Merhabalar günlük, şu an inan utanıyorum sana yüklediğim misyondan ve bunun boş çıkmasından...
Evet yazabileceğim zamanlarım oldu ama başlarda devamını getiremezsem endişesi beni alıkoydu yazmaktan.Ama buğün yazmak geldi içimden korkusuzca.....
Seninle dün başladığın , daha sistemli yapmaya karar verdiğim çalışmalarımı paylaşacağım inşallah..
Ben boy uzatma yani uzama çalışmalarımı ara ara hep yaptım ama kendimi bunun müptelası yapamadım...ve baktım ki birsürü zaman geçirmişim... Artık daha fazla kendimi vererek yapacağım inşallah takiiiiiii sonuç alana
kadar....
Buğün meditasyon yapmaya başlamadan önce eskiye dair bir iki birşey okuyup daha iyi algıladığımı düşünerek başladım ve gerçekten çalışmamada hemen etkisi oldu ve daha fazlada olacak inşallah....
Buğün meditasyonda rahatladığımı yani gevşediğim an ,önce imgeleme yapmaya başladım ama hayal etmekte nedense zorlanıyorum yani detay yapayım derken bütünü kaçırıyorum yada bütün de detayı ama bunu daha kolay hale getirmem şart... çünki bu hayal etmeye zorlama işi beni gerginleştiriyor ve gevşemiş halim bitiyor....Bunun için resimlere bakıyorum yada aklımda tutmaya çalışıyorum ama daha fazla yapmalıyım...
Sonra tekrar rahatlamaya çalıştım ve vücudumu enerji ışlık v.b. oldğunu düşünerek bütün enerjiyi bacaklarıma aktarmaya çalıştım, buda güzeldi ama birsüre sonra bunu zorlayarak yapmaya başladığımı fark ettim olmadı tabiii..
Şimdi günün kalanında tekrar daha doğru yapmaya çalışacağım yada akşam olabilir bakalım ama kısa süre sonra ciddi şekilde uzayacağımı biliyorum ....