![]() |
iyiyimutluyum bu yazıyı sevdim,sayfamın girişinde olsun, çok güzel motive edici..... başarısızlık;ben bir Başarısızım demek değildir; Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri /forum/gelistiren-yazilar/617375-yasam-bana-birseyler-mi-anlatmak-istiyor.htmlHenüz başaramadım demektir. Başarısızlık, ben hiçbir şey gerçekleştiremedim demek değildir; Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617375Bir şeyler öğrendim demektir. Başarısızlık, aptallaştım demek değildir; ...Deneyerek yaşamak için gerekli inanca sahibim demektir. Başarısızlık, ümitsizliğe kapıldım demek değildir; Deneme cesaretini gösterdim demektir. Başarısızlık, istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir. Başarısızlık, ben aşağılığım demek değildir; Mükemmel değilim demektir. Başarısızlık, zamanımı boşa harcadım demek değildir; Yeniden başlamak için bir nedenim var demektir. Başarısızlık, vazgeçmeliyim demek değildir; Daha sıkı çalışmalıyım demektir. Başarısızlık, asla başaramayacağım demek değildir; Daha sabırlı olmalıyım demektir. Başarısızlık, benden ümidini kestin demek değildir; Bir bildiğin var demektir. john c maxwell başarısızlık yeniden başlamak için bir nedenim var demektir;ben de yeniden başlıyorum.baştan yeni ismimle üye oldum...böyle olması daha iyi,çünkü böyle gerekiyordu. |
Cevap: iyiyimutluyum EFT çalımalarım için ...............................................rağ men kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum.kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, onaylıyorum,seviyorum............................. .................................................. ............................. şükürler olsun. |
Cevap: iyiyimutluyum Günlüğün hayırlı olsun. Güzel gelişimler diliyorum. Sevgiyle... |
Cevap: iyiyimutluyum Hayırlı olsun :) |
Cevap: iyiyimutluyum çok teşekkür ederim.. |
Cevap: iyiyimutluyum ...................(duygu,düşünce,) ........................gitmesi için bırakabilir miyim? evet hayır buna istekli miyim? evet hayır ne zaman bırakabilirim? |
Cevap: iyiyimutluyum Sonuncusunu anlamadım? Bunu da mı tıptıplarken söylüyoruz? |
Cevap: iyiyimutluyum yok bunlar sedona tekniği soruları ne zaman bırakabilirim? şimdi bırakabileceğimizi fark ediyoruz.9 tur yapıyoruz bunu. |
Cevap: iyiyimutluyum Aa çok güzel. anladım. |
Cevap: iyiyimutluyum günlüğün hayırlı olsun güzel paylaşımlar diliyorumy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM. |