MİNNETTARIMHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri MİNNETTARIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba minnettar,
Bütün mesajlarını okumadım çok özür dileyerek soruyorum, telkin dinliyor musun? Ya da huzurlu, mutlu bir yaşam için herhangi bir çalışma yapıyor musun?
Sevgiler... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-03-2011, 12:05 PM
|
#11 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Merhaba minnettar,
Bütün mesajlarını okumadım çok özür dileyerek soruyorum, telkin dinliyor musun? Ya da huzurlu, mutlu bir yaşam için herhangi bir çalışma yapıyor musun?
Sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | Offline
| |
12-03-2011, 01:30 PM
|
#12 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba minnettar,
Sevgiler | Teşekkür ederim ilgin için...Ben 1 seneyi aştı, bu siteye bağımlıyım... ama sanırım birşeyler ters gitti.Kimsenin de umudunu kırmak istemem zira hayatımda çok da olumlu şeyler oldu, ben sadece hedeflediklerime ulaşmak konusunda savaştayım.. ilk herkez gibi ego ve suçluluk telkinlerini yeter derece de dinledim ve faydalarını da gördüm çok şükür... sonra kendine güven atalardan özgürleşme v.b. telkinleride kafi derece de dinledim ve öncelik belirlediğim hedef olan boyumu uzatmak la ilgili telkinle beraber suçluluk, ego telkinlerinide bir veya iki defa dinliyorum günlük... mutlu olmak adına yaptığım planlı birşey yok... ben hayatımdaki hedefleri daha fazla geçiktirmemek teleşı ve herşeyi en mükemmel şekliyle yapma kalıplarından kurtulamıyorum... araya illaki birşeyler giripte başka şeylere yoğunlaşıp pratiklerimi aksatınca sanki baştan beri yaptığım bütün emeklerin boşuna imiş ve işe yaramıyacağı düşüncesini yenemiyorum bu düşüncede diğer isteklerime geçikeceğimi tetikleyince yorgun argın kendi savaşımdan çıkıp nefes alma ihtiyacına giriyorum ama daha önce de denedim gene aynı şeyler oldu o yüzden bu sefer çok çaresiz kaldım..nerden tutacağımı bilemedim....Durum bu arkadaşım... bir çözüm bulmalıyım ama herşeyi sıfırdan yaşatmayacağı gibi emeklerimide kazanca çevirebileyim ,öncelikle buna yoğunlaşmak isteyim eğer becerebilirsem....eğer kendimi ikna edemezsem yandım,bakalım o zaman neler olacak ben de.... sevgiyle kal.. | Offline
| |
13-03-2011, 03:38 AM
|
#13 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Çekirdek inancınızı bulmayı denediniz mi?
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | Offline
| |
14-03-2011, 03:19 PM
|
#14 (permalink)
| Yüzbaşı
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Çekirdek inancınızı bulmayı denediniz mi? | Kendi başıma yapabilirmiyim bunu? yardımcı olursan sevinirim... | Offline
| |
10-04-2011, 09:03 PM
|
#15 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 152
112 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM ablacım duygularını hislerini yeniden paylaşmaya devam edersin umarım yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor umarım olumlu güzel şeyler yaşayıp aktarırsın bize dualarım seninle...
__________________ Uzunum ben uzunum uzunum uzunumm ... | Offline
| |
10-04-2011, 10:50 PM
|
#16 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Alıntı: minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim ilgin için...Ben 1 seneyi aştı, bu siteye bağımlıyım... ama sanırım birşeyler ters gitti.Kimsenin de umudunu kırmak istemem zira hayatımda çok da olumlu şeyler oldu, ben sadece hedeflediklerime ulaşmak konusunda savaştayım.. ilk herkez gibi ego ve suçluluk telkinlerini yeter derece de dinledim ve faydalarını da gördüm çok şükür... sonra kendine güven atalardan özgürleşme v.b. telkinleride kafi derece de dinledim ve öncelik belirlediğim hedef olan boyumu uzatmak la ilgili telkinle beraber suçluluk, ego telkinlerinide bir veya iki defa dinliyorum günlük... mutlu olmak adına yaptığım planlı birşey yok... ben hayatımdaki hedefleri daha fazla geçiktirmemek teleşı ve herşeyi en mükemmel şekliyle yapma kalıplarından kurtulamıyorum... araya illaki birşeyler giripte başka şeylere yoğunlaşıp pratiklerimi aksatınca sanki baştan beri yaptığım bütün emeklerin boşuna imiş ve işe yaramıyacağı düşüncesini yenemiyorum bu düşüncede diğer isteklerime geçikeceğimi tetikleyince yorgun argın kendi savaşımdan çıkıp nefes alma ihtiyacına giriyorum ama daha önce de denedim gene aynı şeyler oldu o yüzden bu sefer çok çaresiz kaldım..nerden tutacağımı bilemedim....Durum bu arkadaşım... bir çözüm bulmalıyım ama herşeyi sıfırdan yaşatmayacağı gibi emeklerimide kazanca çevirebileyim ,öncelikle buna yoğunlaşmak isteyim eğer becerebilirsem....eğer kendimi ikna edemezsem yandım,bakalım o zaman neler olacak ben de.... sevgiyle kal.. | sevgili minnettar yazdıklarından anladığım kadarıyla sen çok fazla panik durumundasın şu an sana akışa ve düzene güvenmeni öneriyorum, ve şüpheye yer vermeksizin kuvvetli bir inanca sahip olmanı hatırlarsan boy uzatma forumunda arkadaşımın hikaayesini paylaşmıştım tam bir inanç hikayesi onu hatırla ve motive ol lütfen...Ve unutma hayatta hiç bişey için asla ve asla geç değildir...Bence şöyle güzel bir meditasyon yap gevşe rahatla ve koca bir geceni hedeflerine ayır, onlarlaa ilgili olumsuz ve olumlu düşüncelerini yaz sonra seni en çok heyecanlandıran ve hayatına anlam katan ile çalışmaya başla, eft yapmanıda öneririm,biliyorum çok zor ama isteklerinin sana geleceğinden emin olursan zaten her istek düşünceye girdiği an gerçek oluyor bunu deneyimlediğim için sölüyorum bide ben bi konu açtım Haddini bilmezin annesinin nikahı nerde kıyıldı diye orada güzel tavsiyelerle dolu alıntılar var bi göz at istersen...Sevgili Minnettar sakın pes etme ve umutsuzluğa kapılma ben öyle şeyler yaşadımki anltsam ağzın açık kalır genede yılmadım ayaktayım sende güçlü bir insansın zaten zayıf olsan kişisel gelşim yapmaaya cesaretin olmazdı ben sana güveniyorum sevgiler başarılar diler. | Offline
| |
11-04-2011, 10:54 AM
|
#17 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: MİNNETTARIM Alıntı: topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı
ablacım duygularını hislerini yeniden paylaşmaya devam edersin umarım yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor umarım olumlu güzel şeyler yaşayıp aktarırsın bize dualarım seninle... | Canım kardeşim, sen ne tatlı bir insansın...yazılarını okurken bile yüreğim sıcaklığınla doluyor inan, nasıl birşey bu anlayamıyorum....yüreğinin ışığını öyle güzel aktarıyorsun ki yüreklere.... yazacağım inşallah..... Benim de dualarım seninle, güzel haberlerini okuyor ve çok memnun oluyorum...ayrıca azmin için seni çok takdir ediyorum...Bende bu günü ,( boy uzatma çalışmaları) yapacaklarımı proğramlamakla geçireceğim ve yarından itibaren de başlamayı düşünüyorum... sadece en çekirdek ve etkili olanları mı yapsam yada tamamen kampa girip yoğun bir proğramlamı devam etsem karar vereceğim...Biraz hırsa isteğe ihtiyacım var... Birşey olacak ve çalışmalarımın yarım kalmasından ve yaptıklarımın boşa gideceği korkusundan tamamen kurtulamadım.. inşallah Allah yardımcım olur... Sevgiyle kal.... | Offline
| |
11-04-2011, 11:07 AM
|
#18 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: MİNNETTARIM | Offline
| |
11-04-2011, 08:00 PM
|
#19 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Benim için sarf ettiğin güzel sözlerden ötürü sana çok teşekkür ederim..Sana yardım etmeyi çok isterim istersen bana pm at msnden falanda konuşalım ama ben zaten elimden geldiğince burda ne yayarlı bilgi bulsam paylaşıyorum mirzakarime bende gitcektim çok pahalı geldi bakarsın karşılaşırız sen gerçekten yüreği çok temiz iyi bir insansın her halinden belli yüreğini ferah tut sen her isteğine ulaçacaksın | Offline
| |
11-04-2011, 11:12 PM
|
#20 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: MİNNETTARIM Alıntı: house Nickli Üyeden Alıntı
Benim için sarf ettiğin güzel sözlerden ötürü sana çok teşekkür ederim..Sana yardım etmeyi çok isterim istersen bana pm at msnden falanda konuşalım ama ben zaten elimden geldiğince burda ne yayarlı bilgi bulsam paylaşıyorum mirzakarime bende gitcektim çok pahalı geldi bakarsın karşılaşırız sen gerçekten yüreği çok temiz iyi bir insansın her halinden belli yüreğini ferah tut sen her isteğine ulaçacaksın | Sağolasın House,ben de sana çok teşekkür ederim.... Mirzakarim'im semineri 850 tl imiş... 20 tl tanıtıma katılmak isteyenler için alınıyor ,eğer eğitime devam edersen bu parayı ödüyorsun..Peşin ve kredi kartı seçenekleri var ve 6ile 12 aylık taksitte yaptıklarını söylediler.Kadıköydeydi bu defa ve 8 nisanda başladı.Taksimde 3.seviye var ve 1ve ikinci seviyeyi geçmeden ona katılamıyormuşsun falan.Belki gündüz vakti ara bir eğitim düzenleme durumu olabilirmiş,o zaman bana da bilgi vereceğini söylediler, ilgilenirsen bilgilendiririm senide. Kitabını bende okudum ve eğitime katılmanın daha mantıklı olduğuna karar verdim... Beni şevklendirdiğin için çok teşekkür ederim.....Ben de arkadaşın gibi piskopata bağlayacağım uzama işini ve hayatıma bu isteğimi gerçek olarak katacağım inşallah ve herşeyden daha çok öncelik vereceğim, diğerleri sonra gelecek yani yemek içmek gibi düşüneceğim bu olayı..... Aslında boy uzatma forumunda grup olarak hareket etmeyi çok istedim ,yani birbirimizi heyecanlandırı,isteğimizi doruk noktalara çekeriz diye ve birbirimizi düşünce gücümüzle etkiler ve başarıya çekebiliriz diye ama maalesef katılımcı arkadaşlar görünürde bereberlik içinde olamadıkları gibi, bir süre sonra sadece okuyan durumuna geçtiler... O zaman anladım ki ne yaparsan ,kendin yapacaksın.... Şimdi o başlangıçtayım ve yarın başlayacağım inşallah... Bu isteğimin bu noktalara ulaşmasında , çok fazla etkin var ... Allah senden razı olsun.... Sevgiyle kal.. | Offline
| | | |