04-05-2011, 07:50 PM
|
#3 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ekimin Günlüğü:) Alıntı: Ayşıl(Ekim Meleği) Nickli Üyeden Alıntı
HAYAT ! Hayatta bütün zorlukları henüz görmesemde önüme çıkan engeller bazen beni bıktırdı,yordu. Ve insanlar ..Her cinsten insan önüme çıktı.Mücadele dediğimiz olay ortaya çıktı sonra. İnsanlarla mücadele etmek evet. En ufacık açığını bile bilmemeleri gerektiğini.. Ve dostluk ,arkadaşlık kavramlarının ne kadar aldatıcı olduğunu anladım. İnsan bazen kendi bile kendine yetemez yar olamazken neden başkalarından medet umar .. Anlam veremedim ama hep düşündüm. Sonra bu siteyi uzun süreden beri takip etmeme karşın yazmak istedim. Sorunlarıma çözüm bulana kadar diye başlamıyıcağım cümleye ama. Çözümsüz bir sorun yoktur ama çözülcek sorunda kalmadı hayatımda. Arkadaş kavramına bürünenleri sildim ilk önce. Sonra hayatımı LYS konusunda ne denli başarılı olabilirsem o yöne çevirdim. Tek kaldım evet bunu kabullenmek zordur ama kabulleniyorum. Yalnız her ne kadar ağır gelsede insana varsın gelsin . Herkes bu dünyaya gelirken tek başına yalnız geliyor. Ve gel gelelim arkamdan konuşulanlar dedikodu yapanlara inat dimdik ayaktayım ama sizi muhatap bile almıyorum. İşte benden bu kadar ! | Günlüğün hayırlı olsun umarım hep iyi şeyler paylaşırsın burada buarada dedikoducu insanlardan nasibini almayan yok herhalde seni çoook iyi anlıyorum ve insanlarrr ne onlarsız oluyo ne de onlarla dimi???? umarım bundan sonra hep iyi insanları çekersin hayatına...sevgiler |
| |