine girmeyi başardığımda bir beden küçük başka bir giysimi hedeflemeyi planladım. Böyle aşama aşama.. İçine giremediğim bir dolap dolusundan fazla kıyafet var sanırım.. Bir de o programa uymayı bir başarsam.

İlave destek gerek! İzmirli'yi bulsam iyi olacak!

Çok çok teşekkür ederim...
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


hfz'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hfz'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Artık bir günlük açmanın iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce farklı yerlerde yazdıklarımı buraya kopyalayarak başlamak sanırım en doğrusu.:) 12 Nisan 2008 Dün indirdiğim Ego Güven Güçlendirici, Suçluluk ve Kendine Güven mp3lerinin 3'er versiyonlarını arka arka dinlemeye bugün başladım. (Ego 3 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.