Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6177-cicegimin-gunlugu-hayat.html)

çiçeğim 23-04-2008 01:50 PM

Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'

Merhaba hayat,öncelikle bundan sonra bende olan tüm değişimleri burada paylaşıcam.Hemen hemen bir ay oldu bu güzel siteye üye olalı.Pek fazlada yazmadım zaten bendeki değişimlerden emin olmak istedim sadece.Ve bugün oldum.Düşündüm bir ay öncesine gittim çok değil.Ne kadar değiştiğimin farkına vardım.Çok garip ilk önce oturup ağladım,sonrada kahkaha atarak güldüm.Ben neler atlatmışım dedim.Nekadar değişmişim,ama daha bitmedi bazı telkinleri henüz dinlemedim onlarında sırası gelecektir.Neyse değişikliklerden bahsedeyim kısaca;kendime güvenim yoktu kendime güvenmeyi başardım,hayatımda her ne olursa olsun herzaman kendimi suçlu olarak görürdüm kendi kendimi yerdim,yargılardım olmadık zamanlarda olmadık konularda hiç suçum yokken bile vicdan azabı çekerdim,insanların karşısına geçip konuşacak cesareti kendimde bulamazdım,bu evde,işte,okulda,hep böyle olurdu,karamsardım,durduk yere umutsuzluğa düşerdim,korkularım çok fazlaydı...
Ben bu siteyle karşılaşana kadar ne bileyim bunları kelimelere dökmek,sayfalara yazmak yetmez..Gülebiliyorum artık,hiç tanımadığım insanlara gülücük dağıtabiliyorum,sabahları yataktan çok mutsuz suratsız kalkıyordum şimdi gülerek uyanıyorum.Buna birtanecik annem bile okadar şaşırıyorki farkedebiliyorum.Şimdi oda mutlu.Çevremdeki insanlarla iletişim kurmayı öğrendim,patronumun odasına girmeye çekiniyordum,artık saatlerce muhabbet ediyoruz ttli3.Korkularım bitti yerini umut dolu günlerim aldı.Amaçlarım var.Mutluyum.Dahada iyi olacağımı biliyorum.
Telkinleri düzenli ve sırasıyla dinlemek daha iyi etki bırakıyor bunu yaşadım.Sevgili Shamanic,Atakan ve Hayal ablacığıma,sitedeki tüm yazdığınız o güzel sunumları,bizlere birazdaha faydalı olacak diye eklediğiniz ardı arkası kesilmeyeceğine inandığım bilgilerinizi hergün olmasada siteye girdikçe dikkatle okuyorum ve uyguluyorum.(Hayal ablam çekim yasası bana çok iyi geliyor uyguluyorum)sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır bence 96 96 96 96 96.Sizden inanılmaz güven alıyorum ve bu sitedeki arkadaşlarımdan.Fırsat buldukça yazacağım günlüğüme.(HAYAT'A).Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız. kiss3 kiss3 kiss3

burcu-tkn8 23-04-2008 04:44 PM

Ynt: Yepyeni umutlarla bir sayfa açıyorum...Günlüğümede 'hayat'diyorum veee geliyorum

ben yeni üyeyim fakat eski üyelerin olumlu etkileri bu şekilde yazmlaarı gerçekten insanı hevesleniriyor ve en önemlisi umutlandırıyor:) sizin adınıza çok sevindim umarım artarak daha çok verim alırsınız..

hayatimdegisti 23-04-2008 08:01 PM

Ynt: Yepyeni umutlarla bir sayfa açıyorum...Günlüğümede 'hayat'diyorum veee geliyorum

Hoş geldiniz.
Sessiz takip eden üyelerimizin daha çok paylaşımda bulunmaları sevindirici...

Alıntı:

çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hayat,öncelikle bundan sonra bende olan tüm değişimleri burada paylaşıcam.Hemen hemen bir ay oldu bu güzel siteye üye olalı.Pek fazlada yazmadım zaten bendeki değişimlerden emin olmak istedim sadece.Ve bugün oldum.Düşündüm bir ay öncesine gittim çok değil.Ne kadar değiştiğimin farkına vardım.Çok garip ilk önce oturup ağladım,sonrada kahkaha atarak güldüm.Ben neler atlatmışım dedim.Nekadar değişmişim,ama daha bitmedi bazı telkinleri henüz dinlemedim onlarında sırası gelecektir.Neyse değişikliklerden bahsedeyim kısaca;kendime güvenim yoktu kendime güvenmeyi başardım,hayatımda her ne olursa olsun herzaman kendimi suçlu olarak görürdüm kendi kendimi yerdim,yargılardım olmadık zamanlarda olmadık konularda hiç suçum yokken bile vicdan azabı çekerdim,insanların karşısına geçip konuşacak cesareti kendimde bulamazdım,bu evde,işte,okulda,hep böyle olurdu,karamsardım,durduk yere umutsuzluğa düşerdim,korkularım çok fazlaydı...
Ben bu siteyle karşılaşana kadar ne bileyim bunları kelimelere dökmek,sayfalara yazmak yetmez..Gülebiliyorum artık,hiç tanımadığım insanlara gülücük dağıtabiliyorum,sabahları yataktan çok mutsuz suratsız kalkıyordum şimdi gülerek uyanıyorum.Buna birtanecik annem bile okadar şaşırıyorki farkedebiliyorum.Şimdi oda mutlu.Çevremdeki insanlarla iletişim kurmayı öğrendim,patronumun odasına girmeye çekiniyordum,artık saatlerce muhabbet ediyoruz ttli3.Korkularım bitti yerini umut dolu günlerim aldı.Amaçlarım var.Mutluyum.Dahada iyi olacağımı biliyorum.
Telkinleri düzenli ve sırasıyla dinlemek daha iyi etki bırakıyor bunu yaşadım.Sevgili Shamanic,Atakan ve Hayal ablacığıma,sitedeki tüm yazdığınız o güzel sunumları,bizlere birazdaha faydalı olacak diye eklediğiniz ardı arkası kesilmeyeceğine inandığım bilgilerinizi hergün olmasada siteye girdikçe dikkatle okuyorum ve uyguluyorum.(Hayal ablam çekim yasası bana çok iyi geliyor uyguluyorum)sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır bence 96 96 96 96 96.Sizden inanılmaz güven alıyorum ve bu sitedeki arkadaşlarımdan.Fırsat buldukça yazacağım günlüğüme.(HAYAT'A).Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız. kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 23-04-2008 08:40 PM

Ynt: Yepyeni umutlarla bir sayfa açıyorum...Günlüğümede 'hayat'diyorum veee geli

sevinçten ağlattın beni..sitede izlerini takip ettikçe..sana haydi be çocuğum diyordum..çok şükür, çok şükür, çok şükür, daha güzel günlerinide takip edeceğim inşallah bende seni seviyorum..ve burada olman çok memnunum..bırakmadığın için, devam ettiğin için sana saygılı sevgilerimi sunuyorum.. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

suzzy 23-04-2008 09:25 PM

http://img262.imageshack.us/img262/2...r9ub4hezo4.gif

çiçeğim günlüğün hayırlı olsun...mutluluğun umudun daimi olsun... tender45

güzel değişimlerinin devamını bekliyoruz...sevgiler... kiss3

http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif

çiçeğim 24-04-2008 12:29 PM

kiss3 kiss3 kiss3 Hepinize çoook teşekkür ederim kucak dolusu sevgiler...... smiliyface

çiçeğim 29-04-2008 11:28 AM

Hayat'a merhaba:)))

kiss3 Aşk bir kahkaha senden duyunca daha güzel,sevmek bir dokunuş bu sen olunca özelll.Kışın ortasında lapa lapa kar yağarken ,aşkınla sarhoş edinelimde ne hoş,tek bildiğim şey en çok seni sevdiğim,beni bana unutturan ve hatırlatan sensin,mucizelere sebep sensin.şükürler olsun benimlesin,aşk bir kahkaha senden duyunca daha güzellll... kiss3
Merhaba sitenin güzel insanları vedeee 'HAYAT' sevgili günlüğüm,bir şarkıyla başladım,içim kıpır kıpır bugün cilgin897.Haftasonu süperdi,doğayla,telkinlerle,ve hayatımın aşkıyla beraberdim.Hayatımda okadar enteresan güzellikler oluyorki şaşırıyorum.Mutluyummm işte bunu anlatamıyorum ifade edemiyorum.Biliyormusunuz,ben hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım. onayi
HAYAT, herşeye rağmen yaşamaya değer. ttli3
Sitemizin yeni üyeleri bıkmadan usanmadan ve inanarak gerçekten....Umutla yürüyün.Benim hayallerim gerçekleşti.Çok birşey istemedim ben hayattan mutluluk ve huzur haricinde ve aldımda.İçinde sevdiğim insanlar olan mutlu ve huzurlu bir yaşam..Hepinize sevgi dolu kocaman kiss3 kiss3 kiss3.Bol güneşli günler diliyorum... smiliyface

çiçeğim 13-09-2008 11:30 AM

Merhaba hayat siteyi ziyaretime ara verdiğim gibi doğal olarak sanada yazamıyorum,ama seni unuttum sanma, sana en son yazdıklarımı,okuyunca ağladığımı bilmeni isterim,meğer ben ne çok geliştirmiştim kendimi,korkma yine eskisi gibi olucam bazı şanssızlıklar yüzünden ara verdik ama umudumuzu kaybetmedik,buradan en çok hayal ablama sesleniyorum,ablacım yine eskisi gibi olacağıma söz veriyorum.....çiçeğim kiss3

çiçeğim 19-09-2008 11:48 AM

Sevgili günlüğüm hayat,,,,,bugün içimde inanılmaz bir heyecan var,sanki çok güzel şeyler olacak bunu hissedebiliyorum içim kıpır kıpır sevinçle dolu bugün sürekli gülüyorum ağızım kulaklarımda deyim yerindeyse sabahtan beri wave.Dünden beri artık herşeyin daha iyi çok iyi olacağını görmeye başladım somut olarak,bunu hissediyordum şimdide görüyorum.Biliyorum 'ben mutlu olmayı seçtim' ve mutluyum hayattan istediklerimi tek tek alıyorum. tender45 İçimdeki sese inandım ve başardım artık yılmak yooooooooookkkkkkkkkk.Herşey daha güzel olacak. kiss3

mustinet1900 19-09-2008 12:46 PM

Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat'

sevgili cicek günlügün hayirli olsun
insallah icinde sadece güzel degisimler yer alir

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 PM.