| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri burcu-tkn hd günlüğü; Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız öncelikle merhaba okyuan herkese:)dinleyeli çok olmadı 3gündür dinliyorum fakat neredeyse ortalama 10 saat dinliyorum çünkü tv alışkanlığı olmayan biriyim.ders çalışırken ve okurken beni etilemediği gibi yürüyüşlerimde de dinliyorum uyurkende sadece su sesi ile yapılan telkini dinliyorum.şimdili ego güçlendirici ve suçluluğu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() öncelikle merhaba okyuan herkese:)dinleyeli çok olmadı 3gündür dinliyorum fakat neredeyse ortalama 10 saat dinliyorum çünkü tv alışkanlığı olmayan biriyim.ders çalışırken ve okurken beni etilemediği gibi yürüyüşlerimde de dinliyorum uyurkende sadece su sesi ile yapılan telkini dinliyorum.şimdili ego güçlendirici ve suçluluğu dinliyorum.aslında burada sizinle paylaşmak istidiğim hem komik hemde etkilendiğim bir olay.ben bu telkinlerin etkisiyle kabus gören arkşadaşlarımızın olduğunu bildiğim için çok fazla gördüğüm rüyadan etkilenmemye çalıştım fakat şunu söyleyebilirim ki rüyamda telefonda duyduğum haber şu sıralar gerçekten duyduğum an beni yıkacak hatta mahfedecek bir haberdi.hatta rüya o kadar gerçekt ki sabah telefonuma baktım gerçekten böyle bir görüşme yapıp yapmadığıma dair.belki bu beynimin bana bir oyunuydu çünkü telkinlerin böyle bir yan etkisi olduğunu biliyordum ..peki annem ve babam:) onlar habersizdi..işte hikayemin ilginç ve komik yani.ben telkinleri evin odalarında duylacak şekilde dinliyorum özellikle babam ney ve su sesı telkinin dinlediğim zamn tv yi kapatıp oda dinliyordu.bu gün iksiinde 2gündür kabus sorunu yaşadığını öğrendim üstelik hepimizin rüyası suçluluk hissetiğimiz kişilere karşıydı.annem bannnemi ababm ise dedesini üzdüğünü görmüş.hepimizin bir anda böyle rüyalar görmeye başlaması ki benim babam çok nadir rüya gören bir insandır gördüklerinide hatırlamaz.yalnız bir dikkat çekici noktada şu ki babamda bende silah üzerine kabus görüyoruz ikimizde silahı kullanmamız gerekirken kullnamadığımızı ateş almadığını görmüşüz buda enterasan bir durum...bana ilginç geldi ve telkinlerin işe yaradığını gösterecek bir kanıt olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Rüyada silah görmek güç, kuvvet, mevki ile yorumlanır. Yine de eksik olabilir bilgim diyerek araştırdım ve şöyle bir yorumla karşılaştım. "Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder. " Daha güzel yorumlanamaz sanırım, ne mutlu.
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() :D gerçekten çok güzel bir anlamı varmış ..ben rüya tabirlerine meraklıyımdır..yaşama dair işaretler verdiklerine inanıyorum.gece boyunca birkaç rüya görebilen şanslı insanlardanım:)ilgilenip araştırdığım için teşkürler |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() birçok kişi baş ağrısı ,sindirimde değişiklik hissetmiş hatta kendini bir süre mutsuz hisetmek gibi etkileride yaşayanlar var..benim yaşadığım tek değişiklik üstüste gördüğüm kabuslar ki ben bir gecden bir kaç rüya görüyorum çoğu zamn 44 bu bir değişim.fakat en belirgin olan baş ağrısını hiç yaşamadım yada diğerlerini..kişiden kişiye değişmesi normaldir mutlaka peki bu benim bilinç altımın telkinleri direnç göstermeden algıladığınımı gösteriyor dusun yoksa bana diğer arkadaşlarda olduğu kadar telkinler etkili olmuyormu ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() bir arkadaşımdan bu siteye ait bir telkini dinlememe rağmen bu siteden haberdar değildim, :)garip bir tesadüf ile kendim buldum.içerik itibariyle çok alakasız bir sitede bir üyenin kişisel imzasıydı sanırım yanlışlıkla bastım ve buraya geldim.hala neye tıkladığımı ve sfnın nasıl değiştiğini bilmiyorum hatta sf değiştiği ve okuduğum konu yarım kaldığı için bile sinirlendim..oysa şimdi burayı bulmaktan çok mutluyum çünkü burası umut verici..bu sıralar evden çıkamdığım için sosyal hayttaki değişimlerini daha yaşayamadım ama şunu söyleyebilirim ki 3ay öncesi aldığım bir karar yüzünden çok yıkıldım.hersabah midenizin pişmanlık acıdan burkularak uyandıgınızı düşünsenize..hatalarınızın sizin peşinizi bırakmamasını.ben 24 yaşındayım ve hayatımda 1kez hata yaptım bu benım ilk hatam ve inanın keşke daha önce öğrenseydim ve yarasını sarmasını öğrenseydim dedim..ben hiç keşke dememiştim daha önce..uykudan ölsemde gecenin bir yarısı yada sabaha karşı feci bir kalp çarpıntısı ile uyanma ben midemde kelebekler uçusmasının hissini bilirdim bazen insanların yaşadıkları midesinde yumruk olurmuş sesi soluğu kesilirmiş.ben hiç midem bulanıncaya kadar başım dönünceye kadar ağlamamıştım.ben hiç...liste uzayıp gidiyor sizi sıkmayım. ama 2gündür bunu yaşamıyorum gündüz bazen aklıma geliyor bazı şeyler ama vurup geçiyor ,ezmiyor üstüme çıkıp bağıra çağıra tepelemiyor enazından..uykularım bölünmüyor..sadece bazen telkinlerin ton değişimlerinde uyanıyorm..ve gariptir ilk başta kulaklıklarla telkinleri duymak için çabalayıp duyamayan ben kitap okurken bile bazen tekinlerden birkaç kelime duyup yakalayabiliyorum...inanmak istiyorum..değişiyorum.... |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() artık mutsuz ve yorgn kalkmıyorum...:)yatağımı saatlerce toplamadığımı hatırlarım..dağınık olduğmu ve pis bi kız olduğumu düşünmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() zorluklara karşı daha güçlüyüm hissedebiliyorum. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar burcu.. ![]() ![]() günlüğün hayırlı olsun.. ![]() adım adım huzura ve mutluluğa doğru yolalman beni çok sevindirdi.. ![]() dilerim her günün bir öncekinden daha çok huzurla mutlulukla başarılarla yaşamına akar.. ![]() değişmelerini ve gelişmelerini bizlerle paylaşıyor olmandan dolayı ayrıca teşekkür ederim.. super başağrısı v.b gibi etkilerin yaşamıyor olman telkinlerin etkisinin farklı olduğu anlamına gelmez canım.. benimde ilk dinlediğim zamanlar hiç başağrım olmadı.. kabusta görmedim ama tüm olumlu etkileri yaşamıma yansıdı.. keyifle dinlemeye devam et.. ![]() vizelerinde ve olmasını istediğin her konuda başarılar.. önerdiğin film oldukça güzel gözüküyor .. en kısa zamanda seyretmeye çalışacağım.. ![]() sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() teşekkür ederimbilgilendirdiğiniz için..sizinde paylaştığınız gibi başağrırılarım olmadı ama güzel geliştirici özelliklerini hala yaşıyorum.dünkü sınavım kötü geçti..sanırım heyecanlandım..okulu uzattıgım için bu yıl 5.yılım sadece 2sınavım var.gerçekten çalısmıstım fakat bu yıl üzerimde baskı daha çok sanırım bu yüzden çok heyecanlandım.sınav heyacanı telkınınıde dınlemem gerekıyor pazartesine kadar:).. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar diğer sınavına girdinmi ... sonuçları merak ettim... ![]() sınav telkini ve kendine güven telkinlerine ağırlık ver.. ![]() çalıştıysan mutlaka başarılı olacaksındır.. ![]() güzel haberlerini almak dileklerimle.. ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri burcu-tkn hd günlüğü; Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız öncelikle merhaba okyuan herkese:)dinleyeli çok olmadı 3gündür dinliyorum fakat neredeyse ortalama 10 saat dinliyorum çünkü tv alışkanlığı olmayan biriyim.ders çalışırken ve okurken beni etilemediği gibi yürüyüşlerimde de dinliyorum uyurkende sadece su sesi ile yapılan telkini dinliyorum.şimdili ego güçlendirici ve suçluluğu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi