![]() |
prensesin değişim günlüğü üye olalı çok oldu ama günlük açmaya yeni karar verdim...buda benim günlüğüm olsun...sevincli hayatıma yeni beyaz bir sayfa açtım.bu hayatı kadere inat doya doya kendi istediğim gibi yaşamaya karar verdiim....kararlarımın sorumluluğunu üzerime aldım.... kendinden emin adımlarla ilerleme başladım.... sevgiyle .....actionsmileşimdilik bu kadar.... |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hayırlı olsun günlüğünnn . güzel haberlerini bekliyoruz . |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlı olsun, Çok güzel bir başlangıç yapmışsın. Başarı diliyorum sana |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlı olsun..Güzel güzel satırlar okumak dileğiyle...Mutlu kal...Sevgiler.. http://img523.imageshack.us/img523/5722/87106995ju4.gif |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Eeee artık gerekliydi bir günlük sana. Günlüğün hayırlı olsun canım. Deneyimlerinden, gelişim ve değişimlerinden bizlerin de öğreneceği çok şey vardır diye düşünüyorum. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlara vesile olsun, şans getirsin "Prenses" Gönül gözün mutluluklarla dolsun. |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun Prenses. Bizimle paylaşacağın her günü takip edebileceğiz biz de. İlerleyişinin daimi olmasını, her geçen gün başarının keyfini sürmeni dilerim. Sevgilerimle:)) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü çok teşekkür ederim. umuyorum içi güzel paylaşımlarla dolsun. sevgiyle gülerek kalın |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hayatımda ben olumlu düşünmeye başladıktan sonra inanılmaz değişmeye başladı... sürekli gergin negatif düşünen arkadaşlarım bir bir hayatımdan çıktı. yanlarında olmaktan keyif duyduğum mutlu olduğum pozitif düşünen yeni arkadaşlar hayatıma girdi... sürekli gelişiyor ve değişiyorum... öğreneceğim çok şey var... sevgiyle gülerek kalınactionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM. |