Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgi çiçeğim önce sana bir demet çiçek getirdim..
güzel yüreğinin hoşuna gider belki..
bu durmlarla hepimiz karşılaşıyoruz.. bunlar gayet normal.. içimizdeki pozitif duygular çoğunluğa geçene kadar gel gitlerimiz olacak elbet..
ama bunlarla başa çıkmanın yollarını mutlu halimizdeyken hazırlayıp zorlandığımız zamanlarda ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-09-2008, 02:21 PM
|
#21 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' sevgi çiçeğim önce sana bir demet çiçek getirdim..
güzel yüreğinin hoşuna gider belki..
bu durmlarla hepimiz karşılaşıyoruz.. bunlar gayet normal.. içimizdeki pozitif duygular çoğunluğa geçene kadar gel gitlerimiz olacak elbet..
ama bunlarla başa çıkmanın yollarını mutlu halimizdeyken hazırlayıp zorlandığımız zamanlarda uygulayacağımız bir liste çalışması yapmalıyız..
örneğin seni sakinleştiren ve huzur veren şarkılar..
mümkünse bunlar enstümantel olsun..
daha sonra mutlaka neşeli şöyle kıpır kıpır dans müzikleri..
dinlemek istemeyebilrisin ama bu önemli değil..
müzik ruhun frekanslarını değiştirir..
japon doktor masaru emoto nun çalışmalrını hatırlıyorsundur..
hadi tekrar gözatalım..
"İnsan kulağının, genellikle 15 Hertz ila 20.000 Hertz arasındaki frekansları duyma yeteneğine sahip olduğu bilinmektedir.
(Hertz, frekansı ölçmede kullanılan uluslararası bir birimdir. Tekrarlanan ses dalgalarının bir saniyedeki devir sayısını gösterir.)
İşitme algımızın bu sınırlarda hapis olmasında büyük fayda vardır; aksi halde geceleri gözümüzü bile kırpamazdık.
Bizim kulağımız sadece bu aralığı duyuyorken bedenimiz çok daha fazlasını duyar.
Çünkü bütün frekansları duyabilen büyük bir usta vardır: su.
İnsan bedeninin %70ini oluşturan su, kulağımızın duymadığı tüm frekansları duyarak kendine yani bedenimize kayıt eder.
Kuantum fiziğinde kanıtlandığı üzre maddenin en küçük parçası enerji yani titreşimdir.
Müziğin ve söylenen sözlerin titreşimi olduğunu kabul edip anlamak gayet kolaydır.
Bir Mantra’nın, ayinlerde söylenen kutsal şarkıların, insan sesinin titreşiminin söz konusu olduğu
bir şarkının iyileştirici bir frekans yaratıyor olması hemen herkese makul gelecek bir olgudur." http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t2656.0.html
sesini duymak hoşalanacağın bir kaç dostunu ara.. en neşeli sesinle onlarla konuşarak düşüncelerinin değişmesine izin ver..
en güzel anılarını hatırla.. o anıların içerisindeyken ki duyguların seni sarıp sarmalamasına izin ver..
bunu keopsla çalışma yaparken öğrenmiştim.. çok keyifli bir uygulama..
hep hatırla.. istikbal göklerdedir..
derin derin nefesler al.. omuzlarına geriye doğru atarak dik dur.. gözlerinle yukarıdaki bir noktaya bak..
suratına kocaman bir gülümseme yapıştır.. (zorlada olsa yapıştır bakim gülümsemeyi )
ve baktığın yerde hayatında çok ciddi olarak tanımlayacağın birine uzun kulaklar takıp sana nanik yaptığını düşün..
eminim sıkıntından eser kalmadı..
sevgiler.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
24-09-2008, 01:14 PM
|
#22 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Bu sabah güne gülerek başladım,,,işe gitmek için hazırlanırken bir yandanda olumlamalarımı tekrar ettim.Yolda yürürken aklıma gelen olumsuzluklara İPTALLLLLLLLLLL diye bağırdım .Otobüse binince öğle hayaller kurmuşum ki ineceğim durağı az kalsın kaçırıyordum. Ofise geldiğim gibi dinlemekten çok hoşlandığım bir kaç şarkıyı media player da sıraya koydum bir yandan bağıra bağıra şarkılara eşlik ettim,bir yandan dans ettim bir yandanda masamı toparladım.
Bugün daha iyiyim şaman ablacım,senin verdiğin destekle gülmeyi başarabildim dün ve bugün insan seni görmeden cana yakınlığını ve içtenliğini hissedebiliyor,herşey için çok teşekkür ederim... Ben mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum...
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' | Offline
| |
24-09-2008, 01:24 PM
|
#23 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' işte budur çiçeğim..
her şeyin başladığı yerde sadece sen varsın..
sen nasıl şekillendirirsen bu hayatı o şekilde yaşayacaksın..
seçimlerini en güzel haliyle yaparak kendini mutlu kıldığın için
bu seçimlerinle kendinle birlikte hepimizin mutluluğuna yatırım yaptığın için ben sana teşekkür ederim..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
25-09-2008, 10:47 AM
|
#24 (permalink)
| Üsteğmen
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' | Offline
| |
03-10-2008, 11:04 AM
|
#25 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın hayat... Yeni ve yepyeni umutlarla birgün daha tatil bitti sabah erkenden kalkıp işime geldim,sakin ve huzurlu bir gün şimdilik böyle sevgiler
| |
08-10-2008, 11:11 AM
|
#26 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Her yeni gün yeni başlangıçlar yada bitişler,yeni telaşlar heyecanlar, merhaba hayat seninle heryeni güne merhaba...Ani değişiklikler yaşadığım su sıralarda sana yazmadım çünkü bende çok şaşkındım nasıl ifade edileceğini çözemediğim için yazmadım işte.Olanlar ya rüyaydı dedim ama çok geçmedi gerçek olduğunu anladığımda y Ben mutluluktan ağladım hayatımda ilk defa içten hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra nasıl birşey dedim kendi kendime üzerimde taşıdığım ağır yükün bana verdiği yorgunluk nasıl birşey.Düşüncelerimle oynadığımı ve bazı şeyleri başardığımı tamamıyle hissettiğim anda herkesin herşeyi düzeltebileceğini anladım.Hiç olmayacak dediğim bitmeyecek dediğim sorunlarım varken tanıştım bu siteyle, çok dalgalandım acabalara takıldım olumsuzluklarla oynadım inadına mutluluğu kısa yaşadım arkasından mutsuzluğu ama anladım hepsini benim yaptığımı yaşayınca ve uygulayınca gördüm şahit oldum şimdi gerçekten insan ne yaparsa kendi kendine yapıyor düşünceleriyle olumlu düşündüm olumlu oldu.En kötü düşüncemin yerini en iyisiyle değiştirdim.Artık anladım ki ben herşeyi kendi kendime sadece düşüncelerimle iyi geçinerek başarabildim.Hayatın daha bana vereceği çok güzel şeyler olduğunu biliyorum bunları hissetmek bile harika.Ben güneşe döndüm ve tüm gölgelerimi arkada bıraktım herkesin de bu yolda ilerlemesini dilerim.Mutlulukla ve ışıkla kalalım...
| |
08-10-2008, 12:15 PM
|
#27 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' 96 Sevgili Hayal ablacım asıl ben teşekkür ederim sizlere.Eğer siz ve bu site olmasaydı nasıl başarabilirdik nasıl istediğimiz tüm güzelliklere yatırım yapabilirdik,nasıl umutla dolabilirdik,sevincimize inanarak yaşayabilirdik,sizlerin sayesinde ben bu siteden çok şey öğrendim iyiki varsınız bende sizlerle doğru yolda olduğumu biliyorum ve hepberaber bu yolu hiç bırakmayalım diyorum.Her yeni yeni umutlarla dolsun mutluluğunuz daimi olsun,istedikleriniz gerçek olsun,sizleri seviyorum
| |
15-10-2008, 06:34 PM
|
#28 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'
| |
24-10-2008, 10:10 AM
|
#29 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Selam günaydınnnnnnnnn,,,,,,,,,,ne güzel birgün yarın nişanım var bu heyecana yürek dayanırmı bilmem ama ben çok mutluyum hayatttttttt,,,çok şükür muradıma eriyorum 3.5 senenin sonunda,çok mücadele ettik,çok çabaladık,çok yorulduk ama sonunda oldu.Olmaz diyenlere umutları tükenenlere sesleniyorum buradan ben şuna inandım bu hayatta olmayacak şey yok,herşey insanın kendinde başlıyo ve bitiyo olumlu düşün olumlu olsun, herşey bu sitenin sayesinde oldu aslında arkadaşlar ben bu siteden çok şey öğrendim ayakta kalmayı,hayata umutla bakmayı ve tüm olumsuz düşüncelerimi yıkmayı. Anlatacak okadar şeyler varki ama ben sonuç olarak mutluluğu yakaladım ve bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum çünkü ben mutlu olmayı seçtim.Herkese kucak dolusu sevgiler hepinizi seviyorum ve bu sitedeki herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınız
| |
24-10-2008, 10:45 AM
|
#30 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' | Offline
| | | |