Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Nivend'in Kendine Yolculuğu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/617140-nivendin-kendine-yolculugu.html)

nivend 03-01-2011 04:57 PM

Nivend'in Kendine Yolculuğu

Bilinçaltım

Her türlü koşulda moralimi bozmak için sebepler bulabilecek kadar acımasız bir bilinçaltına sahibim. Her şeyden bir karamsarlık, bir korku, bir tadsızlık üretip mutlu olmamı engelliyor. En sağlam düşünceler, en doğru kaynaklardan öğrenilen bilgileri bile umursamıyor, dünyayı anlamsızlaştırmak için bütün gücünü kullanıyor. Ben "mutluyum" dedikçe, o "mutsuzsun, kötüsün, hiç mutlu olamayacaksın,şimdi başardın diye her zaman başarabilecek değilsin..." diyor. Alınan kıyafet, edinilen başarı, kazanılan okul, sevgisini gösteren bir arkadaş, hiç ama hiçbir şey umrunda değil.
Bütün güzellikleri dipsiz karanlığında öğütüyor, hiç bir şeyden memnun olmamı istemiyor. En güzel anlarda bile beni üzmek için bir planı var. Sessiz ve derinden telkinler veriyor, yaşadığım anı hissetmememi istiyor. Bazen durup dururken içime sıkıntılar bastırıyor, "her şey yolunda, ben niye mutsuzum ki şimdi?" diye sorduğumda bütün sessizliğiyle beni çaresiz bırakıyor. Ama arada bir fazla dikkat çekmemek için mutluluk rolü oynamayı da ihmal etmiyor.

Fazla bir şey istemiyorum oysa... Yaşadığım ânda olmayı; kardeşime sarıldığımda onu ne kadar çok sevdiğimi, arkadaşlarımla gülerken içimdeki mutluluğu hissetmeyi istiyorum. Mutlu olduğuma eminim ama bir türlü bunu
hissedemiyorum...

Bu hayat bana bir emanet, en güzel şekilde yaşanılmayı hak eden bir zaman dilimi. Hayatıma sahip çıkmalıyım diye düşünüyorum. Önceki yıllara göre daha sorunsuz, daha huzurlu ve daha düzenli bir hayatım var. Bilinçaltımın telkinlerine kapılmama konusunda daha başarılıyım ama halen yanlış giden bir şeyler var. Değişim istiyorum.

Burayı Buluşum

Fiziki sağlığım için bir haftalık detoks yapmıştım. Detoksun son gününde, sabahın yedisinde, açık pencerem ve dolunay manzarası eşliğinde "bütün kötü düşünceleri gönderiyorum ve artık sadece iyilikleri kabul ediyorum"
dedim. "Bir şeyler olmalı, bir şeyler bulmalıyım ve bilinçaltımı değiştirmeliyim" deyip durdum. Dua ettim...

Bundan birkaç gün sonra "Sık Kullanılanlar" klasörümü karıştırırken uzun zaman önce eklediğim "Yaratıcılığınızı Geliştirin" Telkin Cd'si tanıtım sayfasını gördüm. Daha önce ilgimi çekmişti ama pek incelememiştim. Daha sonra
incelemek üzere sayfayı kaydetmiştim o kadar.

"Nasıl bir şeymiş bu teknik?" diye kendime sorduğum an, kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri oldu. Araştırırken burayı buldum.

8 Günlük Telkin Dinletisi

Her gün 6-8 saat tavsiye edildiği üzere "suçluluk, ego, kendine güven" telkinlerini dinledim.

Sonuçlar: Dik yürüyorum. Sindirim sistemim düzenli çalışıyor. Tavırlarım serbestleşti, kimseden çekinmiyorum. Mutluluğu içimde hissetme konusunda biraz ilerleme var, daha iyi olacağına inanıyorum. "Şöyle yapsam nasıl olur?" diye düşünmüyorum, yapıyorum ve güzel oluyor :)

Alexandra 04-01-2011 01:42 PM

Cevap: Nivend'in Kendine Yolculuğu

Harika Nihavend,

Gerçekten harika. Telkinleri dinlemeye devam et ve seni iyileştirmelerine izin ver.
Beyninde seni yönlendirmeye çalışan o cadıyı da kouşmaya başlar başlamaz sustur. "Sus" demen yeterli, bırak farkındalığın konuşsun. O da susmayı zamanla öğrenecek.

Kendini karamsarlığa kaptırma, o da o cadının oyunlarından biri. Sen sağlam durursan her şey seninle birlikte değişecek.

Ben değiştim, sen kesin değişirsin:))

hayatimdegisti 04-01-2011 01:46 PM

Günlüğünüz hayirli olsun güzel paylaşimlarinizin artarak devam etmesi dileği ile...

nivend 05-01-2011 02:25 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785412)
Harika Nihavend,

Gerçekten harika. Telkinleri dinlemeye devam et ve seni iyileştirmelerine izin ver.
Beyninde seni yönlendirmeye çalışan o cadıyı da kouşmaya başlar başlamaz sustur. "Sus" demen yeterli, bırak farkındalığın konuşsun. O da susmayı zamanla öğrenecek.

Kendini karamsarlığa kaptırma, o da o cadının oyunlarından biri. Sen sağlam durursan her şey seninle birlikte değişecek.

Ben değiştim, sen kesin değişirsin:))

Süpürgesini kırdım o cadının. Düşüncelerimde gezinemiyor artık öyle başına buyruk :)

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785414)
Günlüğünüz hayirli olsun güzel paylaşimlarinizin artarak devam etmesi dileği ile...

Teşekkür ederim Atakan Bey. Değişimleri yazmak hem bir gönül borcu, hem de keyifli bir iş.

nivend 05-01-2011 02:29 AM

Bugün Bunu Farkettim

Daha rahat ve içten gülüyorum, gülmekten keyif alıyorum. Sevinçliyim.

KusadasiComputer 05-01-2011 10:36 AM

günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun.

Alice in Wonderland 05-01-2011 10:55 AM

günlüğünüz hayırlı olsun :)
neşe ile takip edelim inşallah :)

Alexandra 05-01-2011 11:25 AM

Harikasın Nihavend,

Yeni haberlerini heyecanla bekliyorum öyleyse:))))

Sultan 05-01-2011 11:40 AM

merhaba canım
günlüğün hayırlı olsun...
mutlu paylaşımlarla dolsun
sevgiyle mutlu kaly789

nivend 06-01-2011 01:32 AM

Dik Durmamak İçin Bahaneler

Güzel temennileriniz için çok teşekkürler :)

Bugün Bunu Farkettim (Telkinlerle 10. Gün)

-Dik Durmamak İçin Bahaneler-

Öyle bahaneler buluyordu ki bilinçaltım, dik durabilmektense omuzlarımı öne bırakmak daha kolay geliyordu. Ben dik durmaya çalıştıkça o, eline geçirdiği ne kadar kötü düşünce varsa hepsini omuzlarımın üzerine koyuyordu. Kısa boylu arkadaşlarımın yanında göze batmamam, gurubun uyumunu bozmamam ve tepeden bakıyormuş hissi uyandırmamam için eğik durmamı tavsiye ediyordu. Kısacası bi' küstahlık, bi' oldum bencilik.. Haddini aşıyordu.

Artık...

eğik durduğum zaman içim daralıyor, nefes alışlarım kısalmaya başlıyor. İşte o anda omuzlarım kendiliğinden düzeliyor, derin derin nefes alabiliyorum ve rahatlıyorum.

Boyumu seviyorum, sağlığımı önemsiyorum ve dik duruyorum :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM.