Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

MİNNETTARIM

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri MİNNETTARIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de , bu siteyle 1 senelik tanışıklıktan sonra , kişisel gelişimimi de bu sitede paylaşmak istedim. Geçmiş hayatıma dair yapamadığım yapmadığım bir çok şeyi, yapmak için çabalıyor olmanın şükrüyle, yaptığım çabaladığım hedeflerimi burada paylaşmak ve sitedeki arkadaşlarımında desteğiyle hayatıma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

MİNNETTARIM

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-01-2011, 05:10 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart MİNNETTARIM

Ben de , bu siteyle 1 senelik tanışıklıktan sonra , kişisel gelişimimi de bu sitede paylaşmak istedim. Geçmiş hayatıma dair yapamadığım yapmadığım bir çok şeyi, yapmak için çabalıyor olmanın şükrüyle, yaptığım çabaladığım hedeflerimi burada paylaşmak ve sitedeki arkadaşlarımında desteğiyle hayatıma güzellikler katmak istiyorum.... Başlangıç olarakta şubat ayının başını yani yarını hedef aldım .Yarın görüşmek üzere......

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2011, 05:13 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Günlüğünüz hayırlı olsun.

Deneyimlerinizle ve hedeflerinize ilerleyişinizle birçok kişiye ışık olmanızı dilerim.

Sevgilerimle.
Alt 31-01-2011, 05:42 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Günlüğünüz hayırlı olsun.Keyifli forumlar keyifli paylaşımlar.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2011, 08:23 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğünüz hayırlı olsun.

Deneyimlerinizle ve hedeflerinize ilerleyişinizle birçok kişiye ışık olmanızı dilerim.

Sevgilerimle.
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMMM... BEN DE ÖYLE UMUT EDİYORUM, PAYLAŞMA NEDENİMİN ÖNCELİĞİ BUYDU...
Alt 31-01-2011, 08:24 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğünüz hayırlı olsun.Keyifli forumlar keyifli paylaşımlar.
Çok teşekkür ederimm..
Alt 01-02-2011, 05:43 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

Ben , öncelikle buğünü isteklerimi proğramlamak için ayırmayı uygun buldum ve konu üzerinde uzun uzun düşündüm.. Birden fazla isteğim olunca önceliklerimi belirlemek çok zor oldu. Geçmiş hayatım sitedeki genel arkadaşların yaşadığı gibi zorluklar olumsuzluklarla doluydu, bu kısmı fazla uzatmak istemiyorum zira şu an benim için sadece geçmiş... benim için geleceğim ve şu an çok daha önemli... şimdi hayatımda hangi değişiklikler olsun istiyorum onları belirteyim....Boyum uzasın istiyorum ve bu isteğimin realitesininide anne olmadan yaşamak gibi bir isteğim var... Aslında anne olmak için yaşım geçmek üzere (40 yaşımı doldurmak üzereyim) bu durum beni çok kasıyor ama yüce RABBİM bana bir yol gösterecektir diye ümit ediyorum... çünki bebek yani hamileliğimle ilgili gelişimide sanki boyumun uzamasını çok istediğim için bilinçaltı olarak engellediğimi düşünüyorum...Bu konuda çok kararsız kaldım. Aslında bu yaşıma kadar boyumla ilgili olumsuz şeyler yaşamışım ama benim için başka şeyler daha önemliydi o yüzden çok takılmamıştı çünki yapacakta birşey yoktu zaten.... ama boyumu uzatabileceğim gerçeğine inandığımdan beri bunu çok ister oldum... Şu ana kadar da çalışmalarım oldu, fakat disiplin içerisinde yapamadım olmadı ... şimdi yazarken birşey düşündüm , ben anne olma isteğine 3 ay kadar daha erteleyip bu süreyi hiç aksatmadan yapacağım boy uzatma pratiklerine vereceğim... bu çalışmaları yaparken gebelik de gerçekleşirse bir problem oluştururmu bilemiyorum...Şu an fiziksel görüntümle ilgili isteğim için çalışacağım... Proğramım ise; günde bir yada iki defa meditasyonle gevşeyip imgeleme ve telkin yapacağım.... 21 gün 41defa niyet edeceğim ... her gün iki defa 41 kez nefes çalışması yapacağım... 21 gün dna imgelemeside yapacağım... bu proğramı herşeyden daha çok önemseyip bütün proğramımı buna göre düzenleyeceğim... bu işi daha hızlandırabileceğim yöntem ,yol, fikri olan arkadaşlardan da paylaşımlarını beklerim.... ve burada yaptıklarım , tecrübelerim ve gelişmelerim hepsini paylaşacağım İnşallah.... Sevgiyle kalın....
Alt 11-02-2011, 01:02 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba günlüğüm.... sana verdiğim sözü de tutamadım... şu an paylaşabileceğim tek kişi tek şey tek tek sen varsın... buğünlerde çok yorgunum üzgünüm Mutsuzum.... ne yapacağımı nasıl kurtulacağımı nasıl mutlu olacağımı da bilmiyorum...kendimi zorluyorum kendimle konuşuyorum kendimi rahat bırakıyorum nafile... daha çok yakın bir zamana kadar mutluydum ben , belki beni neyin daha mutlu edeceğini bilmiyordum ama bulmaya çalışıyordum.... sonra bir boş kağıt aldım ve sebeplerimi yazmak istedim ve yazdıklarım beni çok korkuttu benim aşma gücüm olmayan korkular içindeyim... en yakınlarım dahi olsa insanlara güvenemiyorum.... hayat bana bunu öğretti ama bunlara karşı güçlü olmakkkk hala benim için çok zor... ben önemsiyorum ama bir süre sonra yaptıklarım ne kadar değersiz oluyor ve kimse beni önemsemiyor... çünki ben alınmam beklemem üzülmem ben güçlüyüm... elimden bütün imkanlarım öyle yada böyle alıntı ve ben birşey yapamıyorum kendim için hep başkaları için ama şimdi kimse yok yanımda ... ben kendim için birşey yapamıyorum... çok yoğun ve stress dolu bir iş hayatım vardı edindiklerimin çoğunu ailemi ayakta tutmak için kullandım ..şimdi de kendi yuvamı ama ben mutlu olamadım hayata karşı verdiğim mücadele gözlerimdeki feri tenimdeki rengi yüreğimdeki isteği aldı götürdü ... insanların vefasızlığını düşüncesizliğini zaafları okadar çok gördüm ki artık katlanacak gücüm kalmadı... şimdi aynı savaşları vermeye gücüm yok yada nasıl vereceğimi bilmiyorum sadece mutlu olmak hayatla dolmak istemek..... buğün benim 41 yaş günüm ve çok mutsuzum.... Allahım hakkımda hayırlısını bana tez elden ulaştır...
Alt 11-02-2011, 01:09 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

Allahım beni güçlü kıl, hayata karşı duruşumu beni üzmeyecek kırmayacak yanıltmayacak şekilde yönlendir... bana huzur bahşet , bana yaşanılanlar karşısında doğru duruşun nasıl olması gerektiğini bildir... kaybettiklerimi tekrar kazanmama yardım et... kazanırken varken herkez yanımdaydı şimdi de beni insanlar karşısında güçlü kıl bana kendime olan güvenimi kazanma yolları aç..bu hayata bu hayattaki değerlerin yok olup gittiği bu dünyada , ilişkilerin basitleştiği, iffetli olmak namuslu olmak değerlerinin değiştiği değer kıymet çizgilerinin çok değiştiği bu dünyada benim korkusuzca ayakta kalmama kendi değerlerimle doğru yolumda hiç eğilmeden ihtiyaç duymadan sevgiler özene önemsenmeye muhtaç olmadan yaşamak nasip eyle...
Alt 11-02-2011, 02:09 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

yazmak gerçekten çok işe yarıyor çok, kendimi kısmen hafiflemiş hissettim ve hayatta olduğum için sağlıklı olduğum için şükürler olsun..Elbet bunlarda geçecek ve ben neleri aştım geldim....... bunları da aşacağım İnşallah ... hemda illaki eskisinde daha da güçlü, çünki kimsecikler olmasa da beni koruyan gözeten hep yanımda olan olanı biteni gören bilen YÜCELER YÜCESİ RABBİM VAR.Benim için hayırlı olan herşeyi hayatıma alacağım izniyle, hayatıma istediğim değerleri katacağım izniyle... buğün doğum günüm ve buğün gerçekten yeniden doğacağım....en baştan en baştan.... kızgınlıkların kırgınlıklarım korkularımla değil.... YARADANIMIN yolunda doğruları yapma isteğiyle , bu hayata geliş nedenimi kaybettmeden ,olacaklardan korkmadan çünki ne olacaksa hayırlısıyla olacak inşallah. Bana verdiklerin ve vereceğiz bütün güzellikler için ŞÜKÜRLER olsun...
Alt 12-03-2011, 10:14 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

Bak canım günlüğüm... Sana söz vermiş idim ama sözümde duramadımmm... neden diye sakın sorma, çünkiiii bir sürü neden sıralaya bilirim...Sadece sana verdiğim söz mü tutulmayan sanıyorsun, kendime verdiğim sözleri de tutmadım....:(((( Ama bu sabah birşey farkettim biliyormusun kendimi.... Ben birşeyler yapmaya karar verince , onu ennnn güzel haliyle yapmalıyım yoksa olmaz sayılmaz, olmamıştır zaten.... bu düşünceler daha başta beni yoruyor , sonrasında oldumu oluyor mu, yapamadım zamanım yetmedi niye böyle hissettim şimdik bu düşünce de nerden çıktı falan falan filan falan... bir sürü şey, sürekli bii kontrol, sürekli bir nabız olayıııı.....sıkıldım....şimdik herşeyi akışa birakmamın daha doğru olduğunu düşünerek' çünki diğerinde başarılı olamıyorum, bilemiyorumda ne yapmalı ,' şimdik böyle olsun lütfen.... Birde kendimi çok sık eliştiri yağmuruna tutardım ama bu sabah farkettim ki ben beni seviyorum, isteyipte yapılamayan herşeye rağmen...kendimi çok seviyorum.... şimdilik bu, ama şunuda biliyorum ki dönüşüm muhşeşem olacak, daha öncekiler gibi en büyük fark ise sorgulamadan olduğu kadarıyla ve çok inanaraktan yapmak istediklerimi yaparak ve hayatımda önceliğimin kendim olması gerektiği düşüncesiyle çıkacağım yola ama çıkmadan bu yola bazı karekteristik taraflarımı düzenlemem lazım...yoksa gene aynı şeyimi yapıyorum, birşey yapılacaksa herşey mükemmel olmalı... offff çok sıkıcı..... neyse şimdik birşey düşünmek istemiyorum.... hoşçakal...

Bookmarks