11-05-2011, 03:45 PM
|
#18 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Niyet hayr akıbet hayr , sen nas , felak , ayetel kürsi bir de Yasin suresini okursan ben size kötülük gelebileceğine inanmıyorum.
Peygamber efendimize yapıldıktan sonra Nas ve Felak suresi inmişti , düşün o kadar kuvvetli dualar . 7 şer defa oku ve gönlünü ferah tut, anlamını öğrensen bu sefer kimin yaptığına kafa yorup duracaksın , en iyisi yapılanı unut ve Allah'a sığın . Dualarını okumayı da ihmal etme , kal sağlıcakla... |
saol bigokyanus. evet Allah'a sığınıyorum. iyi ya da kötü beni irademi ve aynı şekilde eşimin iradesini hiçe sayanlardan, kendilerini bırakıp işi gücü biz ve bizim hayatımız olanlardan AllahA sığınıyorum. Alıntı: bendeniz Nickli Üyeden Alıntı
büyü yapanların ve yaptıranların toprakta yatacak yeri yok allahından bulsunlar onlar allah bian önce kurtulmayı nasip etsin büyü atılmaz yakılmaz suya atmak gerekir diye biliyorum eğer okutmıcaksanız bi hocaya götürmicekseniz sakın atmayın yada yakmayın en sağlıklısı suya atın büyü bozulur allahın izniyle allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun | denize diye düşündüm. akarsu daha iyiymiş. tek çaresi dua okumak ve suya bırakmak. ben bu işi arınma olarak yapacağım. suya bırakırken dualarımı okuyup Allahıma bütün negatiflerden (ilişkimdeki, bendeki, eşimdeki) arındırması için dua edeceğim. şimdiden amin diyorum |
| |