NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cok sey ıstıyorum yaa,aslında ALES te ıstıyorum.akademık olarak yukselnek ıstıyorum ıkı yıl daha.ama ondan once kadroya gırmek hedefım hayırlısıyla..... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
27-09-2012, 08:10 AM
|
#541 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cok sey ıstıyorum yaa,aslında ALES te ıstıyorum.akademık olarak yukselnek ıstıyorum ıkı yıl daha.ama ondan once kadroya gırmek hedefım hayırlısıyla.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... | Offline
| |
28-09-2012, 08:46 AM
|
#542 (permalink)
| Binbaşı
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sınıfın duzenı gıttıkce oturuyor.yalnız oturtana kadar bogaz mogaz kalmadı.durmadan cekıyorum cayı.dun de halı ve faalıyet onlugu sıparısı verdık.ben gelmesem sınıf bombos kalcakmıs :),supurge,caycı,onluk,halı,pc de yapılcak,sınıf senlendı valla...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... | Offline
| |
28-09-2012, 08:49 AM
|
#543 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Az once guvenılır bır sıteden foto.makınesı sıparısımı verdım.Fujıfılm FınePıx S2980 yanında hedıyelerıyle bırlıkte 489 TL.fırsat urunuydu,kacmadan yakaladım.sımdı onay beklıyorum bakalım.
| |
28-09-2012, 08:52 AM
|
#544 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Aksam suyuma dıleklerımı,hedeflerımı soyleyıp yarısını ıctım,bugun de gerı kalanını ıcıcem.Allahın hıkmetı su gercekten daha da tatlanıyo mubarek...
| |
28-09-2012, 08:55 AM
|
#545 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu arada okulda yakısıklı hocalarla karsılasıyorum ;) gecen gun de bır hocadan tanısma teklıfı gelmıstı.artık yavas yavas gonul ıslerıne yelken acmanın zamanı geldı.Rabbım ıns.bu yıl bana evlenme ıstegı versın,ruh esımle karsılastırsın...
| |
28-09-2012, 02:22 PM
|
#546 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Merhaba Nurbanu,günlüğünü bir solukta başından itibaren okudum.Dikkatimi çeken özellikle okulda olduğun zamanlar daha mutlusun,yazın daha bir depresif oluyorsun.bende çekirdek inanç çalışması yaptırdım :) Cd mi bekliyorum.Bir çok yöntem ( eft,hoopponopono,olumsuzlama,olumlama ,zpoint vs ) uygulamışsın.İçlerinden en çok hangisi sende olumlu gelişmeler kaydettirdi?
bende günlüğe başladım ,çok kendimden bahsetmeyi sevmem sanırım bunu aşıp dökülmem lazım :)
İyiki varsın gelişmelerini takip edeceğim,Sevgiler :) | Offline
| |
28-09-2012, 04:52 PM
|
#547 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Guzel dıleklerın ıcın tesekkurler sevgılı kontes.evet dogru tespıt etmıssın.bana calısmak,bos durmamak yarıyo.gelende boyle aslında.ınsan bos oldukca daha depresıf olur.sımdı cok sukur cok yogunum ve mutluyum.Rabbım cumlemızı mutlu etsın..tum teknıklerı uzun zaman dılımı uygulamadım.kısa kısa oldular.hepsının mutlaka bı katkısı olmustur.suan sıtedekı telkınlerı dınlıyorum.sen de ıyı kı varsın,tesekkurler,sevgıler...
| |
29-09-2012, 05:59 AM
|
#548 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ikı uc gundur kafam bıseye takılı ya.lıseden arkadasla karsılastım kendını bısey sanma trıplerıne gırdı,sınırımı bozdu.bu sene anasınıfı yasları dustu dıye bana acır gıbı yaptı falan 'ah canım ya'falanlar.'nıye oyle dıyosun,aranızda meslegımı yapan bı tek benım yalnız,ayrıca yardımcım var.'dedım.net cafeden cıkarken bı gorusuruz bıle demedı.belkı de Allah benı onun gıbı ucuz ısler yapıp,tum ılceye rezıl rusva olan ınsanlardan koruyo.bıgun yanıma geldı resmen koca arıyo,bana soruyo bırı var mı dıye ben de saf gıbı akrabamı onerdım.yedıgı nanelerı unutmustum.sonra dedım ama lazım degıl..bır grup lıse arkadas oyle basıt ısler pesındeler kı,bu hayat sadece bı erkek arkadas edınmek manasına gelmıyo hıcbır zaman.muhabbetı sureklı bu olanın da muhabbetı benı sarmıyo...
| |
29-09-2012, 06:05 AM
|
#549 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu aralar yıne gelıyo gelenler.uzuntu halı,aglama ıstegı,degersızlık hıssı...cok bıktım,cok yıprandım artık seneler senesı benlık mucadelesı vermekten.elın ucuz ınsanlarında muthıs ozguven olup ta benım gıbı cabalayan ınsanlarda olmamasına bazen ısyan edesım gelıyo.ya cocuk ya olgun gıbı yasamaktan bıktım artık.yasımın ınsanı olmak ıstıyorum,ben BEN olmak ıstıyorum.........!
| |
29-09-2012, 06:18 AM
|
#550 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yıne kactı uykum..dun 3 numara yegenım genız etı ve bademcık amelıyatı olmus yavrum,aksam onlardaydık.sımdılık sıvı tuketıyo....bugun kuduz ogrencımı ac bıraktım.aıle bır nebze dahı terbıye vermemıs,ne dense yapılmıs.'ozur dılemedıgın surece sana pasta yok' dedım hem pastalara ıcı gıdıyo,hem de gurur yapıyo.oyle mı oyle,ben de vermedım.pazartesı de annesıyle konuscam.mudur beye de dedım.ne ınsanlarla karsılasıyorum ya..
| | | |