02-06-2011, 08:49 PM
|
#185 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Yupppiiiii bugün kandil çok mutluyum ben herzaman bilirim Rabbimin bana ve hepimize şah damarımız kadar yakın olduğunu ama böyle özel günlerde sanki dahada dahada yakınlaşıyormuşuz gibi geliyor, çok mutlu oluyorum :D Bu gece kalbi temiz olan, beddua bilmeyen iyi yürekli herkesin duaları kabul olsun inşallah, kötülük besleyenler ise umarım yanlışlarından döner ve aslında en büyük kötülüğü kendilerine yaptıklarını anlayarak Rablerine sığınırlar...Süper ve değerlendirilmesi gereken bir gece bence, Aslında Rab sevgisi bi tek böyle günlerde hatırlanmaz ama olsun zararın neresinden dönülse kardır. Herkes içten bir dua yollasın bu gece gökyüzüne.... :)))) buarada bende ne zamandır değişimlerimden bahsetmemiştim.İki nokta bomba gibi gidiyor...Ve burada zikredemeyeceğim bir hastalığım vardı, olumlamalarım ve pozitif bakış açım sayesinde bugün ondan kurtulduğumu öğrendim onca ilaç onca doktorun yapamadığını zihnim yaptı çok mutluyum :))) Ayrıca sonunda olumlu düşünceyi ve olumlu konuşmayı çok şükür ayrılmaz parçam haline getirdim artık kurduğum cümleler bile değişti hayatımda me-ma-maz eklerine yer yok artık :)))) kötü giden olaylara daha soğukkanlı ve mantıklıyım hayatın bana sunduğu her olaydan dersimi alıp öyle yolluyorum sürekli farkındalığımı geliştirip herşeyden bir pay çıkarıyorum eeee 2 yılın meyvelerini daha yeni topluyorum çok şükür :)))) Buarada da çarşamba günleri saat 11'de Seda Sayan'ın konuğu oluyor Ömer Çelakıl her hafta, onun yüzünden seda sayan izliyorum çarşambaları :) hahhaaa :))) neyse düşünce gücü ile ilgili süper bilgiler veriyor nasıl doğru istenir nasıl dua edilir epey güzel anlatıyor tavsiye ederim. Benden şimdilik bu kadar herşey yolunda, olmasaydı bile artık bunun bile yaşanması gereken ve bana iyilik kazandıracak şeyler olduğunu biliyorum mutluyum çok şükür herkesede kocaman sevgiler yolluyorum |
| |