Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nivend'in Kendine Yolculuğu

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nivend'in Kendine Yolculuğu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinçaltım Her türlü koşulda moralimi bozmak için sebepler bulabilecek kadar acımasız bir bilinçaltına sahibim. Her şeyden bir karamsarlık, bir korku, bir tadsızlık üretip mutlu olmamı engelliyor. En sağlam düşünceler, en doğru kaynaklardan öğrenilen bilgileri bile umursamıyor, dünyayı anlamsızlaştırmak için bütün ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nivend'in Kendine Yolculuğu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2011, 04:57 PM   #1 (permalink)

nivend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
11 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nivend is an unknown quantity at this point
Post Nivend'in Kendine Yolculuğu

Bilinçaltım

Her türlü koşulda moralimi bozmak için sebepler bulabilecek kadar acımasız bir bilinçaltına sahibim. Her şeyden bir karamsarlık, bir korku, bir tadsızlık üretip mutlu olmamı engelliyor. En sağlam düşünceler, en doğru kaynaklardan öğrenilen bilgileri bile umursamıyor, dünyayı anlamsızlaştırmak için bütün gücünü kullanıyor. Ben "mutluyum" dedikçe, o "mutsuzsun, kötüsün, hiç mutlu olamayacaksın,şimdi başardın diye her zaman başarabilecek değilsin..." diyor. Alınan kıyafet, edinilen başarı, kazanılan okul, sevgisini gösteren bir arkadaş, hiç ama hiçbir şey umrunda değil.
Bütün güzellikleri dipsiz karanlığında öğütüyor, hiç bir şeyden memnun olmamı istemiyor. En güzel anlarda bile beni üzmek için bir planı var. Sessiz ve derinden telkinler veriyor, yaşadığım anı hissetmememi istiyor. Bazen durup dururken içime sıkıntılar bastırıyor, "her şey yolunda, ben niye mutsuzum ki şimdi?" diye sorduğumda bütün sessizliğiyle beni çaresiz bırakıyor. Ama arada bir fazla dikkat çekmemek için mutluluk rolü oynamayı da ihmal etmiyor.

Fazla bir şey istemiyorum oysa... Yaşadığım ânda olmayı; kardeşime sarıldığımda onu ne kadar çok sevdiğimi, arkadaşlarımla gülerken içimdeki mutluluğu hissetmeyi istiyorum. Mutlu olduğuma eminim ama bir türlü bunu
hissedemiyorum...

Bu hayat bana bir emanet, en güzel şekilde yaşanılmayı hak eden bir zaman dilimi. Hayatıma sahip çıkmalıyım diye düşünüyorum. Önceki yıllara göre daha sorunsuz, daha huzurlu ve daha düzenli bir hayatım var. Bilinçaltımın telkinlerine kapılmama konusunda daha başarılıyım ama halen yanlış giden bir şeyler var. Değişim istiyorum.

Burayı Buluşum

Fiziki sağlığım için bir haftalık detoks yapmıştım. Detoksun son gününde, sabahın yedisinde, açık pencerem ve dolunay manzarası eşliğinde "bütün kötü düşünceleri gönderiyorum ve artık sadece iyilikleri kabul ediyorum"
dedim. "Bir şeyler olmalı, bir şeyler bulmalıyım ve bilinçaltımı değiştirmeliyim" deyip durdum. Dua ettim...

Bundan birkaç gün sonra "Sık Kullanılanlar" klasörümü karıştırırken uzun zaman önce eklediğim "Yaratıcılığınızı Geliştirin" Telkin Cd'si tanıtım sayfasını gördüm. Daha önce ilgimi çekmişti ama pek incelememiştim. Daha sonra
incelemek üzere sayfayı kaydetmiştim o kadar.

"Nasıl bir şeymiş bu teknik?" diye kendime sorduğum an, kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri oldu. Araştırırken burayı buldum.

8 Günlük Telkin Dinletisi

Her gün 6-8 saat tavsiye edildiği üzere "suçluluk, ego, kendine güven" telkinlerini dinledim.

Sonuçlar: Dik yürüyorum. Sindirim sistemim düzenli çalışıyor. Tavırlarım serbestleşti, kimseden çekinmiyorum. Mutluluğu içimde hissetme konusunda biraz ilerleme var, daha iyi olacağına inanıyorum. "Şöyle yapsam nasıl olur?" diye düşünmüyorum, yapıyorum ve güzel oluyor :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nivend isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2011, 01:42 PM   #2 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Nivend'in Kendine Yolculuğu

Harika Nihavend,

Gerçekten harika. Telkinleri dinlemeye devam et ve seni iyileştirmelerine izin ver.
Beyninde seni yönlendirmeye çalışan o cadıyı da kouşmaya başlar başlamaz sustur. "Sus" demen yeterli, bırak farkındalığın konuşsun. O da susmayı zamanla öğrenecek.

Kendini karamsarlığa kaptırma, o da o cadının oyunlarından biri. Sen sağlam durursan her şey seninle birlikte değişecek.

Ben değiştim, sen kesin değişirsin:))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2011, 01:46 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Günlüğünüz hayirli olsun güzel paylaşimlarinizin artarak devam etmesi dileği ile...
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2011, 02:25 AM   #4 (permalink)

11 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika Nihavend,

Gerçekten harika. Telkinleri dinlemeye devam et ve seni iyileştirmelerine izin ver.
Beyninde seni yönlendirmeye çalışan o cadıyı da kouşmaya başlar başlamaz sustur. "Sus" demen yeterli, bırak farkındalığın konuşsun. O da susmayı zamanla öğrenecek.

Kendini karamsarlığa kaptırma, o da o cadının oyunlarından biri. Sen sağlam durursan her şey seninle birlikte değişecek.

Ben değiştim, sen kesin değişirsin:))

Süpürgesini kırdım o cadının. Düşüncelerimde gezinemiyor artık öyle başına buyruk :)

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğünüz hayirli olsun güzel paylaşimlarinizin artarak devam etmesi dileği ile...
Teşekkür ederim Atakan Bey. Değişimleri yazmak hem bir gönül borcu, hem de keyifli bir iş.
Alt 05-01-2011, 02:29 AM   #5 (permalink)

Bugün Bunu Farkettim

Daha rahat ve içten gülüyorum, gülmekten keyif alıyorum. Sevinçliyim.
Alt 05-01-2011, 10:36 AM   #6 (permalink)
Moderator

KusadasiComputer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,447
274 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond repute

günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun.

http://twitter.com/#!/kuscomputer (Tüm Bilgisayarla Sorularınızı Twitterdan Sorabilirsiniz. Ücretsiz bir Hizmettir)
KusadasiComputer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2011, 10:55 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice

günlüğünüz hayırlı olsun :)
neşe ile takip edelim inşallah :)
Alt 05-01-2011, 11:25 AM   #8 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Harikasın Nihavend,

Yeni haberlerini heyecanla bekliyorum öyleyse:))))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2011, 11:40 AM   #9 (permalink)
Sultan
Guest

merhaba canım
günlüğün hayırlı olsun...
mutlu paylaşımlarla dolsun
sevgiyle mutlu kal
Alt 06-01-2011, 01:32 AM   #10 (permalink)

Standart Dik Durmamak İçin Bahaneler

Güzel temennileriniz için çok teşekkürler :)

Bugün Bunu Farkettim (Telkinlerle 10. Gün)

-Dik Durmamak İçin Bahaneler-

Öyle bahaneler buluyordu ki bilinçaltım, dik durabilmektense omuzlarımı öne bırakmak daha kolay geliyordu. Ben dik durmaya çalıştıkça o, eline geçirdiği ne kadar kötü düşünce varsa hepsini omuzlarımın üzerine koyuyordu. Kısa boylu arkadaşlarımın yanında göze batmamam, gurubun uyumunu bozmamam ve tepeden bakıyormuş hissi uyandırmamam için eğik durmamı tavsiye ediyordu. Kısacası bi' küstahlık, bi' oldum bencilik.. Haddini aşıyordu.

Artık...

eğik durduğum zaman içim daralıyor, nefes alışlarım kısalmaya başlıyor. İşte o anda omuzlarım kendiliğinden düzeliyor, derin derin nefes alabiliyorum ve rahatlıyorum.

Boyumu seviyorum, sağlığımı önemsiyorum ve dik duruyorum :)

Bookmarks