Merhaba sevgili günlüğüm. Sana yeni hayatım ile ilgili güzel şeyler yazacağım ve bu yeni hayatımı sürekli kabul edeceğim sürekli böyle yaşayacağım sana ben ne yaptığımı ve değişikliklerin neler oldğunu söyleyim mi dinler misin?
Peki yazıyorum...
ego ve suçluluk telkinlerini gece dinlemeye başladım sabah kalktım büyük bir değişimin farkına vardım ne mi bunlar peki yazıyorum...
Aileme büyük bir saygıyla tebessüm ile yaklaşıyor onları hiç kırmıyordum.. içimde bir mutluluk vardı ve bu mutluluk hâlâ sürüyor.
Şimdi ise sana dışarıda neler yaşadığımı ve bendeki değişikleri yazmak istiyorum..
Artık dik yürüyorum, hiç utanmıyorum, korkmuyorum, sıkılmıyorum.. insanları seviyorum ve çok iyimserim, hayata pozitif bakış açısıyla bakıyorum insanların gözü hep üzerimde, gözlerim parlıyor ve bir bakışım ile canlar yakıyorum :)
yani kısaca ben mutluyum, ben mutlu olmayı hak ediyorum ve bunu kabul ediyorum....
Bugün telkinlerin 4. günündeyim. Daha pozitif olumlu düşünüyorum hiç bir şey moralimi bozmuyor daha sakinim olayların hep olumlu tarafını görüyorum düşünüyorum. çok zekice ve net düşünebiliyorum beynim daha sakin...
Etrafıma sürekli enerji saçıyorum... bu yeni hayatımın sürekli kalıcı olmasını istiyorum seçiyorum....
Günlüğüm şimdilik hoşçakal görüşürüz sonra....