26-09-2012, 01:04 PM
|
#52 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Güzel günler olsun benim ve herkez için... Hastalığım yenilenir gibi oldu ama sanırım artık son aşamaya geldim... Bu arada tabiii bol bol düşünme şansım oldu ve farkettim ki insan eğer birşey istiyorsa yapmak bunun için son derece yoğun ve ciddi çalışmalar hisler içinde olmalı.Geriye dönüp baktığımda iş hayatımda çok başarılara imza attım ve bunların tamamında iyi bir organizasyon,ön görüm,kontrol ve çalışma istikrar olduğunu gördün ve anladım ki kendi hayatım için bu denli istekli olabilsem kim bilir neler yapabilirdim.Bu düşünce beni hayli heyecenlandırdı zira bunun için kendimden başka bir engel yok ,diğer engel gördüklerimide ben engel olmaktan çıkarabilirim istersem. Ve bunun için hedeflerimi belirledim ,ancak ben 3 büyük hadafim için aynı anda çalışacağım ve RABBİM hepsini berabermi nasip eder yoksa farklı zamanlarda mı onu bilemiyorum ama büyük bir inançla başlayacağım. Bunun için proğramım tamam , günlük uygulamalarımla proğramımı sürekli revize edeceğim ve en mantıklı olana oturtacağım ve olacakları zaman gelene kadar sebatla hedeflerimin peşinden gideceğim inşALLAH.... Yarın hedeflerim ve yaptıklarım ve revize edeceklerim ve çalışmalarımda yaşadıklarımla ilgili paylaşımlarımı da yazarım ,canım benim. Rahat ve huzurla kal çünki artık kendimiz için birşeyler yapmanın keyfini sürme zamanı geldi Evrendeki bütün sevgiyi hak ediyor ve herşeyi seviyorum... |
| |