Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   backdoor'un günlüğü ve hayat hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/617070-backdoorun-gunlugu-ve-hayat-hikayesi.html)

backdoor 29-12-2010 06:28 AM

backdoor'un günlüğü ve hayat hikayesi
 
Merhaba arkadaşlar,
Aslında 2005'ten beri buradayım ancak kendime ait olan hesabım isim soyisim içerdiğinden açıkçası bu hesaptan yazmak istedim. Telkinleri düzenli olarak 2 haftadır dinliyorum, inanılmaz mutlu ve pozitif bir insan oldum. music45

Değişimi anlayabilmemiz için, hayatım hikayemi ufaktan da olsa özet geçeyim,

İnternet'te pek çok girişimim var. Alanında etkili bir çok sitenin kurucusuyum. Özellikle arama motoru reklamcılığı konusunda oldukça başarılıyım ve bu konuda kurduğum bir şirketim var. 19 yaşındayım. Hayatımı bugüne değin hep ertelediğim için, üniversite sınavlarında istediğim başarıyı yakalayamadım. Ancak maddiyatımın desteğini alarak bilişim alanında ilgimi gözönüne alarak Bilkent Üniversitesi'nde eğitimime devam ettim. Bu dönemde benle birlikte olan 4 senelik liseden tanıştığım bir kız arkadaşımla birlikte gittik okula. O da aynı üniversitede eğitim görüyor. Her şey buraya kadar çok güzel ancak işin olumsuz tarafı, kız arkadaşımı anlık isteklerim sebebiyle pek çok kez yüzüstü bıraktım. Evrenin tüm bu yaşattıklarıma karşı beni cezalandırma yöntemi olsa gerek, kız arkadaşım en çok değer verip sevdiğim erkek arkadaşımla biz ayrıyken yeni bir ilişkiye başlamışlar. Bunu duyduğumda dünyam başıma yıkıldı adeta. Çok farklı bir psikoloji, yaşayan bilir. Allah kimsenin başına vermesin. Neyse, sinir krizleri ve tehdit dolu mesajlarla geçen 1 hafta sonrası erkek arkadaşımla konuşup ayrılmalarını sağladım. Belki yaptığım şey bazılarınıza çok yanlış gelecektir ama ancak böyle rahatlayabilirdim. 3 ay kız arkadaşımın peşinde koşup,tekrar bir araya gelebildim. Ancak bu sefer, rüyalar ve halüslasyonlar peşimi bırakmadı. Sokakta gördüğüm yüzler ikisinin suratı olmaya başladı ve ciddi psikolojik sorunlar yaşamamın arifesinde kız arkadaşıma çok ağır hakaretler ettim ve ilişkimiz sonlandı. Üstüne üstlük aynı sene bu bunalımlar sebebiyle işlerimle hiç ilgilenemedim ve eğitimimi sürdürmem için gerekli olan parayı kazanamadım ve eğitim hayatım 1 senenin ardından yarıda kaldı.

Tam bu çöküşün içerisinde, toparlanma arifemde siteyle tanıştım. Şimdi tekrar İzmir'e döndüm ve ailemin yanındayım. Üniversite sınavlarına ilk kez çalışarak hazırlanıyorum. Elbette bunda Atakan Bey'e özel hazırlattığım "Ders Çalışma,Konsantrasyon,Sınav Başarısı ve Matematik-Fen Başarısı" setlerinin etkisi büyük. Hayatta her şeye pozitif bakabilmeyi sizler sayesinde öğrendim. Bazen eski olaylar aklıma geldikçe çok kötü hissediyorum, eski sevgilimin arada sırada arkadaş olarak bile olsa malum şahıs ile görüştüğünü yüzlerce kilometre uzaktan duymak beni sinir krizlerine soksa da toparlıyorum. Her şey yoluna girecek ve ben burada yaşadığım her şeyi sizlerle paylaşacağım. 956k

Her şey çok güzel olacak, inanmak bunun için yeterli.

Alice in Wonderland 29-12-2010 10:19 AM

Cevap: backdoor'un günlüğü ve hayat hikayesi
 
19 yaşında daha hayatın en güzel yıllarındasın :) bence başarırsın :) kötü olayların seni etkilemesine izin verme. haksız olduğun konularda da bence haksızlığını kabullen ve kendini affet . bir daha ki ilişkinde daha hatasız olursun . hatalar bizi olgunlaştırıyor. herşey umarım senin için harikaa olur :) dediğim gibi 19 yaş mükemmel bir yaş. herşeyi başarabileceğin bir yaş. ne mutlu senin adına :=)

Alexandra 29-12-2010 10:55 AM

Cevap: backdoor'un günlüğü ve hayat hikayesi
 
Merhaba Andromeda,
Günlüğün ve kendinden emin ilerleyişin hayırlı olsun. Hepimizi insanız ve yaşadıkça deneyim kazanıyoruz.
Bunlardan aldığın olumlu dersler senin ilerlemende destek oluyorlar bilesin.
Hayatında kendin için verdiğin kararların daima en güzel haliyle gerçekleşmesini dilerim.

Sevgilerimle

cadi_bm 29-12-2010 11:23 AM

Cevap: backdoor'un günlüğü ve hayat hikayesi
 
Kesinlikle herşey çok güzel olacak ve olmaya başladı bileee :))))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.