![]() |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Tesekkür ederim çok güzel tavsiyeler. İnsan ilişkilerinde ciddi problemim olduğunu düşünüyorum hele de şu günlerde sad456 Eski arkadaslarımdan ve ortamımdan kurtulmak istiyorum, çünkü onlar benim sorunlu olduğumu biliyorlar sonuçta beni sorunlu olarak mimlemişlerdir düşünsenize şimdi bunun düzelmesi mümkün mü yani agl34 |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Bugün hayatımdaki en yakın arkadaşımı ve yine benim için değerli bi yakın arkadaşımı kaybettiğimi farkettim ağla2 Zaten benim problemlerimden dolayı son zamanlarda biraz kopuklaşmıştı ilişkilerimiz. Sonra karne günü okuldan çıktıktan sonra birlikte bir şeyler yapacaktık öyle anlaşmıştık. Ama o ara benim canım ne evden çıkmak ne de kimseyle görüşmek istiyordu, zaten ertesi gün yola çıkacaktık alışverişe çıkıp almam gereken birşeyler vardı ben de okula gitmedim. Telefonum da kapalıydı hat değiştirecektim iptal etmiştim onlar da biliyordu. Sabah beni aramışlar aramışlar telefon açılınca gördüm. Sonra annemi aramışlar annem de yorgundu canı istemiyordu falan demiş. Ben de bundan haberim olmadan internetten mesaj attım onlara alışverişe çıkmam lazımdı gelemedim diye. Aslında söylenenlerin ikisi de doğru ama karşı taraftan öyle anlaşılmamış tabi. Cuma gününden beri kaç gün oldu hala ne internetten bir mesaj, ne telefondan bir mesaj bir arama hiçbir şey yok üstelik internette olduklarını da biliyorum sürekli paylaşım yapıyorlar agl34 Hayatımdaki son arkadaşlarımı da kaybediyorum ağla2 Sosyal fobili olduğumu düşünmeye başladım sizce ? ağla2 Çok mutsuzum ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım edin ne olur ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile ağla2 |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Öncelikle "Hayatımdaki son arkadaşlarımı da kaybediyorum" gibi bir düşünceyi aklında çıkar. Eğer söylediğin kadar yakın arkadaşlarınsa onlar o gün ne olduysa herşeyi açık açık anlat eminim anlayış göstereceklerdir. Yakın ardaşlar sadece iyi günü eğlenceyi değil derdi hüznü de paylaşacağımız kişilerdir. Öyle olmalıdır. Konuşulduktan sonra çözülmeyecek mesele yoktur. Öyle nette veya telefonda da olmaz herşey yüz yüze konuşulmalı. Canını sıkma sosyal fobi sayılmaz bu herkes zaman zaman insanlardan uzaklaşma ihityacı duyabilir. Bu geçici bir dönemdir. Yakın dediğin arkadaşlarından onların sana olan yakınlığından şüphe duyma. Hata yaptığını düşünüyorsan da kabul et, özür dile. Bu seni eksiltmez... Umarım en kısa zamanda çözersin bu durumu Sevgiler... |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Teşekkür ederim. Hiç içimden gelmiyor ama bu konuşmayı yapmak zorundayım tabi sonunda. Evet haklısınız şimdi gidip şu işi halledeyim sonra da hallettim diye yazarım buraya inşallah... |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Ohh bee uy897 Çok mutluyummm sevincli Az önce en yakın arkadaşımı aradım canım benimm ya sadece biraz kızdık falan dedi haklı olarak tabii sonra hemen normal konuşmamıza döndük normal halimize s456 Onu çoooook seviyorum blissy Ama ben yine de ufak bir hediyeyle filan bi şekilde onlardan bir özür dileyip gönüllerini alayım yarın y789 Üstümden koca bir yük kalktı sanki ohhhhh yaaa smil56 Herkeslere mutlu günlerrrr k8908 |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) çooookk sevindim aranızın düzelmesinee :)) arkadaşlarla bazen aralar bozulabilir,ama güzel dostluklarda ne pahasına olursa olsun ayrılık olmaz,her insanın bazı dönemlerinde sorunları,çelişkileri olabilir, ne demişler 'beşer, şaşar' :) |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) işte bu kadar :)) ne diyebilirim ki, harikasın! |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Çok teşekkür ederim çok sağolunn :)) |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) harikasın canım..her şey güzel olsun.. sevgi veışıkla kal |
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :) Çok teşekkür ederim prenses, sen de öylesin smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |