![]() |
Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Merhaba günlüğüm :) Mp3 lerimi dinlemeye başlayalı sadece 1 Hafta oldu ama yoğun bir şekilde günde 16 saat dinlemeye başlayalı 3 gün oldu :) Şu an Gündüzleri Ego Güçlendiri geceleri Suçluluk dinliyorum. İlk defa dün gece kabuslar gördüm ama mutsuz uyanmadım . Okyanus sesini çok sevdim. Resmen bana huzur veriyor. Hatta ilk dinlediğim zamanlarda içinde olan cırcırböceği sesini duymamıştım onu da yeni duymaya başladım :) Gündüz iş yerimde ise Klasik müzik devamlı açık. Gelişmeleri seninle paylaşacağim. Şimdi hazır ol sana süprizim var. Sırada Atakan Beyin elinde yapım aşamasında 4 tane daha gelmekte. İlk öncelik kilo alma . Artık kilo alabileceğiz. Yaşasın. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Hoş geldin sevgili Alice :) Dilerim istediğin gibi değişimlere kavuşur , daha mutlu daha huzurlu bir hayatın sahibi olursun. Bir önerim olacak , telkinleri ortalama 8 saat dinlersen senin için daha iyi olacaktır. Gülekal ... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) öyle yapıyorum :) yani gündüz ego yu 8 saat gece de suçluluğu 8 saat dinliyorum. 4 * 4 mü dinlemem lazımdı kafam karıştı :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Merhaba Alice in Wonderland, Nickini görür görmez heyecanla açtım başlığını. Benim en sevdiğim ikici film Alice in Wonderland (2010). Günlüğün hayırlı olsun. Burdan gelişmelerini takip ediyor olacağım. Sevgilerimle HOŞÇAGÜLE y789 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
AA bende bayılırımmm. birinci film ne merak ettim y789 |
Birincisi de Ameli from Monmartre |
|
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) aa ben hepsini tek tek dinliyordum meğersem suçluluk artı ego birlikte 8 saatmiş :) olsun daha yeniyim. sabırlıyımda. sadece hemen kilo almak istiyorum okonuda nasıl sabırlı olacağım hiç bilmiyorum cidden. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 AM. |