![]() |
Büşra'nın yeni hayat günlüğü... Evet günlük.... Bundan böyle sende benim bir başka günlüğümsün. :) Yeni hayatımdaki günlüğümsün... Bugün olumlamammın sonuna geldim sanırım. ''Kendimi seviyorum, olduğum gibi tam ve yeterliyim'' olumlamamın... Kendimi sevdiğim doğru fakat bu sevgiye güvn i hergeçen gün eklemeliyim... Kendine güven telkini gerçekten harika. Güven veriyor... Baya uzun seneler dinlemeliyim sanırım, olsun... Gerçekten bu inancı içimde hissediyorum artık; tamım, yeterliyim... Tabi bu gerçekten tam olduğum, yetenekli olduğum anlamına gelmez.. Ama inşallah onlarda olacak, neden olmasın?.. Hiçbirşey birdenbire olmaz deilmi?.. Hepsini sana yazarım günlük, hoşcakal... |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... Mutluluklar dilerim :) ben açıp bi günlük anlatamıyorum kendimi sizler gibi :( |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... neden istersen yazabilirsin... :) |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... içe kapanıklık yönünden az daha gelişme kaydetmem gerekiyor olabilir ya da bu bahanemdir :) sen gibi arkadaşların yazılarını okudukça buna başlayabilrim inş. |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... canım günlüğün hayırlı olsun.. farkındalıkların artsın. güzel haberlerini bekliyoruz. secgiyle mutlu kal...y789 |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... Hayırlı olsun günlüğün , dilerim güzel gelişmeler yaşar ve bize de aktarırsın :) |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... Teşekkür ederim sevgili bigookyanus, umarım... :) |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... hayirli olsun gunlugun canimm.))))) |
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... Alıntı:
|
Cevap: Büşra'nın yeni hayat günlüğü... Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |