![]() |
himmel Merhabalar.bu siteyi keşfedeli uzun zaman oldu ama telkinleri bi türlü düzenli dinleyemedim ama yinede ciddi faydasını gördüm.bugünden itibaren ego+suçluluk+kendine güven dinlemeye başlıyorum.busefer inş aksatmcam.Yepyeni Mutlu bir ben için güzel bir başlangıç yapıyorum ve günlüğümü açıyorum :) k8908Günlüğüm bana hayırlı uğur olsun k8908 y789y789 |
Cevap: himmel Günlüğünüz hayırlı olsun sevgili himmel, Deneyimlerinizden faydalanmak isteriz. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: himmel Günlüğün hayırlı olsun Gökyüzün aydınlık olsun himmelcım Sevgiler... |
Cevap: himmel hayırlı olsun :) ara ara okurum yazdıklarını :) yaşadıklarını yazarsan süper olur :) |
Cevap: himmel hepinize tşekkürler arkadaşlar :) burda bulunmaktan dolayı mutluyummmm =) |
Cevap: himmel bugün güzel başladı aynanın karşısına geçtim ve kendime dikkatlice baktım sonra gülümsedimm nötr durumdan çıkp pozitif enerjiyle doldum :) mutlulugmu hissederken.ufak bi olaya sinirlendiğimi gördümmm ağlıcak gibi oluyorum nerdeysee.hem bukdar takacak birşey yokken...:( şu sinirlermi alddırmak istiyorumm moralim anında olmadık olaylrda bozluo etrfa yansıtıorum :( bu durumdan çook şikayetçiyim çook! |
Cevap: himmel Merhaba himmelcım, Bu ağlama hissi vs genel durumun mu yoksa telkinlerden sonra mı böyle hissetmeye başladın? |
Cevap: himmel Günlüğün hayırlı olsun.Hayat sana neşe,mutluluk getirsin :))) |
Cevap: himmel Günlüğün hayırlı olsun Himmel. Yazdıklarının gün be gün ilerlemene ışık tutmasını dilerim. Sevgiler |
Cevap: himmel Günlüğün hayırlı olsun ve süper deneyimler ve mutlu anlarla dolsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 PM. |