Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mrb çiçeğim...
Günlüğün hayırlı olsun...
Umarım içindeki heyecan hiç tükenmez...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-09-2008, 01:33 PM
|
#11 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' mrb çiçeğim...
Günlüğün hayırlı olsun...
Umarım içindeki heyecan hiç tükenmez... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
19-09-2008, 02:16 PM
|
#12 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Teşekkür ederim arkadaşlar,,,,bana söylediğiniz güzel temennilerin herbiri inşallah sizin hayatınızdada gerçekleşir.Günlüğümü önceden açmıştım ama siteye ara verdiğim zamanlarda doğal olarak yazamamıştım.Şimdi yepyeni heyecanlarla geliyorum veeee yine yeniden diyorum..............
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' | Offline
| |
19-09-2008, 03:41 PM
|
#13 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' sevgili çiçeğim..
değişim ve gelişim aşamalarını bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkür ederim..
hayatının her sayfasının; mutlulukla.. huzurla.. başarılarla dolmasını dilerim.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
19-09-2008, 03:50 PM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Sevgili shamanic sizler iyiki varsınız,,,,bu site iyiki var ve ben iyiki buradayım...Böyle mutlu ve umutlu olmamın tek sebebi sizlersiniz...Evet ben mutluyum,,,ve herşey daha güzel olacak
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' | Offline
| |
20-09-2008, 11:09 AM
|
#15 (permalink)
| Üsteğmen
| Çiçeğimin günlüğü 'hayat' Sevgili günlüğüm hayat,dün kendime çekim uyguladım,,,,veeeeee sabah meyvelerini topladım,süper haberler aldım, duymak istediğim haberlerdi hayatımda yeni gelişmeler ve güzel süprizler oluyor ve içimden bir ses bana diyorki herşey benim istediğim gibi gerçekleşiyor super insanlar artık sevinçlerini yaşadıkları olumlu herşeyi benimle paylaşıyorlar....Şükürler olsun çok mücadele ettim istediklerim bana bir bir geliyor.Mutluyum ve minnettarım... Durmak yok yola devam.Hayatı seviyorum.Bana istediklerimi verdiği için teşekkür ediyorum
| |
22-09-2008, 01:13 PM
|
#16 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhaba hayat,,,sanırım pazartesi sendromunu yaşıyorum saat öğleyi geçmek üzere ben daha açılamadım ,kolumu kaldıracak halim yok,işe nasıl geldiğimi bilmiyorum, havalarda yavaş yavaş soğumaya başladı bugün çok üşüyorum.Neyse kalkıp birşeyler karalıyayım bari içimden de bişey yapmak gelmiyoki sonra görüşürüz hayat.Bugünde geçer
| |
22-09-2008, 01:25 PM
|
#17 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' merhabalar çiçeğim..
hepimizin hedefleri var..
pek çoğumuz iş arıyor.. işsiz olsaydık.. pazartesi sendromumuz olur muydu acaba..
güne haftaya neye başlıyorsak sanki ilk günümüz sanki bu gün kavuşmuşuz bu gün başarmışız gibi sevgi ve takdir duygularımızı yansıtarak başlamalıyız..
iş yeri açısından düşününce o da bir enerjidir.. çalışabilmen için seni tercih etti..
hafta sonu gelsin istemez senden ayrı kalacağım diye ama dinlenmen için katlanır bu ayrılığa..
sonra bu pazartesi gelir.. onun için kavuşma anı iken bizler buna sendrom deriz..
kim bilir nasıl da üzülür rencide olur.. dimi tatlım..
bu güne yeniden başla.. serin havalar vücudumuz için daha iyidir.. daha sağlıklıdır..
kendimizi daha dinç ve enerjik hissederiz.. sıcaktan mayışıp gevşeyen kaslarımız daha dinç daha dayanıklı olur..
her olayın içindeki güzellikleri alarak günlerin geçmesine izin vermeliyiz..
bu günü bu anı bir daha yakalayamayacağız..
yarınımızı şekillendiren tüm düşünce tohumlarını olduğumuz an içinde atarız..
öyleyse seni mutlu edecek içini ısıtacak en güzel olumlamalarını en güzel çalışmalarını yaparak geçir bu harikulade pazartesi gününü..
elimizdeki en büyük fırsat şimdiki zamandır..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
22-09-2008, 01:46 PM
|
#18 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Sevgili şaman ablacımmm, çok haklısın bazen bizleri yani insanoğlunu anlamak çok güç olabiliyor,dediğin gibi iş arayan ve iş sahibi olmak isteyen çok insan var herşeyi birde öteki tarafıyla düşünmek gerek tabi,senden moral aldım şimdi enerji aldım super dediğin gibi bugünler insanın eline birdaha geçmiyo sağol ablacım beni kendime ge tirdiğin için sevgiler
| |
23-09-2008, 12:30 PM
|
#19 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Selam hayat,belki bana kızacaksın ama dünden beri durgunum birşey yapasım yok,sabah zoraki şifa meditasyonu yaptım ve sonucunu alamadım tabi bu halimle elbetteki alamam kendimi zorluyorum sonra yine pusuyorum sinirlerim bugünlerde iyi değil herkese çok çabuk sinirleniyorum niye??? dusun Aslında hemen hemen herşey, yavaş yavaş düzelmeye başladı,aklıma geleni düşünmek istemiyorum aslında acaba korkularım tekrardan mı çıkıyo ortalığa ben onları yenmiştim ne desem boş kendime cvp veremiyorum iyi olmaya çalışacağım...Bak işte ağlamaya başladım durduk yere .Allahım bana güç ver,eski halime döneyim.
| |
23-09-2008, 12:50 PM
|
#20 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'hayat' Alıntı: çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili günlüğüm hayat,dün kendime çekim uyguladım,,,,veeeeee sabah meyvelerini topladım,süper haberler aldım, duymak istediğim haberlerdi hayatımda yeni gelişmeler ve güzel süprizler oluyor ve içimden bir ses bana diyorki herşey benim istediğim gibi gerçekleşiyor super insanlar artık sevinçlerini yaşadıkları olumlu herşeyi benimle paylaşıyorlar....Şükürler olsun çok mücadele ettim istediklerim bana bir bir geliyor.Mutluyum ve minnettarım... Durmak yok yola devam.Hayatı seviyorum.Bana istediklerimi verdiği için teşekkür ediyorum | bu şekilde hissetmeye devam etmeye çalışmalısın çalışmalıyız
İçten gelen huzursuzluklarla başa çıkmak zor ama bir anda arınabilirsin bu duygulardan sadece inan ve iste ve kendine zaman tanı
hepimiz değerliyiz sende çok değerlisin kendine verdiğin değeri herzaman kendine göstermeye çalışmalısın hepimiz için geçerli yapabilirsin yapabiliriz
2 günde umutlarını bu kadar kolay kenara atma lütfen
__________________ Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA | Offline
| | | |