Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

MİNNETTARIM

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri MİNNETTARIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Boy uzatma forumunda ben herkese umut olsun diye bir hikaye paylaştım heyecanla ama bana şüpheyle baktılar bende yazmıyorum artık çok fazla zaten gitgide naber nasılsın nerdesin hikayesine döndü olay her neyse kibar cevabın için ve bilgilendirme için teşekkür ederim ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

MİNNETTARIM

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-04-2011, 11:40 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Boy uzatma forumunda ben herkese umut olsun diye bir hikaye paylaştım heyecanla ama bana şüpheyle baktılar bende yazmıyorum artık çok fazla zaten gitgide naber nasılsın nerdesin hikayesine döndü olay her neyse kibar cevabın için ve bilgilendirme için teşekkür ederim ve evet sen adımı çoktan atmışsın böyle inançla yoluna devam edersen her istediğin hayal ettiğinden fazlasıyla sana gelecek sen harikasın sevgiler :)))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2011, 12:11 AM   #22 (permalink)
Teğmen

topalsolucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 152
112 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topalsolucan will become famous soon enoughtopalsolucan will become famous soon enough

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım kardeşim, sen ne tatlı bir insansın...yazılarını okurken bile yüreğim sıcaklığınla doluyor inan, nasıl birşey bu anlayamıyorum....yüreğinin ışığını öyle güzel aktarıyorsun ki yüreklere.... yazacağım inşallah..... Benim de dualarım seninle, güzel haberlerini okuyor ve çok memnun oluyorum...ayrıca azmin için seni çok takdir ediyorum...Bende bu günü ,( boy uzatma çalışmaları) yapacaklarımı proğramlamakla geçireceğim ve yarından itibaren de başlamayı düşünüyorum... sadece en çekirdek ve etkili olanları mı yapsam yada tamamen kampa girip yoğun bir proğramlamı devam etsem karar vereceğim...Biraz hırsa isteğe ihtiyacım var... Birşey olacak ve çalışmalarımın yarım kalmasından ve yaptıklarımın boşa gideceği korkusundan tamamen kurtulamadım.. inşallah Allah yardımcım olur... Sevgiyle kal....
elimden gelen bşrşey varsa lütfen söyle MİNNETARIMM gerçekten sana yardımcı olmak isterim hiç bir şey yapamıyorsamda seni dinlemek çok hoşuma gider sıkıntılarına ortak olmakk... rabbim sıkıntı vermesin tabi o ayrı mesele ama yinede yardımcı olmak isterim,şu aralar biraz boşluktayım hayatım alt üst ve kendimi uzamakla meşgul ederek sıkıntıları unutmaya çalışıyorum pollyanacılık oynuyorum kısmen:) yapacak bir şey yok dua ve inanç gerisi hayırlısı artık...

kısmetse 2 seneye kadar istanbula geleceğim temelli o zaman ciddi ciddi ablam olmanı istiyorum senii canlı kanlı görmek... :)

sana kardeş tavsiyesi hayat o kadar kısaki boşa harcamamak lazım ideallerini gerçekleştirmek için zaman kaybetme ve uzaktada olsa bi kardeşin olduğunu unutma...

topalsolucan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2011, 01:03 PM   #23 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road

Merhabalar günlük, şu an inan utanıyorum sana yüklediğim misyondan ve bunun boş çıkmasından...
Evet yazabileceğim zamanlarım oldu ama başlarda devamını getiremezsem endişesi beni alıkoydu yazmaktan.Ama buğün yazmak geldi içimden korkusuzca.....
Seninle dün başladığın , daha sistemli yapmaya karar verdiğim çalışmalarımı paylaşacağım inşallah..
Ben boy uzatma yani uzama çalışmalarımı ara ara hep yaptım ama kendimi bunun müptelası yapamadım...ve baktım ki birsürü zaman geçirmişim... Artık daha fazla kendimi vererek yapacağım inşallah takiiiiiii sonuç alana
kadar....
Buğün meditasyon yapmaya başlamadan önce eskiye dair bir iki birşey okuyup daha iyi algıladığımı düşünerek başladım ve gerçekten çalışmamada hemen etkisi oldu ve daha fazlada olacak inşallah....
Buğün meditasyonda rahatladığımı yani gevşediğim an ,önce imgeleme yapmaya başladım ama hayal etmekte nedense zorlanıyorum yani detay yapayım derken bütünü kaçırıyorum yada bütün de detayı ama bunu daha kolay hale getirmem şart... çünki bu hayal etmeye zorlama işi beni gerginleştiriyor ve gevşemiş halim bitiyor....Bunun için resimlere bakıyorum yada aklımda tutmaya çalışıyorum ama daha fazla yapmalıyım...
Sonra tekrar rahatlamaya çalıştım ve vücudumu enerji ışlık v.b. oldğunu düşünerek bütün enerjiyi bacaklarıma aktarmaya çalıştım, buda güzeldi ama birsüre sonra bunu zorlayarak yapmaya başladığımı fark ettim olmadı tabiii..
Şimdi günün kalanında tekrar daha doğru yapmaya çalışacağım yada akşam olabilir bakalım ama kısa süre sonra ciddi şekilde uzayacağımı biliyorum ....
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2011, 11:54 AM   #24 (permalink)
Yüzbaşı

370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Evet, tünaydınlar benim seyir köşem....
Dün öğlen çalışmalarımı tekrarlamak için zaman oluşturamadım...
Gece uyumadan önce birşeyler yapayım derkende uyuya kalmışım....
Şimdi kendimi uyarıyorum!!!!! derhal bu işi yaşantının ilk sıralarına taşı lütfen, ne kadar çok istersen o kadar hızlı kavuşursun isteğine....
Dün gün içinde bedenimde bir hareket veya ağrıma falan olmadı, benimle beraber bilinçaltımda unutuyor sanırım? oysa telkin ediyorum kaç kere!!!! sen durma beni her an ,her nefeste uzatmaya devam et diye???? neden acaba???
Buğün ki çalışma mı yaptım, başlarda bedenimi ve zihnimi gevşetemedim bir türlü, sonra sonra oluştu çok şükür... İyi gevşemek, kasmamak akışa bırakmak çok ama çok önemli... ne zaman ki kendimi rahat ve konsantre tam olarak bıraksam ,vücudumun daha ciddi atılımlar yaptığını görüyorum buda beni çokkkkkk mutlu ediyor...
Şimdik her meditasyon çalışma mı çok ciddi alıyorum ve önceden ruhen hazırlanıyorum...
Meditasyonumu doğru yapmaya çalışıyorum ki , her defasında daha da iyileştirerek... buğün hayal gücüm biraz daha iyiydi kasmadan yaptığımda yeni bedenimi daha iyi restmettiğimi de farkettim....
Meditasyon çalışma mı yatmadan önceye de taşımalıyım!!! daha kısa öz bir çalışma yapabilirim mesela....
Gün için de bunu düşüneceğim.... şimdilik hoşçakal...
uzuyorum farkındayım uzuyorum.... başka gözlerinde fark edeceği uzunluğa ulaşmama sadece saatler kaldı inşallah ALLAH'IMIN izniyle....
Alt 01-10-2011, 02:11 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point

Sevgili Minnettar,

aynı dertten muzdarip olsamda daha el atmadım ve bilgi edinmedim söylecek birşeyim yok sadece tebrik etmek ve seni motive etmek için içimden yazmak geldi. İnşallah hayırlısıyla en kolay ve olumlu şekilde isteklerine hayırlarla kavuşursun. adım atamamış bana göre sen koşuyorsun bile bu bile senin ne derece önde ve umutlu olduğunu gösteriyor bence. ve bu azim ve istekle olumlu sonuçlarını bekliyoruz.kim bilir belki bize bi zaman sonra tecrübelerini yaşayan biri olarak ip uçlarını veririsin bellimi olur :)) sevgi ve ışıkla kal.
Alt 01-10-2011, 03:37 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
DiL_RU_BA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Minnettar,

aynı dertten muzdarip olsamda daha el atmadım ve bilgi edinmedim söylecek birşeyim yok sadece tebrik etmek ve seni motive etmek için içimden yazmak geldi. İnşallah hayırlısıyla en kolay ve olumlu şekilde isteklerine hayırlarla kavuşursun. adım atamamış bana göre sen koşuyorsun bile bu bile senin ne derece önde ve umutlu olduğunu gösteriyor bence. ve bu azim ve istekle olumlu sonuçlarını bekliyoruz.kim bilir belki bize bi zaman sonra tecrübelerini yaşayan biri olarak ip uçlarını veririsin bellimi olur :)) sevgi ve ışıkla kal.
Çok teşekkür ederim güzel mesajların için arkadaşım.....Elimden geldiğince paylaşacağım tabii ki...
Sen neden erteliyorsun ???
Alt 01-10-2011, 04:03 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point

bilmem ona gelene kadar başka öncelikler koydum sanırım birde yoğunlukda etkili oluyor
Alt 03-10-2011, 11:37 AM   #28 (permalink)
Yüzbaşı

Hayır dolu haftalar benim kişisel arzu yolumun sırdaşı.....
Dün sana ne yaptığımı yazamadım ,üzgünüm...
Ama pazar sabahı uyanır uyanmaz , az öz meditasyon çalışmamı ve niyetlerimi yaptım. Gün içerisinde de telkin ve olumlamalarım devam etti.... Gece uyumadan önce sadece sabah uyandığımda uzadığımı hayal ettim ve içim pır pır oldu... Ve sabah uyandım, biraz yatakta keyif yaptım veeeeee ayağa kaltım....
Uzamıştımmmm,uzamıştımmmmm inan ki uzamıştımmmmm bunu çok net farkettim uzadımmmmmm çok mutluyum anlatamammmmm....
ama ölçmadim ölçmiyeceğim.... etrafımdan birileri bunu bana diyene kadar ölçmiyeceğimmmmm...
Biliyorum ki çok kısa bir süre sonra bunu da duyacağım ALLAH'IMIN izniyle....
Buğün ki çalışma mıda yaptım , başlarda rahatlamakta zorlandım, neden se bilmiyorum bazen birden bir heyecan oluşuyor içimde ve yatıştırmam zaman alıyor...Ama sonrası gayet başarılıydı.... Umarım buğün tekrarlayabileceğim zamanı oluşturabilirim....
Şimdilik hoşçakal , canımın yoldaşı....
Alt 04-10-2011, 04:02 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

Sevgili değişim günlüğüm....
Buğün 5.günümüzdeyiz....
Artık bu saatler de buluşacağız, çünki ingilizce kurslarım başladı...Biraz yoğun bir gündü...Sanırım kurs,ev işleri, meditasyon biraz gerildim nedense....Aslında istediğim zamana göre ev işlerini organize edebilirim ama sanırım ev işlerinden sıkıldım iyice...Neyse buna da bir çözüm bulacağım da bunu kendime fazla sıkıntı yapmadan yapmayıda becereceğim elbetttt...
Buğün bu gerginlik çalışmamada yansıdı ve bir türlü istediğim verime ulaşamadım...ama olsun bir gün verimim düşük diye vazgeçecek değilim tabiii kiii,İLLAKİ uzayacağım ALLAH'IMIN izniyle...
Dün tek çalışma yapabildim , havalardan mı bilemedim ama akşamları birden uyku bastırıyor ve gözümü açamıyorum.... Ama buğün bir daha yapmaya niyetliyim İNŞALLAH...
Bu hafta yani 8.günüm tamamlandığında kayda değer bir uzunluğu elde etmiş olmayı hedefliyorum... Elde edeceğim uzunluğa görede ölçüm günümü belirleyeceğim....İnşallah kısa olacak....
Arada motivasyon eksikliği oluyor ama ben biliyorum ki bu işin bir mantalitesi var, bu doğrultuda mutlaka başarı gelecek...
Şimdilik hoşçakal...Güzel haberlerle döneceğim İNŞALLAH...
Bir sabah uyandığımda daha öncekinden daha da fazla bir uzunluğa sahip olacağım...
Alt 05-10-2011, 06:51 PM   #30 (permalink)
Yüzbaşı

Merhabalar merhabalar selamlar merhabalar...
Evet ,buğün ki çalışmamda tamamlandı ve daha da ilerleme kaydettim çok şükür... Fakat vaktim az, detayları yarın paylaşacağım...
Şimdilik hoşçakal....
Bu arada buğün 6. günümüzdeyiz....

Bookmarks